ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در منوی یک قالب

hassan_shahi
August 15th, 2016, 00:25
سلام خسته نباشید به دوستان عزیز

یه مشکلی رو یک منو دارم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

این سایت رو ببینید http://axer.ir سمت راست اولین سایدبار به اسم آرشیو که زیرش نوشته شده الف و ب و پ

حالا این سایت رو ببینید http://axer.ir/test سمت راست پایین دقیقا همون منو هستش

حالا یه مشکل روی سایت اول وجود داره اینکه روی الف یا ب یا پ که کلیک میکنی زیرمجموعه هاش باز نمیشه ممنون میشم دوستان اگر دلیلش رو میدونن راهنمایی کنن

hassan_shahi
August 15th, 2016, 18:50
دوستان کسی نمیدونه مشکل از چیه؟ممنون میشم راهنمایی کنید

CYCLONER
August 15th, 2016, 18:53
با سلام

بنده احتمال میدم از نحوه آدرس دهی باشه که اشتباه بهش آدرس داده شده یعنی ای دی رو اشتباه دادید آی دی لینک رو مثلا #collapse1 اون رو یک بار بررسی کنید و اطلاع بدید

kiava
August 15th, 2016, 18:55
از وردپرس دارید استفاده میکنید شما مطمئنید توی فهرست دهی درست وارد کردید زیرمجموعه؟

T.Toosi
August 15th, 2016, 19:00
سلام، jquery داخل قالب لود نشده.

hassan_shahi
August 15th, 2016, 19:10
گ
از وردپرس دارید استفاده میکنید شما مطمئنید توی فهرست دهی درست وارد کردید زیرمجموعه؟
کد تو هر دو تا یکیه تمامی فایلارو هم انتقال دادم

- - - Updated - - -

سلام، jquery داخل قالب لود نشده.
فکر کنم کدشو تو header.php قرار دادم
میدونید چطور مشکل حل میشه؟

- - - Updated - - -

با سلام

بنده احتمال میدم از نحوه آدرس دهی باشه که اشتباه بهش آدرس داده شده یعنی ای دی رو اشتباه دادید آی دی لینک رو مثلا #collapse1 اون رو یک بار بررسی کنید و اطلاع بدید
من هر چی گشتم #collapse1 رو جز تو فایل jquery پیدا نکردم نمیدونم کجا میتونه باشه که چک کنم

CYCLONER
August 15th, 2016, 19:30
درود

جناب jquery رو تو قالب لود کردید ؟

hassan_shahi
August 15th, 2016, 20:10
درود

جناب jquery رو تو قالب لود کردید ؟

بله فایل jquery رو تو قالب ریختم دقیقا تو همون مسیری که تو سایت دوم بود تو همون مسیر قرار دادم

- - - Updated - - -

بعد از کلی تلاش تونستم حلش کنم میگم مشکل از کجا بود تا دوستانی اگر به همچین مشکلاتی خوردن یه تست کنن شاید برای اونا هم از این طریق حل بشه

فراخوانی باید هم تو header.php و هم footer.php انجام میشد.