توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالی کاربردی/حرفه ای ها بیایند ...
dade24
November 21st, 2010, 12:05
دوستان سلام .
من یکی از مشتزیانم اینقدر سوال پیچم کرد که دیگه قاطی کردم ... لطفا کمک کنید تا جواب ها کاملا صحیح باشد ....
ضمنا لطفا درباره حداقل فضا و قیمت ها نیز بحث بشه ....
ضمنا سوال ها رو هم به ترتیب اولویت بگید ممنون...
با تشکر از تمام دوستان ..... امید وارم بحث مفیدی بشه ...
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
دوستان منتظرم ها
TukaNet
November 21st, 2010, 13:14
شما خودت توی امضات داری اکثر این خدمات رو می فروشی !
اون وقت نمیدونی چی هستند ؟!
aalireza439
November 21st, 2010, 13:15
1.هاست اشتراکی چیست:
در میزبانی وب معمولاً شرکتهای ارائه دهنده این خدمات یک سرور تهیه میکنند و توسط کنترلپنلها امکانات و فضای آن را بین مشتریان خود تقسیم بندی میکنند، که به این خدمات میزبانی اشتراکی یا (به انگلیسی: Shared Hosting) گفته میشود.
2.رسیلر چیست
نماینده فروش خدمات میزبانی وب (به انگلیسی: reseller) این اجازه را به مشتریان میدهد تا خود به عنوان فروشنده خدمات میزبانی اقدام نمایند و به کسب درآمد بپردازند. اغلب نمایندگان فروش فضایی را از یک ارايه دهندهٔ هُستینگ خریداری مینمایند و بوسیلهٔ کنترلپنل هُست آنرا بین مشتریان خود تقسیم میکنند.
3.مستر رسیلر چیست
تمام ویژگی های رسیلر رو دارا می باشد ، در مستر رسیلر شما می تونید علاوه بر ارائه هاستینگ اشتراکی اکانت رسیلر هم ایجاد کنید ، یعنی شما می تونید خودتون اکانت رسیلر به مشتری ها تون ارائه بدهید
4.الفا مستر رسیلر چیست
تمام ویژگی های رسیلر و مستر رسیلر رو دارا می باشد، در الفا مستر رسیلر شما می تونید علاوه بر هاستینگ اشتراکی و رسلیر ، حساب مستر رسیلر هم برای مشتری ها ایجاد کنید ،
5. انواع سرور
ما دو نوع سرور اختصاصی داریم
سرور های اختصاصی مدیریت شده
در این نوع سرور های ، مدیر سرور کارهایی نظیر پشتیبانی اصلی ، مانیتورینگ سرور ، پشتیبانی سیستم عامل و پشتیبانی داده های کاربران رو بر عهده دارد .
مشتری هیچ گونه نیازی به مدیریت ندارد و همه چیزه بر عهده مدیر سرور است.
سرورهای اختصاصی مدیریت نشده
در این نوع سرور های تمام کارهای مدیریت و نگهداری سرور ، مدیریت امنیت و سایر کارها بر عهده مشتری یا شرکت می باشد.
dade24
November 23rd, 2010, 20:16
1.هاست اشتراکی چیست:
در میزبانی وب معمولاً شرکتهای ارائه دهنده این خدمات یک سرور تهیه میکنند و توسط کنترلپنلها امکانات و فضای آن را بین مشتریان خود تقسیم بندی میکنند، که به این خدمات میزبانی اشتراکی یا (به انگلیسی: Shared Hosting) گفته میشود.
2.رسیلر چیست
نماینده فروش خدمات میزبانی وب (به انگلیسی: reseller) این اجازه را به مشتریان میدهد تا خود به عنوان فروشنده خدمات میزبانی اقدام نمایند و به کسب درآمد بپردازند. اغلب نمایندگان فروش فضایی را از یک ارايه دهندهٔ هُستینگ خریداری مینمایند و بوسیلهٔ کنترلپنل هُست آنرا بین مشتریان خود تقسیم میکنند.
3.مستر رسیلر چیست
تمام ویژگی های رسیلر رو دارا می باشد ، در مستر رسیلر شما می تونید علاوه بر ارائه هاستینگ اشتراکی اکانت رسیلر هم ایجاد کنید ، یعنی شما می تونید خودتون اکانت رسیلر به مشتری ها تون ارائه بدهید
4.الفا مستر رسیلر چیست
تمام ویژگی های رسیلر و مستر رسیلر رو دارا می باشد، در الفا مستر رسیلر شما می تونید علاوه بر هاستینگ اشتراکی و رسلیر ، حساب مستر رسیلر هم برای مشتری ها ایجاد کنید ،
5. انواع سرور
در این نوع سرور های ، مدیر سرور کارهایی نظیر پشتیبانی اصلی ، مانیتورینگ سرور ، پشتیبانی سیستم عامل و پشتیبانی داده های کاربران رو بر عهده دارد .
در این نوع سرور های تمام کارهای مدیریت و نگهداری سرور ، مدیریت امنیت و سایر کارها بر عهده مشتری یا شرکت می باشد.
آقا ممنون ... ضمنا من فقط کارمند شرکتم و مسئول فروش .... مانند یک فروشنده در سوپرمارکت فقط میفروشم ... البته یکم اطلاعات تخصصی در طراحی سایت دارم ولی از سرور هیچی نمیدونم ....
میشه درباره سرور بیشتر توضیح بدید .... مثلا سرور مجازی چیه .... اختصاصی چیه ... برای کاربا اینا چه نرم افزاری لازمه و .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ضمنا یه سوال خصوصی از aalireza439 (http://www.webhostingtalk.ir/member/303/) آقا شما گرگانی نیستید .......
آقا ممنون ... ضمنا من فقط کارمند شرکتم و مسئول فروش .... مانند یک فروشنده در سوپرمارکت فقط میفروشم ... البته یکم اطلاعات تخصصی در طراحی سایت دارم ولی از سرور هیچی نمیدونم ....
میشه درباره سرور بیشتر توضیح بدید .... مثلا سرور مجازی چیه .... اختصاصی چیه ... برای کاربا اینا چه نرم افزاری لازمه و .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ضمنا یه سوال خصوصی از aalireza439 (http://www.webhostingtalk.ir/member/303/) آقا شما گرگانی نیستید .......
فکر کنم این دوستمون با بچه ها شوخی داره /:)
واقعا شما نمیدونی سرور مجازی چیه؟
نمیدونی سرور چیه؟
اگه مسئول فروش باشی مسئول فروش این چیزایی نیومدی نخود لوبیا بفروشی که
اونی که شما رو گذاشته فروشنده نمیدونسته شما به عنوان فروشنده کارت چیه و با مشتری باید در چه رابطه ای حرف بزنی؟!
حتما مشتری میگه سرور مجازی لینوکس میخوام شما میگه ممکن واضح تر بگین آره؟
عجیب بخدا
dade24
November 24th, 2010, 15:05
فکر کنم این دوستمون با بچه ها شوخی داره /:)
واقعا شما نمیدونی سرور مجازی چیه؟
نمیدونی سرور چیه؟
اگه مسئول فروش باشی مسئول فروش این چیزایی نیومدی نخود لوبیا بفروشی که
اونی که شما رو گذاشته فروشنده نمیدونسته شما به عنوان فروشنده کارت چیه و با مشتری باید در چه رابطه ای حرف بزنی؟!
حتما مشتری میگه سرور مجازی لینوکس میخوام شما میگه ممکن واضح تر بگین آره؟
عجیب بخدا
درباره چیز هایی که میفروشم اطلاعات نسبتا کاملی دارم ولی از سرور خیلی کم میدونم .....
برا همین میخاستم از پایه بحث بشه تا تاپیک مفیدی بشه .....
خوب به هرحال خیلی دلم میخاد توضیحات کامل بشه ...
یا یه سایت فارسی در رابطه با آموزش نمشناسید ...؟
؟؟؟؟؟
agarb98
November 24th, 2010, 15:22
شما كه اطلاعات داريد از بقيه از سرور اطلاعي نداري چرا دوباره پرسيدي ريسيلر و مسترريسيلر و آلفا ريسيلر و
هاست اشتراكي
Warez-Host.IR
November 24th, 2010, 15:42
با سلام
به نظر من کاری خوبی انجام نمی دید که دیگران را به خاطر اون چیزی که نمی دونن سرزنش میکنید
اگر واقعاً این کاره هستید خوب اطلاعات بدید
به من و امثال من هم ربطی نداره که ایشون را چه کسی گذاشته و برای چی گذاشته ولی ایشون سوال پرسیدند و ما وظیفه داریم کمکشون کنیم
همه از همون اول همه چیز می دونستید ؟؟
حالا بنده خدا تازه شروع کرده و نمی دونه نباید اینگونه برخورد کرد .
واقعاً که
دوست عزیز در یاهو پیغام بدید تمام سوالاتتون را خودم پاسخگو خواهم بود
موفق باشید
agarb98
November 24th, 2010, 15:59
1.هاست اشتراکی چیست:
2.رسیلر چیست
3.مستر رسیلر چیست
4.الفا مستر رسیلر چیست
5. انواع سرور
وارز هاست عزيز جواب ايشان داده شده است توسط دوست عزيزمون
dade24
November 24th, 2010, 16:11
با سلام
به نظر من کاری خوبی انجام نمی دید که دیگران را به خاطر اون چیزی که نمی دونن سرزنش میکنید
اگر واقعاً این کاره هستید خوب اطلاعات بدید
به من و امثال من هم ربطی نداره که ایشون را چه کسی گذاشته و برای چی گذاشته ولی ایشون سوال پرسیدند و ما وظیفه داریم کمکشون کنیم
همه از همون اول همه چیز می دونستید ؟؟
حالا بنده خدا تازه شروع کرده و نمی دونه نباید اینگونه برخورد کرد .
واقعاً که
دوست عزیز در یاهو پیغام بدید تمام سوالاتتون را خودم پاسخگو خواهم بود
موفق باشید
آقا واقعا ممنون ....
میگم حالا میشه یکم توضیح بدید ؟!!!!
Warez-Host.IR
November 24th, 2010, 16:23
میگم حالا میشه یکم توضیح بدید ؟!!!!
درباره کدام قسمت سوال شما ؟؟
agarb98 (http://www.webhostingtalk.ir/member/4656/) , عزیز فرمودند سوالات را پاسخ دادند دوستان
من پست قبل را به این دلیل بیشتر دادم که از رفتار کاربران دیگرجالب نبود
Woshka
November 24th, 2010, 18:17