ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاستوم بیلد 4

lordtarh
August 15th, 2016, 00:24
سلام
زمان نصب دایرکت ادمین کاستوم بیلد چهار با تنظیمات پیشفرض نصب شده
الان به جای mysql روی سرور mariyadb فعال شده واسه تغییرش چیکار کنم به msql
اگه نیاز به نصب مجدد هست تو چه مرحله ای یاید تنظیم کنم ک به جای ماریا دی بی مای اس کیو ال نصب بشه ؟

TARIMEHR
August 15th, 2016, 01:59
چیزی که میفرمایید کاستوم بیلد 4 نیست.
کاستوم بیلد 2 هست.
شما گزینه چهارم از موارد قابل انتخاب را برگزیدید.

از مسیر زیر میتوانید نوع پایگاه داده و ورژن آن را تنظیم نمایید.

nano /usr/local/directadmin/custombuild/options.conf
پس از اعمال تغییرات یکبار دستور بیلد را اجرا کنید:

./build mysql

a.e
August 15th, 2016, 02:20
با سلام و عرض ادب

با توجه به انتخاب گزینه 4 شما از تنظیمات پیشفرض استفاده نکرده اید و ممکن است در آینده نیز با توجه به عدم نصب برخی سرویس ها با انتخاب این آپشن دچار مشکل شوید که پیشنهاد میشود در صورتی که سرور شما خام است و اطلاعاتی بر روی این سرور ندارید یک بار سرور را ریلود کرده و مجدد نسبت به نصب دایرکت ادمین اقدام فرمایید.

k-pax
August 15th, 2016, 08:18
سلام
زمان نصب دایرکت ادمین کاستوم بیلد چهار با تنظیمات پیشفرض نصب شده
الان به جای mysql روی سرور mariyadb فعال شده واسه تغییرش چیکار کنم به msql
اگه نیاز به نصب مجدد هست تو چه مرحله ای یاید تنظیم کنم ک به جای ماریا دی بی مای اس کیو ال نصب بشه ؟

دوست عزیز mariyadb یک نسخه از همون MySql هست با کارایی بالاتر و سریعتر . نیازی به تغییر ندارید و اون دقیقا تمامی امکانانت mysql بهتون میده ! و هیچ مشکلی باهاش نخواهید داشت.

در این لینک هم میتونید اطلاعات بیشتری بگیرد

https://mariadb.org/performance-evaluation-of-mariadb-10-1-and-mysql-5-7-4-labs-tplc/

lordtarh
August 15th, 2016, 11:13
چیزی که میفرمایید کاستوم بیلد 4 نیست.
کاستوم بیلد 2 هست.
شما گزینه چهارم از موارد قابل انتخاب را برگزیدید.

از مسیر زیر میتوانید نوع پایگاه داده و ورژن آن را تنظیم نمایید.

nano /usr/local/directadmin/custombuild/options.conf
پس از اعمال تغییرات یکبار دستور بیلد را اجرا کنید:

./build mysql

درود بله منظور بنده مورد چهارمش بود
الان باید در این فایل چه موردی رو تغییر بدم ؟

- - - Updated - - -

با سلام و عرض ادب

با توجه به انتخاب گزینه 4 شما از تنظیمات پیشفرض استفاده نکرده اید و ممکن است در آینده نیز با توجه به عدم نصب برخی سرویس ها با انتخاب این آپشن دچار مشکل شوید که پیشنهاد میشود در صورتی که سرور شما خام است و اطلاعاتی بر روی این سرور ندارید یک بار سرور را ریلود کرده و مجدد نسبت به نصب دایرکت ادمین اقدام فرمایید.

سلام اتفاقا تعجب من از اینه که تنظیمات پیش فرض رو انتخاب کردم اینجوری شد . ممکت هست تنظیماتیش فرض برای هر سسبستم عاملی متفاوت باشه ؟ چون رو سرور اوبنتو نصب کردم

- - - Updated - - -

دوست عزیز mariyadb یک نسخه از همون MySql هست با کارایی بالاتر و سریعتر . نیازی به تغییر ندارید و اون دقیقا تمامی امکانانت mysql بهتون میده ! و هیچ مشکلی باهاش نخواهید داشت.

در این لینک هم میتونید اطلاعات بیشتری بگیرد

https://mariadb.org/performance-evaluation-of-mariadb-10-1-and-mysql-5-7-4-labs-tplc/

متاسفانه مشکل اینجاست که کلا این ماریا دی بی هم اختلال داره یعنی نمیتوتم کلا دیتابیس بسازم و در صفحه ساخت دیتابیس ارور مشاهده میشه از این جهت با این ک من تنظیمات پیش فرض رو نصب کردم و درخواستی برای نصبش ندادم تعجب میکنم به جای مای اس کیو ال نصب شده و قصد دارم به جای این همون مای اس کیو ال رو جایگزین کنم

- - - Updated - - -

دوستان اگه ممکنه از فایل
/usr/local/directadmin/custombuild/options.conf
سرورشون یه اسکرین شات قرار بدن که بر اساس اون تنظیم کنم

TARIMEHR
August 15th, 2016, 11:20
راه حلی که در بالا گفته شد هم میتواند کارساز باشد.

در صورتی که mysql اصلا نصب نشده است و یا میخواهید دوباره نصب شود از راه حل زیر هم میتوانید استفاده کنید. فقط در این حالت تمامی دیتابیس ها حذف خواهند شد که میبایست قبل از هر اقدامی نسبت به بکاپ گیری اقدام کنید:

cd /usr/local/directadmin/scripts
./mysql.sh rootpass da_admin daadminpass

It seems as though mysql has already been installed.
The directory /var/lib/mysql has been found. For the best results, its recommended that this be deleted.
All database data will be lost if you delete it

Do you want to delete it? (y is recommended)? (y,n) :
به شما گفته می شود که اطلاعات موجود در مسیر دیتابیس حذف می شوند٬ ایا مایل به انجام این کار هستید؟ پاسخ را میبایست y وارد کرده و اینتر کنید

پس از پایان٬ چنانچه از roundcube استفاده میکنید میبایست یکبار roundcube را دوباره بیلد کنید:

cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build roundcube

lordtarh
August 15th, 2016, 12:10
راه حلی که در بالا گفته شد هم میتواند کارساز باشد.

در صورتی که mysql اصلا نصب نشده است و یا میخواهید دوباره نصب شود از راه حل زیر هم میتوانید استفاده کنید. فقط در این حالت تمامی دیتابیس ها حذف خواهند شد که میبایست قبل از هر اقدامی نسبت به بکاپ گیری اقدام کنید:

cd /usr/local/directadmin/scripts
./mysql.sh rootpass da_admin daadminpass

It seems as though mysql has already been installed.
The directory /var/lib/mysql has been found. For the best results, its recommended that this be deleted.
All database data will be lost if you delete it

Do you want to delete it? (y is recommended)? (y,n) :
به شما گفته می شود که اطلاعات موجود در مسیر دیتابیس حذف می شوند٬ ایا مایل به انجام این کار هستید؟ پاسخ را میبایست y وارد کرده و اینتر کنید

پس از پایان٬ چنانچه از roundcube استفاده میکنید میبایست یکبار roundcube را دوباره بیلد کنید:

cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build roundcube

سپاس از راهنماییتون به زودی این راه رو تست میکنم فقط اگه ممکن از فایل
/local/directadmin/custombuild/options.conf
سرورشون یه اسکرین شات قرار بدن که بر اساس اون تنظیم کنم
چون این فایل دستکاری شده ممنون

lordtarh
August 16th, 2016, 10:39
up....

TARIMEHR
August 16th, 2016, 12:55
اگر دستکاریش کردید و قصد دارید به تنظیمات پیش فرض برگردونید کافیه که یکبار کاستوم بیلد فعلی رو تغییر نام داده و اخرین ورژن رو دوباره دانلود کنید. به روش زیر:

cd /usr/local/directadmin
mv custombuild custombuild_1.x
wget -O custombuild.tar.gz http://files.directadmin.com/services/custombuild/2.0/custombuild.tar.gz
tar xvzf custombuild.tar.gz
cd custombuild
./build

./build all d
./build rewrite_confs