توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیمات دقیق PHP.ini
mehdi741
August 14th, 2016, 10:40
ضمن عرض سلام یه دایرکت ادمین نصب کردم برای ریستورهای دیتا بیس سنگین وقتی میخوام ریستور کنم بعد از چند لحظه در قسمت ریستور دیتا بیس با خطا internalserver 500
روبرو میشم ممنون میشم تنظیم دقیق php.ini رو برایم ارسال کنید که با این خطا 500 روبرو نشم حجم دیتا بیس 280مگ میباشد
M0H4MM4D
August 14th, 2016, 11:19
چرا از ssh اقدام به ری استور نمیکنید؟
بدون هیچ مشکلی
a.e
August 14th, 2016, 11:29
با سلام و عرض ادب
مقدار post_max_size و upload_max_filesize را در فایل php.ini به میزان دلخواه تغییر دهید و همچنین از بخش admin level در دایرکت ادمین به قسمت تنظیمات رفته و Max Request/Upload Size را نیز به مقدار دلخواه تغییر دهید.
در صورتی که به روت سرور دستری دارید برای ریستور کردن دیتابیس ها و بک آپ های حجیم پیشنهاد میشود از طریق SSH اقام فرمایید.
mehdi741
August 14th, 2016, 11:48
با سلام و عرض ادب
مقدار post_max_size و upload_max_filesize را در فایل php.ini به میزان دلخواه تغییر دهید و همچنین از بخش admin level در دایرکت ادمین به قسمت تنظیمات رفته و Max Request/Upload Size را نیز به مقدار دلخواه تغییر دهید.
در صورتی که به روت سرور دستری دارید برای ریستور کردن دیتابیس ها و بک آپ های حجیم پیشنهاد میشود از طریق SSH اقام فرمایید.
در این قسمت بخوام رو سیصد مگ تنظیم کنم چه عددی باید بنویسم الان خودش بصورت دیفالت رو اینه 10485760
a.e
August 14th, 2016, 11:52
در فایل php.ini مقدارها باید به صورت مگابایت درج شوند و در بخش تنظیمات دایرکت ادمین مقدار باید به صورت byte تعریف شود.
mehdi741
August 14th, 2016, 12:05
بیزحمت سیصد مگ رو بصورت بایت برام بنویسید تا در پنلم تنظیم کنیم و در php.ini کدوم مقادیر رو تنظیم کنم رو سیصد مگ؟
a.e
August 14th, 2016, 12:10
خدمت شما:
300 مگابایت = 314572800 بایت
در فایل php.ini هر دو مقادیر را برابر با 300 مگابایت قرار دهید.
mehdi741
August 14th, 2016, 12:43
خدمت شما:
300 مگابایت = 314572800 بایت
در فایل php.ini هر دو مقادیر را برابر با 300 مگابایت قرار دهید.
فقط مقدار upload_max_filesize و post_max_size را به مقدار دلخواه تغییر دهید.
98M!zban
August 14th, 2016, 13:01
ولی ریستور دیتابیس از طریق فایل php.ini نیست و در my.cnf تنظیم می شود
a.e
August 14th, 2016, 13:03
ولی ریستور دیتابیس از طریق فایل php.ini نیست و در my.cnf تنظیم می شود
با سلام و عرض ادب
زمانی که شما مقادیر گفته شده در فایل php.ini را تغییر میدهید، حجم بخش import مربوط به phpmyadmin نیز تغییر میکند.
mehdi741
August 14th, 2016, 16:10
متاسفانه با این خطا در ریستور دیتا بیس مواجه هستم
Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
چه تنظیمی انجام بدم که با این خطا روبرو نشم
k-pax
August 14th, 2016, 17:18
دوست عزیز بهترین راه برای ریستور کردن دیتابیس سنگین استفاده از دستورات ssh هست
mysql -u DBUSER -pDBPASS DBNAME< backup.sql
mehdi741
August 14th, 2016, 23:07
دوست عزیز بهترین راه برای ریستور کردن دیتابیس سنگین استفاده از دستورات ssh هست
mysql -u DBUSER -pDBPASS DBNAME< backup.sql
================================================== =
دیتا بیس بریزم تو پوشه پابلیک اچ تی ام ال؟؟؟
hegza
August 15th, 2016, 00:37
برای ریستور دیتا بیس در صورتیکه به دستورات ssh مسلط نیستد بهتره از بیگ دامپ استفاده کنید
http://www.ozerov.de/bigdump.zip
k-pax
August 15th, 2016, 08:28
================================================== =
دیتا بیس بریزم تو پوشه پابلیک اچ تی ام ال؟؟؟
اگه آدرسی که من گذاشتم برای خود پوشه روت بود اگه دیتابیس را بزاری توی پابلیک دستور باید اینجروی عوض کنی
mysql -u DBUSER -pDBPASS DBNAME< /home/USER/public_html/backup.sql
اگه هم بصورت فشرده gz هستش باید دستور به این صورت استفاده کنی
gunzip < /home/USER/public_html/backup.sql.gz | mysql -u DBUSER -pDBPASS DBNAME
اینجوری راحت میتونی بکاپ برگردونی ! من اینجوری بکاپهای 10 گیگی رو برگردونم و حدود 6-7 دقیقه طول کشیده بکاپ برگرده.