PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بستن ای پی در سرور

SickMind
August 18th, 2016, 21:22
بنده یه سرور مجازی دارم کانفینگ دانلود میخام وی ای پی کنم میخام لینکا با ای پی های خارج از ایران دانلود نشه .که بریزن تو سرور و ریموت شون توسط اپلودسنتر ها رو ببندم لطفا راهنمایی کنید

Farid Saadat
August 18th, 2016, 21:51
كلا دسترسى هاى اى پى خارجى رو ببنديد و فقط ايران رو باز كنيد. آموزش هم در گوگل سرچ كنيد ، زياد وجود داره.
ارادتمند. موفق باشيد

k-pax
August 18th, 2016, 22:12
بنده یه سرور مجازی دارم کانفینگ دانلود میخام وی ای پی کنم میخام لینکا با ای پی های خارج از ایران دانلود نشه .که بریزن تو سرور و ریموت شون توسط اپلودسنتر ها رو ببندم لطفا راهنمایی کنید

سیستم عامل سرور مجازیتون چی هست ؟

razavihost
August 19th, 2016, 11:07

سیستم عامل سرورتون چی هست؟
اگر لینوکس هست csf نصب کنبد و با کانتری کد محدود کنید اگر ویندوز هست از وب سایت های زیر کمک بگیرید
https://www.google.de/search?client=firefox-b&biw=1600&bih=743&q=block+ip+addresses+by+country&sa=X&ved=0ahUKEwii_NSE7szOAhXBVhQKHRB7Di4Q1QIIcygA#q=bl ock%20ip%20address%20by%20country%20on%20windows%2 0firewall%20server%202008

SickMind
August 19th, 2016, 21:21
سیستم عامل ویندوز هست دوستان