ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل جدی در phpmyadmin

dr.soosmar
August 20th, 2016, 12:49
دوستان سلام خواهشا کسی میدونه کمک کنه
اقا ما یه مشکلی داشتیم اونم این بود که سرور اگر درخواست روش زیاد بود بخش phpmyadmin ۲ الی ۳ ساعته قطع میشد
به یه مهندس گفتیم گفتن وب سرور رو از آپاچی باید تغییر بدین به nginx
ما دادیم تغییر داد
الان که تغییر داده سرعت لود دیتابیس ها تا حد ناجوری کاهش پیدا کرده اینجور بگم که باید یه فایل php رو هزاران بار ریلود بزنیم تا یه دستور sql داخلش اجرا شه
به اون مهندس میگم مشکل چیه میگه مشکل رم و سی پی یو هست !
الان عملا هیچ درخواستی روی سرور نیست چطور ممکنه رم و سرور نکشه ؟!
بعدشم الان نهایتن ۱۰ تا درخواست روی سرور هست بدلیل از دسترس خارج کردن برنامه ها
قبل از تغییز وب سرور تعداد درخواست ها بالای هزار نفر بود چطور اون موقع سی پی یو و رم کم نمیوردن و با سرعت نور بارگذاری میکردن ؟
و در نهایت اگر سی پی یو و رم نمیکشن چطور فقط تو بخش phpmyadmin این مشکل هست و خود دایرکت ادمین با سرعت نور بارگذاری میشه ؟

احساس میکنم فقط خواستن مشکل رو از سر خودشون باز کنن
کسی میدونه مشکل چی میتونه باشه ؟
خواهشا کمکم کنین و اگر اقدامی هست که نیاز به پرداخت هرینه هست و رفع این مشکل رو تضمین میکنه حاضرم پرداخت کنم
یه فایل هم پیوست کردم از مشخصات سرور اختصاصیم که از پارس انلاین گرفتم و لطف میکنید بگید سرور خوبه یا نه
33082

تشکر از دوستان

k-pax
August 20th, 2016, 12:59
سرور شما سرور خوبی هسش و توانایی خیلی بیشتر از این هست !

بطور حتم اگه nginx درست کانفیگ بشه خیلی درخواستهای بیشتر را جوابگو هستش ( قبلا ما برای چتروم بالای 1000 نفر آنلاین با سرور مجازی 6 گیگ رم هیچ مشکلی نداشتیم )

البته به نوع درخواستای ارسالی به سرور هم ربط داره اما احتمال زیاد سرور شما به درستی کانفیگ نشده

در صورت نیاز میتونیم براتون بررسی کنیم !

dr.soosmar
August 20th, 2016, 13:02
باسلام
ایدی تلگرام یا چیزی دارین بدین تا ارتباط راحت تری داشته باشیم
mahdi66
August 20th, 2016, 13:04
دوست عزیز مشکل شما به همین راحتی نمیشه گفت از چی هست
باید به سرور شما دسترسی داشته باشیم تا بتونیم مشکل رو پیدا کنیم
اما به نظر من می تونه به موارد زیر هم بستگی داشته باشه
علت لود بالای سرور به وب سرور مربوط هست اما برای سایتهای دینامیک دیتابیس هم خیلی مهمه
شما می تونید نحوه ارسال و دریافت درخواستهاتون به دیتابیس رو بررسی کنید و کد هاتون رو چک کنید احتمال داره یم دستور تو لوپ افتاده باشه یا ...
یه مشکلی هم که پیش میاد حجم زیاد دیتابیس هست که ممکنه هر بار سایت شما بخواد کل دیتابیس رو بخونه و لود سایت شما بالا بره
بنظرم هم کد ها و هم دیتابیس رو مجدد بررسی کنید
اما در کل از اونجایی که میگید دایرکا ادمین مشکل نداره بیشتر وقتتون رو روی دیتابیس بذارید

بهرحال درصورتی که مایل بودید می تونید اطلاعاتتون رو ارسال کنید تا سایتتون بررسی بشه

dr.soosmar
August 20th, 2016, 13:08
سلام
والا این کد ها و روش هایی که استفاده شده کاملا بهینه هستن و نهایت مواردی که دریافت میکنن ۲۰ سطر هست از دیتابیس
این کدا روی یه سرور شدیدا عادی که بصورت تستی گرفته بودم تا پروژمو تکمیل کنم روش ( با صرف ۱۰ هزار تومن ! ) فاقد هرگونه مشکل بوده !
پس مشکل از سمت کد ها و ... نمیتونه باشه

mahdi66
August 20th, 2016, 13:14
سلام
والا این کد ها و روش هایی که استفاده شده کاملا بهینه هستن و نهایت مواردی که دریافت میکنن ۲۰ سطر هست از دیتابیس
این کدا روی یه سرور شدیدا عادی که بصورت تستی گرفته بودم تا پروژمو تکمیل کنم روش ( با صرف ۱۰ هزار تومن ! ) فاقد هرگونه مشکل بوده !
پس مشکل از سمت کد ها و ... نمیتونه باشه

پس به این ترتیب مشکل از کانفیگ سرور هست چون بیست سطر و با این بازدیدی که می فرمایید نباید مشکل ایجاد کند
خواستید اطلاعات سرور رو پ.خ. کنید تا سرور بررسی بشه

dr.soosmar
August 20th, 2016, 13:52
پس به این ترتیب مشکل از کانفیگ سرور هست چون بیست سطر و با این بازدیدی که می فرمایید نباید مشکل ایجاد کند
خواستید اطلاعات سرور رو پ.خ. کنید تا سرور بررسی بشه

متاسفانه نمیتونم پیام خصوصی بدم لطفا ایدی تلگرام یا شماره تماستونو بفرمایین