ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی درباره چگونگی راه اندازی سرور؟

sosole
November 20th, 2010, 10:38
با سلام خدمت مدیران و دوستان عزیز،

من یک سرور خریداری کردم که عمدتا برای 2 کار استفاده می شود:
1- میزبانی وب
2- هاست دانلود

قبلا هاست دانلود بنده روی یک سرور مجازی با رم 4 گیگابایت بود که تقریبا تمام رم را استفاده می کرد البته وب سرورم آپاچی بود که بعدا وقتی کردم لایت اچ تی تی پی دی سبک تر شد در حدی که بیش از 100 مگابایت هرگز استفاده نمی کرد.

حالا نمی دونم یک آپاچی روی سرور نصب کنم و استفاده کنم برای هر دو منظور و یا اینکه دو عدد سرور مجازی درست کنم و یکی را برای دانلود بزارم با وب سرور لایت اچ تی تی پی دی و یکی را برای میزبانی وب با آپاچی! بنظر شما کدام بهتر پاسخگو می باشد؟ از سرور بصورت مستقیم استفاده کنم و یا دو عدد سرور مجازی در آن تعریف کنم و استفاده های مجزا کنم؟

sosole
November 20th, 2010, 13:17
خبری نشد ؟! :77:

amolhost
November 20th, 2010, 13:21
سلام

حتما هاست دانلود و میزبانی وب جدا باشن روی سرور دوتا سرور مجازی بزن منابع بیشتری به سرور هاست دانلود بده
وب سرور هاست دانلود را لایت اسپید نصب کن که حدود 4 هزار تا کانکشن رو هم جواب میده با اپاچی که اصلا نمیشه هاست دانلود داد البته شاید با کانفیگ و اپتیمایز کردن درست شد ولی به اندازه لایت اسپید نیست
میزبانی وب هم اپاچی خوب جواب میده

---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------

خوبی سرور مجازی هم اینه که قیمت لایسنس ها براشون ارزون تر درمیاد چه لایت اسپید چه سی پنل

---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------

خوبی سرور مجازی هم اینه که قیمت لایسنس ها براشون ارزون تر درمیاد چه لایت اسپید چه سی پنل

kingoftehran
November 20th, 2010, 14:37
با سلام
دقیقا فرمایش این دوستمون صحیح است.شما کانفیگی که برای یوزر های هاستینگ (http://www.parmishost.com) خودتون می کنید کاملا متفاوت از چیزی هست که برای دانلود انجام می دهید به عنوان مثال برای کاربران هاستینگ باید کاری کنید که بیشتر از 2 درصد از منابع cpu و رم استفاده نکنید و امنیت فایروال خودتون را هم به hight تغییر بدهید.