توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست یا سرور مدیا
alyfazli
August 22nd, 2016, 18:59
من می خوام یک هاست یا سرور مدیا برای مشاهده فیلم های آموزشی وب سایتم داشته باشم. آیا همچین سروری وجود داره و اگر هم هست چه ویژگی های داره؟؟
برای تقریبا 50 گیگ فیلم آموزشی با کیفیت 720 چه هزینه ای می بره و با چه مشخصاتی ؟؟؟
007
August 23rd, 2016, 01:39
س یک سرور مجازی ساده نیاز شما رو برطرف خواهد کرد.
512 مگ رم +مقدار موردنیازت فضا
ارادت
negarnovin
August 23rd, 2016, 07:20
من می خوام یک هاست یا سرور مدیا برای مشاهده فیلم های آموزشی وب سایتم داشته باشم. آیا همچین سروری وجود داره و اگر هم هست چه ویژگی های داره؟؟
برای تقریبا 50 گیگ فیلم آموزشی با کیفیت 720 چه هزینه ای می بره و با چه مشخصاتی ؟؟؟
سرور مجازی ویندوز مناسب کار شما می باشد.
ra3ou1
August 24th, 2016, 15:06
با سلام
در صورت تمایل با بنده در ارتیاظ باشید
ali-rezam
August 24th, 2016, 20:12
میتونید از هم از سرور مجازی استفاده کنید هم هاست دانلود که لینک مستقیم داشته باشه
لینک مستقیم فیلم رو به یه پلیر تحت وب بدید و در سایتتون برای نمایش بذارید
dizan
July 11th, 2017, 12:26
برای این کارا نیاز نیست که حتما سرور مجازی تهیه کنید تا درگیر امنیت سرور و خرید لایسنس و نصب ماژول های ویدئویی بشین میتونیین هاست از سرورهایی تهیه کنین که برای ایم کارها کانفیگ شدن و ماژول های ویدئویی هم توشون نصبه به عنوان مثال ما خدمات هاست مدیا ارائه میکنیم https://erfanhost.ir/cart.php?gid=2
میدونم تاریخ این پست خیلی گذشته ولی گفتم شاید سوال چند نفر دیگه هم باشه
aligoli
July 11th, 2017, 12:53
برای این کارا نیاز نیست که حتما سرور مجازی تهیه کنید تا درگیر امنیت سرور و خرید لایسنس و نصب ماژول های ویدئویی بشین میتونیین هاست از سرورهایی تهیه کنین که برای ایم کارها کانفیگ شدن و ماژول های ویدئویی هم توشون نصبه به عنوان مثال ما خدمات هاست مدیا ارائه میکنیم https://erfanhost.ir/cart.php?gid=2
میدونم تاریخ این پست خیلی گذشته ولی گفتم شاید سوال چند نفر دیگه هم باشه
دوست عزیز، تایپک 1 سال پیش رو نباید آپدیت کنید.
رامین جان، حمید جان ، بررسی کن !