dr.soosmar
August 20th, 2016, 12:49
دوستان سلام خواهشا کسی میدونه کمک کنه
اقا ما یه مشکلی داشتیم اونم این بود که سرور اگر درخواست روش زیاد بود بخش phpmyadmin ۲ الی ۳ ساعته قطع میشد
به یه مهندس گفتیم گفتن وب سرور رو از آپاچی باید تغییر بدین به nginx
ما دادیم تغییر داد
الان که تغییر داده سرعت لود دیتابیس ها تا حد ناجوری کاهش پیدا کرده اینجور بگم که باید یه فایل php رو هزاران بار ریلود بزنیم تا یه دستور sql داخلش اجرا شه
به اون مهندس میگم مشکل چیه میگه مشکل رم و سی پی یو هست !
الان عملا هیچ درخواستی روی سرور نیست چطور ممکنه رم و سرور نکشه ؟!
بعدشم الان نهایتن ۱۰ تا درخواست روی سرور هست بدلیل از دسترس خارج کردن برنامه ها
قبل از تغییز وب سرور تعداد درخواست ها بالای هزار نفر بود چطور اون موقع سی پی یو و رم کم نمیوردن و با سرعت نور بارگذاری میکردن ؟
و در نهایت اگر سی پی یو و رم نمیکشن چطور فقط تو بخش phpmyadmin این مشکل هست و خود دایرکت ادمین با سرعت نور بارگذاری میشه ؟
احساس میکنم فقط خواستن مشکل رو از سر خودشون باز کنن
کسی میدونه مشکل چی میتونه باشه ؟
خواهشا کمکم کنین و اگر اقدامی هست که نیاز به پرداخت هرینه هست و رفع این مشکل رو تضمین میکنه حاضرم پرداخت کنم
یه فایل هم پیوست کردم از مشخصات سرور اختصاصیم که از پارس انلاین گرفتم و لطف میکنید بگید سرور خوبه یا نه
33082
تشکر از دوستان
اقا ما یه مشکلی داشتیم اونم این بود که سرور اگر درخواست روش زیاد بود بخش phpmyadmin ۲ الی ۳ ساعته قطع میشد
به یه مهندس گفتیم گفتن وب سرور رو از آپاچی باید تغییر بدین به nginx
ما دادیم تغییر داد
الان که تغییر داده سرعت لود دیتابیس ها تا حد ناجوری کاهش پیدا کرده اینجور بگم که باید یه فایل php رو هزاران بار ریلود بزنیم تا یه دستور sql داخلش اجرا شه
به اون مهندس میگم مشکل چیه میگه مشکل رم و سی پی یو هست !
الان عملا هیچ درخواستی روی سرور نیست چطور ممکنه رم و سرور نکشه ؟!
بعدشم الان نهایتن ۱۰ تا درخواست روی سرور هست بدلیل از دسترس خارج کردن برنامه ها
قبل از تغییز وب سرور تعداد درخواست ها بالای هزار نفر بود چطور اون موقع سی پی یو و رم کم نمیوردن و با سرعت نور بارگذاری میکردن ؟
و در نهایت اگر سی پی یو و رم نمیکشن چطور فقط تو بخش phpmyadmin این مشکل هست و خود دایرکت ادمین با سرعت نور بارگذاری میشه ؟
احساس میکنم فقط خواستن مشکل رو از سر خودشون باز کنن
کسی میدونه مشکل چی میتونه باشه ؟
خواهشا کمکم کنین و اگر اقدامی هست که نیاز به پرداخت هرینه هست و رفع این مشکل رو تضمین میکنه حاضرم پرداخت کنم
یه فایل هم پیوست کردم از مشخصات سرور اختصاصیم که از پارس انلاین گرفتم و لطف میکنید بگید سرور خوبه یا نه
33082
تشکر از دوستان