PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایندگی مستقیم وبی واسطه Onlinenic. و Resellerclub to

alirezaheidari
August 14th, 2016, 23:10
باعرض ادب ودرود
بعلت تغییر فعالیت امتیازرسمی،بهمراه پنل وریفای شده Onlinenic. وResellerclub باحدود یکصددلارموجودی واگذارمیگردد
شماره تماس ایران 09353011875
شماره تماس آمریکا. تگزاس: 5108631661

- - - Updated - - -

عنوان موضوع باشتباه به جای Resellerclub. نوشته شده Resellerclub. To که بنده پوزش میخوام

k-h
August 14th, 2016, 23:14
درود
قیمت پیشنهادی شما چقدر هست ؟آیا دامنه هم داخل پنل هست یا خیر ؟ روی کدوم پلن هستید ؟

alirezaheidari
August 15th, 2016, 16:58
درود
قیمت پیشنهادی شما چقدر هست ؟آیا دامنه هم داخل پنل هست یا خیر ؟ روی کدوم پلن هستید ؟
عرض کنم خیر دوره دامنه های فروخته شده تمام شده که شرح ریزش طبیعتا داخل پنل هست، پنل هامستقیماباویزاکارت ازاسترالیا خریداری ووریفای شده که منبعد شمابرای شارژراحتید،حتی باگیفت کارتم میتوانید شارژکنید.
برای پیشنهاد هم نرخ روزدلاربرای موجودی، وریسلرکلاب رو 300 وانلاین نیک رو250. تقدیم میکنم اگرهردوتاشوخواستید بازجای تخفیف داره لطف کنیدتماس بگیرید

k-h
August 15th, 2016, 18:31
عرض کنم خیر دوره دامنه های فروخته شده تمام شده که شرح ریزش طبیعتا داخل پنل هست، پنل هامستقیماباویزاکارت ازاسترالیا خریداری ووریفای شده که منبعد شمابرای شارژراحتید،حتی باگیفت کارتم میتوانید شارژکنید.
برای پیشنهاد هم نرخ روزدلاربرای موجودی، وریسلرکلاب رو 300 وانلاین نیک رو250. تقدیم میکنم اگرهردوتاشوخواستید بازجای تخفیف داره لطف کنیدتماس بگیرید
درود
تایید کردن پنل فکر نمیکنم اینقدر کار دشواری باشه که این مقدار بخواین هزینه بگیرید.
ایشا.. بتونید بفروشید