توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد easyapache4 و نحوه کانفیگ اون
acc1374
August 17th, 2016, 18:14
سلام
من توی ایزی اپاچی مثلا سه تا ورژن پی اچ پی در نظر گرفتم 5.4 5.6 7 این سه نسخه فایل های php.ini جداس ؟ از کجا باید فایل هاشو ادیت کردم هر جا گشتم پیدا نکردم یا چطوری یه دیزیبل فانکشن تعریف کنم برای همه نسخه ها صدق کنه ؟
و اینکه کسی اموزش کانفیگ ایزی آپاچی 4 رو اگر بلده بگه برای سرور اشتراکی یه چیز کلی
TARIMEHR
August 17th, 2016, 20:59
پاسخ شما در لینک های زیر
Home >> Software >> MultiPHP INI Editor
همچنین خواندن دایکیومنت زیر میتونه مناسب باشه براتون:
https://confluence2.cpanel.net/display/EA4/cPanel's+PHPRC+PHP+Patch+for+EasyApache+4
Patch behaviorYour system's PHP handler determines how your system behaves with this patch and which global values the system uses.
If you use the CGI or DSO PHP handler, the system uses the global values that the /opt/cpanel/ea-php##/root/etc/php.d/local.ini and /opt/cpanel/ea-php##/root/etc/php.d/*.ini files define. If your system uses the suPHP PHP handler, the presence of the suPHP_ConfigPath directive determines whether the system reads the .ini files in the /opt/cpanel/ea-php##/root/etc/php.d/ directory.