ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم ثبت dns در nic.ir

live
August 21st, 2016, 12:50
سلام
دیشب و امروز میخواستم dns تغییر بدم اما با عدم ثبت dns در nic.ir مواجه شدم ، کسی میدونه جربان چه ؟
من secret answer نداده بودم اما الان میبینم که هست و dns تغییر نمیکنه

negarnovin
August 21st, 2016, 13:12
سلام بعضی وقتا مثلا دامن هایی که شامل اسم های خاص مثل iran و ... باشه خود نیک میبنده میگه مدرک بفرستید نامه از جایی که هستید بفرستید تا دامنه باز گردد شاید مشکل این می باشد یه تیکت درخواست بهشون بفرستید علتش رو به شما توضیح میدن.

keyhan7
August 21st, 2016, 13:13
جدیدا برای تغیییر دی ان اس باید پاسخ محرمانه رو بدی اگر فراموش کردی چی بوده یا نداری
این کارو انجام بده منم همین کارو کردم
درصورتیکه پاسخ محرمانه خود را فراموش کرده‌اید، می‌توانید پاسخ محرمانه جدید را طی نامه رسمی فرم جواب محرمانه و رمزعبور (https://www.nic.ir/applications/SecretQuestion-Password.pdf) به واحد ثبت دامنه، ترجیحا با مراجعه به سامانه ارسال مدارک ایرنیک به نشانی http://www.nic.ir/Upload_Document و با انتخاب گزینه «اعمال تغییرات/تنظیمات شناسه » از بخش شناسه‌ها و یااز طریق نمابر به شماره‌ی ۲۲۲۹۵۷۰۰ ۲۱ ۹۸+ اقدام به ارسال مدارک نمایید.

پاسخ محرمانه شما باید حداقل ۶نویسه مجاز شامل اعداد و حروف لاتین باشد. لطفا توجه داشته‌باشید درخواست باید حتما توسط صاحب شناسه کاربری و با قید شناسه کاربری نوشته و امضاء شده باشد وارسال کپی مدرک شناسایی ( برای اشخاص حقیقی کپی کارت ملی و برای اشخاص حقوقی نوشتن درخواست در سربرگ با مهر وامضای صاحب یا صاحبان امضا و ارسال کپی روزنامه رسمی) الزامی است.

توجه: درصورت وجود کوچکترین عدم تطابق مدارک ارسالی با مشخصات شناسه در سایت مرکز ثبت دامنه، به درخواست شما ترتیب اثر داده‌نخواهد شد.

live
August 21st, 2016, 13:30
سلام بعضی وقتا مثلا دامن هایی که شامل اسم های خاص مثل iran و ... باشه خود نیک میبنده میگه مدرک بفرستید نامه از جایی که هستید بفرستید تا دامنه باز گردد شاید مشکل این می باشد یه تیکت درخواست بهشون بفرستید علتش رو به شما توضیح میدن.

سلام دامنه من اسمش ایران نداره اما dns برای هاستینگه که اسم ایران داره مثل iranflan.com که برای dns استفاده میشه اما قبلا از این خبرا نبود من secret password نداده بودم تاحالا

جدیدا برای تغیییر دی ان اس باید پاسخ محرمانه رو بدی اگر فراموش کردی چی بوده یا نداری
این کارو انجام بده منم همین کارو کردم
درصورتیکه پاسخ محرمانه خود را فراموش کرده‌اید، می‌توانید پاسخ محرمانه جدید را طی نامه رسمی فرم جواب محرمانه و رمزعبور (https://www.nic.ir/applications/SecretQuestion-Password.pdf) به واحد ثبت دامنه، ترجیحا با مراجعه به سامانه ارسال مدارک ایرنیک به نشانی http://www.nic.ir/Upload_Document و با انتخاب گزینه «اعمال تغییرات/تنظیمات شناسه » از بخش شناسه‌ها و یااز طریق نمابر به شماره‌ی ۲۲۲۹۵۷۰۰ ۲۱ ۹۸+ اقدام به ارسال مدارک نمایید.

پاسخ محرمانه شما باید حداقل ۶نویسه مجاز شامل اعداد و حروف لاتین باشد. لطفا توجه داشته‌باشید درخواست باید حتما توسط صاحب شناسه کاربری و با قید شناسه کاربری نوشته و امضاء شده باشد وارسال کپی مدرک شناسایی ( برای اشخاص حقیقی کپی کارت ملی و برای اشخاص حقوقی نوشتن درخواست در سربرگ با مهر وامضای صاحب یا صاحبان امضا و ارسال کپی روزنامه رسمی) الزامی است.

توجه: درصورت وجود کوچکترین عدم تطابق مدارک ارسالی با مشخصات شناسه در سایت مرکز ثبت دامنه، به درخواست شما ترتیب اثر داده‌نخواهد شد.
سلام
الان ایمیل زدم خودکار ایمیل زده شد همون لحظه عین همین ایمیل بره منم اومد اما قبلا از این خبرا نبود من secret password نداده بودم تاحالا ، زنگ میزنیم تو ساعات کاری فقط منشی گویا یه پیامی میده مبنی بر اینکه در ساعات کاری تماس بگیرید و بعد قطع میشه ، گرچه در ساعات کاری تماس بگیریم

keyhan7
August 21st, 2016, 13:34
سلام اری قبلا نبود ولی جدیدا میبینیم که اینجوریه

saeid1346
August 21st, 2016, 16:16
منم دقیقا همین فکرو کردم که بسته شده اکانتم ، جدیدا ایرنیک خیلی گیر میده !

rabis
August 21st, 2016, 18:53
سلام
یک فرم داره دانلود کنید پر کنید براشون بفرسنید همون روز درست میکنن

live
August 21st, 2016, 20:28
سلام به همه دوستان عزیز
واقعا خیلی خوبه که اینطوری شده ، حالا نمیدونم که اطلاع رسانی شده یا نه ولی امنیت رفته بالا
ممنون از اطلاع رسانی دوستان همیشه غزیز

cacodemon
August 22nd, 2016, 05:30
خوب هست ولی اینکه اطلاع ندادن بده
منم خواستم تغییر بدم دیدم یادم نمیاد چی گفته بودم جواب و رفتم واسه پر کردن فرم ها دیدم خیلی سخته مراحلش یهو جواب و پیدا کردم [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk