توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن ای پی در لینوکس سرور مجازی ovh
mersad-mr
August 18th, 2016, 17:54
سلام و خسته نباشید دوستان عزیز
از دیتا سنتر OVH لیک سرور مجازی با سیستم عامل Cent os خریداری کردم.
حالا یک آی پی اضافه خریدم.
این ای پی خریداری شده که روی سرور با ای پی اصلیش سی پنل نصب کنیم و این آی پی اضافه رو برای ی سایت اختصاصی بدیم به اون سایت ( دامنه و هاست مخصوص خودش )
حالا برای اینکه من بتونم این ای پی رو توی سرور ادد کنم میشه من رو راهنمایی کنید؟
kouroshez
August 18th, 2016, 17:59
درود خسته نباشید
باید مک ای پی ها یکی باشه
و whm به Home »IP Functions »Add a New IP Address رفته و ای پی را اضافه کنید :)
از Home »IP Functions »Change a Site’s IP Address میتوانید ای پی رو اختصاص بدید به یوزر مد نظر
mersad-mr
August 18th, 2016, 18:01
درود خسته نباشید
باید مک ای پی ها یکی باشه
و whm به Home »IP Functions »Add a New IP Address رفته و ای پی را اضافه کنید :)
از Home »IP Functions »Change a Site’s IP Address میتوانید ای پی رو اختصاص بدید به یوزر مد نظر
۱- چطور می تونم بفهمم مک ها یکی هست یا نه ؟ فکر کنم باید مک ها یکی باشه که فروخته خوده ovh
2- نباید توی لینوکس کارت بشکه اضافه بسازم ؟ یعنی خودش ست شده هست فقط توی سی پنل باید ادد ای پی کنم ؟
kouroshez
August 18th, 2016, 18:04
۱- چطور می تونم بفهمم مک ها یکی هست یا نه ؟ فکر کنم باید مک ها یکی باشه که فروخته خوده ovh
2- نباید توی لینوکس کارت بشکه اضافه بسازم ؟ یعنی خودش ست شده هست فقط توی سی پنل باید ادد ای پی کنم ؟
کافی هست با جایی که سرور ازشون تهیه کردید صحبت کنید
نه نیاز نیست خود سی پنل همه کار ها رومیکنه
mersad-mr
August 18th, 2016, 18:06
کافی هست با جایی که سرور ازشون تهیه کردید صحبت کنید
نه نیاز نیست خود سی پنل همه کار ها رومیکنه
فکر نکنم نیاز به صحبت باشه آخه ovh
وقتی لینوکس میفروشه می دونم کاربر برای اینجور چیزا می خواد دیگه...
دم سی پنل گرم که خودش همه کارو انجام میده فکر نمی کردم اینجوری باشه . پس کارت بشکه هیچی نمیزنم فقط از روی توضیحات شما جلو میرم.
سپاس از شما.
راستی میشه این توضیح هم بدین چون می خوام به دامنه dns اختصاصی هم بدم . اول ای پی رو ادد کنم بعد دی ان اس رو بدم که روی اون ای پی باشه دیگه ؟
InterServer.ir
August 18th, 2016, 18:16
دم سی پنل گرم که خودش همه کارو انجام میده فکر نمی کردم اینجوری باشه . پس کارت بشکه هیچی نمیزنم فقط از روی توضیحات شما جلو میرم.
سپاس از شما.
راستی میشه این توضیح هم بدین چون می خوام به دامنه dns اختصاصی هم بدم . اول ای پی رو ادد کنم بعد دی ان اس رو بدم که روی اون ای پی باشه دیگه ؟
سلام
زمانی که در پنل ovh مک آدرس آیپی مورد نظر رو با آیپی اصلی سرور یکی کردید می تونید از داخل خود سی پنل اضافه کنید یا با لینک زیر دستی اضافه کنید
http://help.ovh.ie/IpAlias#link9
برای دی ان اس اختصاصی باید بعد از اضافه کردن آیپی به قسمت زیر برید
Home »
DNS Functions »
Edit DNS Zone
دی ان اس رو به دی ان اس دلخواه تغییر بدید .
kouroshez
August 18th, 2016, 18:18
سپاس از شما.
بعد از اختصاص دادن ای پی اختصاصی
اگر یوزر شما نماینده هست به
Home »Resellers »Edit Reseller Nameservers and Privileges
اینجا به راحتی میتوانید دی ان اس های یوزر را تایین کنید حتما یادتون نره add an a entry رو انجام بدید
اگر یوزر معمولی هست کافی هست به هاست ان لاگین کرده و به قسمت advanced zone dns مراجعه کرده و دو a رکورد بسازید
type: a record
name: ns1
ttl: 14400
ip : ded ip
و برای نیم سرور بعدی (ns2) هم به همین صورت عمل کنید
سوال بیشتر بود بنده در خدمتم تلفنی و تلگرام :09037289910
mersad-mr
August 19th, 2016, 21:06
هزینه آی پی اضافه رو فقط ۱ بار پرداخت می کنیم دیگه روی سرور مجازی های فرانسه ؟