ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف powered by whmcs

kiava
August 21st, 2016, 11:25
سلام ممکنه بعضی از دوستان این اموزش رو بلد باشن بعضی ها هم بلد نباشن

خیلی وقت پیش کاربری این مطلب رو ارسال کرد ولی ممکنه بعضی ها نتونن پیدا کنند و یا ندونن چی سرچ کنن تا این مطلب براشون معلوم بشه

برای حذف
Powered By WHMCSابتدا یک فایل داخل js قالی templates اسکریپت whmcs مثل copy.js ایجاد کنید

داخلش این کد رو بزارید

$(document).ready(function(){
var foundin = $("p:contains('Powered')");
$(foundin).css('visibility','hidden');
});

سپس داخل header.tpl این دو خط زیر رو اضافه کنید تا اون اسم توسط jQuery به صورت hidden بشه

<script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-1.7.1.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="templates/{$template}/js/copy.js"></script>

این اموزش قدیم بوده ولی خیلی سخت میشه پیداش کرد تو همین انجمن
اسپم هم نزنید پست بوده یه سرچ کافیه و ... اموزشه بلدید دیگه موفق باشید :x

OmizbanCo
August 21st, 2016, 11:46
با تشکر از شما

اما میتونیم با فایل لایسنس هم این مورد رو برداریم

موفق باشید

kiava
August 21st, 2016, 15:36
با تشکر از شما

اما میتونیم با فایل لایسنس هم این مورد رو برداریم

موفق باشید

خوب میدونم ولی تا وقتی روش های دور هست برای چی بیایم هزینه لایسنس بدیم لایسنس خوبه ولی خوب این هم هست میتونیم استفاده کنند ما بقی

OmizbanCo
August 22nd, 2016, 23:02
خوب میدونم ولی تا وقتی روش های دور هست برای چی بیایم هزینه لایسنس بدیم لایسنس خوبه ولی خوب این هم هست میتونیم استفاده کنند ما بقی

خیر دوست عزیز
بنده الان از لایسنس نال استفاده میکنم
و کپی رایتی هم مشاهده نمیشه در سایت بنده

Reza G
August 23rd, 2016, 10:30
یه موردی که در whmcs نسخه 6.1.3 باهاش به مشکل برخوردم همین کد بود. وقتی اینو میذاشتم دیگه قسمت پاسخ به تیکت در ناحیه کاربری باز نمیشد.

برای سایر دوستان هم چنین مشکلی هست؟

OmizbanCo
August 23rd, 2016, 14:16
یه موردی که در whmcs نسخه 6.1.3 باهاش به مشکل برخوردم همین کد بود. وقتی اینو میذاشتم دیگه قسمت پاسخ به تیکت در ناحیه کاربری باز نمیشد.

سلام و درود
از طریق لایسنس این عملیات رو انجام بدید تا به مشکلی بر نخورید
موفق باشید

Reza G
August 23rd, 2016, 14:22
سلام و درود
از طریق لایسنس این عملیات رو انجام بدید تا به مشکلی بر نخورید
موفق باشید

ممنون. بله من هم فایل لایسنس نال شده رو بارگذاری کردم و خیلی خوب جواب میده.

OmizbanCo
August 23rd, 2016, 14:27
ممنون. بله من هم فایل لایسنس نال شده رو بارگذاری کردم و خیلی خوب جواب میده.

اگر از لایسنس کپی رایت رو برداریم بهتره و به مشکلی برنمیخوریم البته این راهی که اقای خطیب گفتن رو بنده تست نکردم شاید جوابگو باشه

kiava
August 24th, 2016, 11:27

محلی که گذاشتید مشکل داشته باید دقیق بعد <head> بزارید نه جاهای دیگش مثلا زیر <title> بزارید به مشکل میخوره

ssdweb77
August 24th, 2016, 22:27
محلی که گذاشتید مشکل داشته باید دقیق بعد <head> بزارید نه جاهای دیگش مثلا زیر <title> بزارید به مشکل میخوره
بنده هم همین مشکل رو داشتم
زیر head بزارید مشکل نداره