توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به روز کردن whmcs
jsoltani
August 15th, 2016, 14:35
سلام خسته نباشید
ببخشید چند وقته وارد پنل مدیریت whmcs میشم پیغام میده آپدیت موجوده به نظرتون آپدیت کنم؟
اگر آپدیت کنم تنظیمات فعلی (محصولاتی که اضافی کردم همگی از بین میرند؟و تنظیمات قالب و فارسی سازیش چطور؟
اونا میمونن یا همه از بین میرن؟
باتشکر
dc.saeed
August 15th, 2016, 15:01
سلام و احترام
از ورژن نال شده استفاده میکنید؟ اگر بله امکان آپدیت وجود نداره
اگر میخواید از ورژن های جدید نال شده دانلودکنید و بارگزاری کنید و اطلاعاتتونو انتقال بدید .توی whmcs یه بخشی هم هست بکاپ گیری از دیتابیس
kiava
August 15th, 2016, 18:50
سلام خسته نباشید
ببخشید چند وقته وارد پنل مدیریت whmcs میشم پیغام میده آپدیت موجوده به نظرتون آپدیت کنم؟
اگر آپدیت کنم تنظیمات فعلی (محصولاتی که اضافی کردم همگی از بین میرند؟و تنظیمات قالب و فارسی سازیش چطور؟
اونا میمونن یا همه از بین میرن؟
باتشکر
اگر به صورت نال باشد فایل نال رو بریزید و اکسترکت کنید و به ادرس نصب برید سوال میپرسه از قبل بک اپ دارید یا خیر
سپس خودش اپدیت میکنه
نیازی نیست چیزی انتقال بدید
jsoltani
August 15th, 2016, 20:23
من نمیدونم نال شده هست یا نه
موقعی که داشتم نصبش میکردم ازم کد لایسنس خواست منم 123456 رو وارد کردم و اسکریپت نصب شد
حالا بگید آیا این نال شده بوده؟
kiava
August 15th, 2016, 20:24
من نمیدونم نال شده هست یا نه
موقعی که داشتم نصبش میکردم ازم کد لایسنس خواست منم 123456 رو وارد کردم و اسکریپت نصب شد
حالا بگید آیا این نال شده بوده؟
بله نال شده استفاده میکنید اسکریپت نال اخرین ورژن 6.2 یا 6.3 رو دانلود فرمایید استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد
jsoltani
August 15th, 2016, 20:32
یعنی توی همون پوشه ای که الان اسکریپت نصبه فایلو اکسترکت کنم؟
یعنی در پوشه cp در هاستم؟بعدش نصب کنم هیچ مشکلی پیش نمیاد نه؟
به نظرم باید آپدیت کنم چون الان سایتمو ببینید به نظر میاد با فرم استانداردش مشکل داره
http://webgoldenhost.com/cp/cart.php?gid=5
اینو ببینید دسته بندی هارو نمیاره به نظرتون نسخه جدید نال شده رو بگیرم این درست میشه؟
خیلی ممنون از پاسخگوییتون
OmizbanCo
August 19th, 2016, 14:42
یعنی توی همون پوشه ای که الان اسکریپت نصبه فایلو اکسترکت کنم؟
یعنی در پوشه cp در هاستم؟بعدش نصب کنم هیچ مشکلی پیش نمیاد نه؟
به نظرم باید آپدیت کنم چون الان سایتمو ببینید به نظر میاد با فرم استانداردش مشکل داره
http://webgoldenhost.com/cp/cart.php?gid=5
اینو ببینید دسته بندی هارو نمیاره به نظرتون نسخه جدید نال شده رو بگیرم این درست میشه؟
خیلی ممنون از پاسخگوییتون
درود
این مشکل از سمت قالب های قسمت فروش هست و ربطی به نسخه جدید یا قدیم نداره باید قالب های orderforms رو ویرایش کنید تا مشکل رفع بشه
اگر مشکلی پیش اومد با بنده در ارتباط باشید (راه های ارتباطی در امضا)
موفق و سربلند باشید