ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند شریک برای سایت دانلود فیلم و سریال

mckeen
August 20th, 2016, 17:02
با سلام خدمت دوستان عزیز

سایت تحت وردپرس با قالب اختصاصی انگلیسی و فارسی تحت طراحی و کدنویسی خود بنده موجود هست که دارای سیستم نیمه اتوماتیک هست.
اطلاعات فیلم و سریال ها، تولید، دخیره و آپدیت لینک قسمت های جدید، بروز رسانی چندین بخش و ... به صورت اتوماتیک انجام می شود.
داخلش نزدیک 300 پست فیلم و سریال منتشر شده که البته فقط پستشون هست.

برای راه اندازی کامل سایت نیاز به یک شریک دارم که هزینه های سرور و دامنه و هاست و غیره رو پرداخت کنه، البته الان سایت بالا هست، دامنه و هاست هم داره.

توهین به عزیزان نشه ولی بدلیل افزایش ریپر و ریپ کردن چند سوته قالب، لینک زنده سایت به کسی داده نخواهد شد.

نسخه فارسی
www.abolfazlkhazaei.ir/old/images/FA-MS-Home.png
www.abolfazlkhazaei.ir/old/images/FA-MS-Single.png

نسخه انگلیسی
http://www.abolfazlkhazaei.ir/old/images/EN-MS-Home.png
http://www.abolfazlkhazaei.ir/old/images/EN-MS-Single.png

سایت توسط خود بنده اداره خواهد شد و در صورت تمایل طرف مقابل نیز میتواند فعالیت کنید، بنده از سال 89 در این زمینه فعال هستم و مشکلی از این بابت وجود ندارد. (سایت اولیه TF98.com بود.)

اگر کسی جیبش پر پوله و فقط میخواد وب سایت داشته باشه و خدمات بده(چندین سایت مشابه دست خودم هست) چه بهتر اگر نه هم طی شش ماه آینده در آمد تخمینی 1-5 میلیون تومانی بعد از افزایش بازدید و جا افتادن سایت در صورت پولی کردن اون برآورد شده است که بسیار مناسب هست.
هر کس تمایل داره میتونه از طریق تلگرام در ارتباط باشه
09377781700
@merlin475

متاسفانه به پست های تایپک، پیغام های خصوصی، ایمیل، تماس، پیامک و ... بدلیل مشغله زیاد پاسخ داده نخواهد شد.

اشکان
August 20th, 2016, 21:33
قالب انگلیسی اگر برای فروش هست پ.خ بدید
برای سایت فارسی نمی خوام سایت ما انگلیسی هستش

Farid Saadat
August 20th, 2016, 21:53
قربان ، هزينه ماهيانه رو كه نياز داريد بفرماييد + چه ضمانتي جهت سود دهي هست ؟

اشکان
August 21st, 2016, 03:22
با سلام خدمت دوستان عزیز

سایت تحت وردپرس با قالب اختصاصی انگلیسی و فارسی تحت طراحی و کدنویسی خود بنده موجود هست که دارای سیستم نیمه اتوماتیک هست.
اطلاعات فیلم و سریال ها، تولید، دخیره و آپدیت لینک قسمت های جدید، بروز رسانی چندین بخش و ... به صورت اتوماتیک انجام می شود.
داخلش نزدیک 300 پست فیلم و سریال منتشر شده که البته فقط پستشون هست.

برای راه اندازی کامل سایت نیاز به یک شریک دارم که هزینه های سرور و دامنه و هاست و غیره رو پرداخت کنه، البته الان سایت بالا هست، دامنه و هاست هم داره.

توهین به عزیزان نشه ولی بدلیل افزایش ریپر و ریپ کردن چند سوته قالب، لینک زنده سایت به کسی داده نخواهد شد.

نسخه فارسی
www.abolfazlkhazaei.ir/old/images/FA-MS-Home.png (http://www.abolfazlkhazaei.ir/old/images/FA-MS-Home.png)
www.abolfazlkhazaei.ir/old/images/FA-MS-Single.png (http://www.abolfazlkhazaei.ir/old/images/FA-MS-Single.png)

نسخه انگلیسی
http://www.abolfazlkhazaei.ir/old/images/EN-MS-Home.png
http://www.abolfazlkhazaei.ir/old/images/EN-MS-Single.png

سایت توسط خود بنده اداره خواهد شد و در صورت تمایل طرف مقابل نیز میتواند فعالیت کنید، بنده از سال 89 در این زمینه فعال هستم و مشکلی از این بابت وجود ندارد. (سایت اولیه TF98.com بود.)

اگر کسی جیبش پر پوله و فقط میخواد وب سایت داشته باشه و خدمات بده(چندین سایت مشابه دست خودم هست) چه بهتر اگر نه هم طی شش ماه آینده در آمد تخمینی 1-5 میلیون تومانی بعد از افزایش بازدید و جا افتادن سایت در صورت پولی کردن اون برآورد شده است که بسیار مناسب هست.
هر کس تمایل داره میتونه از طریق تلگرام در ارتباط باشه
09377781700
@merlin475

متاسفانه به پست های تایپک، پیغام های خصوصی، ایمیل، تماس، پیامک و ... بدلیل مشغله زیاد پاسخ داده نخواهد شد.
میشه دقیقا بگید هدفتون از زدن تاپیک چی هست که نوشتید :

متاسفانه به پست های تایپک، پیغام های خصوصی، ایمیل، تماس، پیامک و ... بدلیل مشغله زیاد پاسخ داده نخواهد شد

الان راه ارتباطی با شما چیه؟ بیایم در خونه تون؟

TATSERVER.NET
August 21st, 2016, 03:30

متاسفانه به پست های تایپک، پیغام های خصوصی، ایمیل، تماس، پیامک و ... بدلیل مشغله زیاد پاسخ داده نخواهد شد

ایشون ذکر کردن از طریق تلگرام فقط میتونید باهاشون در تماس باشید.
پست رو مرور کنید.

mtbirir
August 21st, 2016, 08:07
سلام در صورتیکه بیزینس مدل مناسبی داشته باشید و بتوانید در مدت کوتاهی ترافیک مناسبی داشته باشید شامل طرح اسپانسری ما میشوید و هر چقدر منابع سخت افزاری و پهنای باند و خدمات هاستینگ لازم داشته باشید به رایگان خدمت رسانی می گردد.
این مطلب از طریق تلگرام هم اطلاع رسانی گردید.

mckeen
August 21st, 2016, 10:29
قالب انگلیسی اگر برای فروش هست پ.خ بدید
برای سایت فارسی نمی خوام سایت ما انگلیسی هستش

قالب برای فروش نیست، بخواید قالب خودتون رو براتون به انگلیسی ترجمه میکنم. در تلگرام در ارتباط باشید.

قربان ، هزينه ماهيانه رو كه نياز داريد بفرماييد + چه ضمانتي جهت سود دهي هست ؟

در تلگرام در ارتباط باشید.

مطالعه کمتر از 15 خط با دقت کار سختی نیست دوست عزیز، امری بود در تلگرام در ارتباط باشید.

ایشون ذکر کردن از طریق تلگرام فقط میتونید باهاشون در تماس باشید.
پست رو مرور کنید.

سپاس فراوان از پاسخ شما به اون دوست عزیز قربان.

سلام در صورتیکه بیزینس مدل مناسبی داشته باشید و بتوانید در مدت کوتاهی ترافیک مناسبی داشته باشید شامل طرح اسپانسری ما میشوید و هر چقدر منابع سخت افزاری و پهنای باند و خدمات هاستینگ لازم داشته باشید به رایگان خدمت رسانی می گردد.
این مطلب از طریق تلگرام هم اطلاع رسانی گردید.

در تلگرام هم اعلام شد، سپاسگزارم.

پ.ن. : احترام به شیوه کاری طرف مقابلتون، حفظ شخصیت خود شماست؛ سپاسگزارم.

mckeen
August 23rd, 2016, 11:16
هنوزم منتظر شریک مناسب هستم از طریق تلگرام در ارتباط باشید.

meysam20
August 23rd, 2016, 11:37
هنوزم منتظر شریک مناسب هستم از طریق تلگرام در ارتباط باشید.

به امید فردایی بهتر !!!

amir9877h
August 24th, 2016, 13:00
به امید فردایی بهتر !!!
سایت فیلم پیش نیازش فیش حقوق متریه!!

mckeen
August 26th, 2016, 19:57
بیا بالا.

یه پیشنهادات عجیب غریبی میخوره به ادم شاخ در میاره.

mckeen
September 1st, 2016, 12:10
بالا باش

دوستانی که قصد خرید سایت و قالب هاشو دارند پشنهادات خودشون رو از طریق تلگرام اعلام کنند.