ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست طراحی اسکرییپت مزایده

sabawebhost
August 16th, 2016, 00:45
سلام خدمت تمامی دوستان و همکاران انجمن وب هاستینک تالک

همونطور که از عنوان مشخصه کاملا واضح و روشنه که دنبال چی هستم ،یه CMS ساده میخوام که بعدا قابل گسترش باشه با امکانات زیر

1.امکان برگزاری مزایده
2.فروش توسط اعضای ثبت نام شده بصورت عادی
3.***** های مناسب هر بخش (برای مثال بخش خودرو:کارکرد - سال تولید - رنگ و ....) این ***** فقط باید در صورت انتخاب خودرو نمایان بشه.
4.سایر گزینه ها در صورت لزوم اضافه میشه

همینطور که می بینید طرح اصلی خیلی ساده و شفاف پس دوستان هزینه طراحی سایت eBay پیشنهاد ندن

ترجیحا شرکت معبتر با امضا قرداد رسمی

افراد مبلغ پیش پرداخت واریز میشه اما برای تضمین تا پایان کار چک کارمندی (تضمین) دریافت میشه

info@sabawebhost.net
09130892008

راه های ارتباطی با من

منتظر پیشنهادات دوستان هستم.

Farid Saadat
August 16th, 2016, 00:52
درود. ميتونم معرفى كنم خدمتتون اگر نياز هست. تلگرام پيام بديد شمارشون رو بدم. واسه پرداخت هم ميتونم بهشون بگم شما هزينه رو به حساب يك شخص كه مورد اعتماد طرفين هست بريزيد و پس از انجام كار ، هزينه به ايشون داده بشه

sabawebhost
August 16th, 2016, 00:55
درود. ميتونم معرفى كنم خدمتتون اگر نياز هست. تلگرام پيام بديد شمارشون رو بدم. واسه پرداخت هم ميتونم بهشون بگم شما هزينه رو به حساب يك شخص كه مورد اعتماد طرفين هست بريزيد و پس از انجام كار ، هزينه به ايشون داده بشه

ریپورت هستم شماره گذاشتم اگه لطف کنید پیام بدید ممنون میشم

mojtaba05
August 17th, 2016, 15:43
سلام، من قبلا به صورت اختصاصی پلاگین مزايده برای فروشگاه ساز اپن کارت نوشتم. اگر مستندات دارید، ارسال کنید.

toltek
August 17th, 2016, 16:22
با سلام
شرکت وانیا میتونه براتون این کار رو با مبلغی حدود 5-7 تومن انجام بده. لیست کارهایی که میخواهید رو بفرمایید.

تحویل سورس طراحی + تحویل سورس نرم افزار + یکسال پشتیبانی نرم افزاری رایگان + تحویل مستندات تحلیل نرم افزاری و دیتابیس + تضمین امنیت بر اساس استاندارد 27001

همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد

sabawebhost
August 22nd, 2016, 16:06
سلام، من قبلا به صورت اختصاصی پلاگین مزايده برای فروشگاه ساز اپن کارت نوشتم. اگر مستندات دارید، ارسال کنید.
علاوه بر مزایده امکان چند فروشندگی هم مد نظره