ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه کارکرد این وبلاگ چطوریه؟!

uf6
August 14th, 2016, 11:08
با سلام خدمت تمامی عزیزان.
میخواستم بدونم کسی خبر داره این وبلاگ و نمونه های مشابهش چطوری کار میکنن که خیلی از مطالبی که ما سرچ میکنیم تو گوگل رو اینا هم میارن تو نتایج سرچشون و گوگل بهشون اهمیت میده!

http://bia2aix.rozblog.com/tag/%D9%86%D9%85%DA%A9+%D9%85%D8%AA%D8%A8%D9%84%D9%88% D8%B1+%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F

k-pax
August 14th, 2016, 11:14
از ربات و خزنده استفاده میکنن
مطالب را از سایتهای دیگه (معمولا سایتهای معروف و بزرگ) میگرین و میریزن داخل سایت یا وبلاگ خودشون

مطالب شبه رو به هم تگ میکنن و اینجوری میشه که گوگل اشتباه میکنه

uf6
August 14th, 2016, 11:22
اخه سوال مهم اینجاست که این چجور رباتیه که میشه رو وبلاگ بالا آوردش؟ آیا شما اسمش رو میدونید؟

k-pax
August 14th, 2016, 11:46
اسمش رو نمیدونم . احتمال زیاد اختصاصی نوشته شده

برای ثبت در وبلاگ کار سختی نیست . یوزر و پسورد وبلاگ دادن بهش لاگین میکنه و پست میزنه

شاید هم سیستم وبلاگ دهی api در اختیار کاربران میزاره برای پست قرار دادم ( اینو میدونم داره یا نه) اما شدنیه

aliasbahi
August 14th, 2016, 14:08
اگر کسی در مورد این اسکریپت یا همون ربات خزنده اطلاعی داره که از کجا میشه تهیه کرد ممنون میشم به منم اطلاع بده
آیدی تلگرام : @master_pc

T.Toosi
August 14th, 2016, 14:11
سلام، یک سری keyword به اسکریپت میدهید سپس نتیجه ده صفحه اول گوگل را ارسال میکنند داخل سایت یا وبلاگ، برای یکی از کاربران همین انجمن چنین چیزی نوشته ام چند وقت پیش.

mr.jabbari
August 14th, 2016, 19:03
سلام، یک سری keyword به اسکریپت میدهید سپس نتیجه ده صفحه اول گوگل را ارسال میکنند داخل سایت یا وبلاگ، برای یکی از کاربران همین انجمن چنین چیزی نوشته ام چند وقت پیش.

سلام جناب اگر میشه داخل تلگرام به من پیغام بدید ریپورت هستم درباره همین ربات میخواستم سوالی کنم

aliasbahi
August 16th, 2016, 17:09
اگر چنین چیزی رو بخوایم چقدر هزینشه ؟؟؟