ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در مدل سی پنل و هاست؟

delta
August 15th, 2016, 21:09
سلام.اقا ما یک هاست از یکی همکاران گرفتیم فعلا افلاینه نمیتونم منتظر بمونم گفتم مطرح کنم ببینم جریان چیه...قبلا تو سی پنل یک ساب دامین میساختی تو فولدر public_html فولدر ان ساب دامین ساخته میشد و میرفتی اسکریپت یا هر چیزی توش میریختی نصب میکردی و... الان تو این هاست که گرفتم امدم یک ساب دامین ساختم اما هیچ فولدری در public_html ساخته نشد و به جاش فولدرش به صورت ادرس سایت وار خارج از public_html تو روت سی پنل ساخته شد!! به ادرس ساب دامین میرم باز میکنه و مشکلی نداره اما خواستم ببینم جدیدا سی پنل اینطوری شده یا نه غیر طبیعی هست؟
عکسو گذاشتم دقت کنید ساب دامین خارج از public_html در روت ساخته شده... این طور ساخت ساب دامینو من در دایرکت ادمین دیده بودم اما سی پنل ندیده بودم...خواستم بدونم طبیعی هست به کارمون ادامه بدیم یا غیر طبیعیه؟

http://uupload.ir/files/p7mx_88.jpg

vpsman
August 15th, 2016, 21:39
اپدیت اخر سی پنل به این شکل شده
مشکلی وجود نداره

tegra
August 16th, 2016, 13:32
در سی پنل هنگام تعریف ساب دامنه و یا دامنه جدید دیگه نیازی نیست فولدرهای آنها حتما داخل فولدر public_html باشد شما هنگام تعریف ساب دامنه و یا دامنه مسیر فولدر را تعیین می کنید.

ali-rezam
August 16th, 2016, 19:01
میتونید زمان درست کردن ساب دامنه مسیر فولدرتون رو انتخاب کنید

k-h
August 16th, 2016, 19:56
بله در آپدیت جدید اینطوی شده و حتی میتونید یوزر های addon domain هم جدا کنید از هم

alirezao9
September 4th, 2016, 22:33
آپدیت جدید سی پنل هستش، مشکل خاصی برای لود شدن ساب دامین پیش نمیاد

iranipic
September 6th, 2016, 13:19
شما قالب سی پنل رو روی x3 بزاری بازم مثل قدیم میشه و براحتی میتونی باهاش کار کنی به همین راحتی :d