توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم دسترسی به برخی دستورات
NavidIvanian
August 15th, 2016, 13:34
سلام
من از سرویس تیک وب استفاده میکنم.
چند وقت پیش برای نوشتن یک اسکریپت نیاز ب استفاده از دستورات filesystem داشتم برای همین بهشون تیکت دادم و اینطوری جواب دادند:
بله همه این دستورات بدلیل مباحث امنیت ی تقریبا روی تمام هاستینگ ها بسته است.اگر بخواهید از این فرامین استفاده کنید می توانید سرور مجازی با لایسنس سی پنل یا دایرکت ادمین بگیرید و برای انفیگ های خودتون به کار ببرید.
چون در اکثر سرویس های خارج از کشور اینطوری نیست و دستوراتی مثل fopen و file_get_contents بازن...!!!
میخوام بدونم واقعا درسته که این دستورات تو همه هاستینگ ها بسته اند و آیا هاستینگی هست ک اینچنین نباشه؟؟؟؟
tegra
August 15th, 2016, 13:39
به خاطر یک سری مسائل امنیتی و برای این که اختلال برای سایر کاربران به وجود نیایید دسترسی ها برای کاربران محدود می شود برای این که اصلا این محدودیت ها وجود نداشته باشد از سرور مجازی استفاده کنید زیرا مدیریت سرور کاملا در اختیار خود شما است.
T.Toosi
August 15th, 2016, 13:43
سلام، بسته بودن فانکشن file_get_contents و fopen در هاست میزبانی یکم غیرعادی هست و بیشتر در هاستینگ ها باز هستند و برای امنیت معمولا فانکشن هایی که command سیستمی میگیرند را غیرفعال میکنند.
NavidIvanian
August 15th, 2016, 13:49
ینی سرویس های ایرانی تافته جدا بافته ان؟؟؟
خب اگه کسی نیاز داشته باشه باید خارج از کشور سرویس بخره؟؟
آخه سرور های مجازی قیمتاشون بالاس...:|
- - - Updated - - -
سلام، بسته بودن فانکشن file_get_contents و fopen در هاست میزبانی یکم غیرعادی هست و بیشتر در هاستینگ ها باز هستند و برای امنیت معمولا فانکشن هایی که command سیستمی میگیرند را غیرفعال میکنند.
خیلی ممنون از پاسختون
میشه معرفی کنید چنتا از این سرویس ها رو؟
iHSG
August 15th, 2016, 13:49
سلام
والا من از اکثر جا ها که خریدم توابع file_get_contents و file_put_contents و fopen و... باز بودن حتی از همین تیک وب که میگید هم یه سرویس نمایندگی هاست و یه هاست دانلود داشتم قشنگ رو هر دو تاش باز بود و اجرا میشد چطور برای شما نمیشه؟
NavidIvanian
August 15th, 2016, 13:50
والا من تست نکردم و اول تیکت فرستادم و خودشون گفتن بسته اس...:|
T.Toosi
August 15th, 2016, 13:53
ینی سرویس های ایرانی تافته جدا بافته ان؟؟؟
خب اگه کسی نیاز داشته باشه باید خارج از کشور سرویس بخره؟؟
آخه سرور های مجازی قیمتاشون بالاس...:|
- - - Updated - - -
خیلی ممنون از پاسختون
میشه معرفی کنید چنتا از این سرویس ها رو؟
من والا از هرجا گرفتم باز بوده، الان از central-hosting.com که باز هست.
iHSG
August 15th, 2016, 14:17
والا من تست نکردم و اول تیکت فرستادم و خودشون گفتن بسته اس...:|
احتمالاً چون گفتید FileSystem فکر کردن تابع system رو میگید که اصولاً در همه هاستینگ ها بسته است.
NavidIvanian
August 15th, 2016, 14:24
نمیدونم اما من اینطوری پرسیدم
دستور های filesystem مثل fopen و... هم بسته هستند یا نه؟
و اونا هم اونطوری پاسخ دادند...:|