توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل غیرفعال شدن phpmyadmin
dr.soosmar
August 14th, 2016, 14:14
سلام دوستان
من سرور اختصاصی از پارس آنلاین دارم
و قالب دایرکت ادمین رو روی سرورم نصب کردم
و به یه فرد دادم کانفیگ کامل کردن برام که قابل اعتماد بودن
الان یه مشکل دارم
گاها اتفاق میوفته که phpmyadmin من از کار میوفته و عملا دیگه دسترسی به دیتابیس هام قطع میشه
و به دنبالش برنامه ها و سایتم که دیتابیس دارن از کار میوفتن
در صورتی که فایل منیجر باز میشه و به فایلام روی سرور دسترسی دارم و پشتیبانی دیتاسنتر تماس گرفتم میگن سرور شما کاملا آپ هست و حتی پهنای باند رو چک کردن ک هنکنه دیداس باشه که دیدن نیست !
کسی میتونه مشکلمو حل کنه ؟
چون عملا یک ساعت درست هست و 5 ساعت اینطور میشه و کاملا کاربرام شاکی شدن
ممنون از متخصصین
a.e
August 14th, 2016, 14:19
با سلام و عرض ادب
در صورتی که دسترسی شما به دیتابیس مسدود میشود و سایت های شما نیز با پیغام عدم اتصال به دیتابیس مواجه میشوند این مشکل ممکن است مربوط به استفاده بیش از حد منابع سرور باشد که این مورد نیز ممکن است به صورت لحظه ایی باشد.
پیشنهاد میشود منابع سرور مانند ram و cpu را مانیتور فرمایید.
dr.soosmar
August 14th, 2016, 14:26
با سلام و عرض ادب
در صورتی که دسترسی شما به دیتابیس مسدود میشود و سایت های شما نیز با پیغام عدم اتصال به دیتابیس مواجه میشوند این مشکل ممکن است مربوط به استفاده بیش از حد منابع سرور باشد که این مورد نیز ممکن است به صورت لحظه ایی باشد.
پیشنهاد میشود منابع سرور مانند ram و cpu را مانیتور فرمایید.
سلام
والا لحظه ای نیست و ساعتی به طول می انجامه
سی پی یو و رم سرور بالاست و من درخواست دادم مانیتورینگ کنن گفتن هیچ مشکلی نداره و کاملا آزاده
dynabanner.com
August 14th, 2016, 15:24
من فکر می کنم مشکل از کانفیگ phpmyadmin باشه.هر چقدر هم به شخص مد نظرتون اعتماد دارید با این حال یکبار جهت بررسی موضوع را با ایشون در میون بذارین
dr.soosmar
August 14th, 2016, 15:27
من فکر می کنم مشکل از کانفیگ phpmyadmin باشه.هر چقدر هم به شخص مد نظرتون اعتماد دارید با این حال یکبار جهت بررسی موضوع را با ایشون در میون بذارین
موضوع رو باهاشون در میون گذاشتم ولی تشریف ندارن و مسافرتن
منم نمیتونم تا ایشون برگردن صبر کنم چون واقعا یجورایی حیاتیه و عملا روزانه سرور من فقط 5 سایت در دسترسه
کسی تا حالا به این مشکل برنخورده که بگه مشکل کجاست برم حلش کنم ؟
dr.soosmar
August 14th, 2016, 19:47
دوستان شخصی که کانفیگ کرده بود پاسخ داد
بررسی کرد
گفت تعداد فعالیت های سرور بالاست و نمیکشه و میزنه دیتابیس رو آپ میکنه
و گفتن باید وب سرویسی به nginx یا لایت اسپید تغییر کنه
به نظرتون اوکی میشه ؟
و نظر دوستان روی کدوم هست که بهتر باشه ؟
و اینکه این وب سرویس چه مزایایی نسبت به وب سرویس قبلی ( که فکر کنم آپاچی هست ) داره ؟
ممنون بابت پاسخ دوستان