توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست اسکریپت مدیریت کاربران
dizaji_saeed
August 19th, 2016, 14:36
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت بزرگوارن فروم و دوستای گرامی
یه اسکریپت ساده و سبک و البته رایگان میخام که برای کاربرایی که عضو هستن ، گزارش عملکرد بزارم براشون.
(ینی مثل سامانه های دانشگاهها که نمرات دانشجوهارو توی پروفایل هر دانشجو میزارن. مثل اون. فقط ساده تر شدش. البته منظورم مدیریت دانشجو نیستا. به جای دانشجو ، ما با کاربرا سرو کار داریم)
بی نهایت ممنون میشم اگه کسی اینجور اسکریپتی داره ، معرفی کنه. زبانش هم فارسی باشه یا انگلیسی ، زیاد فرقی نداره. ولی اولویت با فارسی بودنه.
09149253421
Tlgrm: Dizaji_Saeed
k-pax
August 19th, 2016, 14:51
من چنیدن مورد اسکریپت اختصاصی این مدلی نوشتم!
مدیریت کاربران ، مدیریت مشتریان ، کنترل پروژه ، سیستم مالی و ادرای و ...
درود. اگر اختصاصى ميخواييد يكى از دوستان بنده ميتونه انجام بده براتون. تلگرام پيام بديد شمارشون رو بفرستم براتون
dizaji_saeed
August 19th, 2016, 15:03
دوستای عزیز ، ممنونم بابت وخت گذاشتنتون.
ولی اولویت من ، اسکریپتی رایگان و غیراختصاصی هستش.
فقط اسکریپتی باشه که بتونم برای اعضای سایت ، گزارش عملکرد و توضیح درج کنم. فقط همین. هیچ چیزه خاصه دیگه ای هم مثل بخش پشتیبانی و تیکت و... نمیخام و لازم هم نیست
OmizbanCo
August 19th, 2016, 16:17
دوستای عزیز ، ممنونم بابت وخت گذاشتنتون.
ولی اولویت من ، اسکریپتی رایگان و غیراختصاصی هستش.
فقط اسکریپتی باشه که بتونم برای اعضای سایت ، گزارش عملکرد و توضیح درج کنم. فقط همین. هیچ چیزه خاصه دیگه ای هم مثل بخش پشتیبانی و تیکت و... نمیخام و لازم هم نیست
سلام و عرض ادب
اسکریپت اختصاصی موچود هست ! بصورت رایگان میتونم در اختیارتون قرار بدم در ارتباط باشید
موفق باشید
dizaji_saeed
August 19th, 2016, 16:22
سلام و عرض ادب
اسکریپت اختصاصی موچود هست ! بصورت رایگان میتونم در اختیارتون قرار بدم در ارتباط باشید
موفق باشید