توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت فروش محصول
Sepideh75
August 14th, 2016, 03:07
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه سایت سفارش محصول مجازی دارم که روش کارش به این صورت است که اول مشتری سفارش رو از طریق فرم سفارش موجود در سایت من تکمیل می کنه و مبلغ رو پرداخت می کنه. بعدش من می رم تو یه سایت خارجی اون سرویس رو با حساب رسلری می خرم و برای مشتری ارسال می کنم.
حالا می خواستم ببین آیا اسکریپت آماده ای هستش که من مشخصات حساب رسلری رو بهش بدم و مثل خرید دامین یا هاست که با whmcs انچام میشه خودش به سایت اصلی رفته و وارد حساب من بشه و سفارش رو ثبت کنه و محصولی که برای من ایمیل میشه رو برای ایمیل مشتری ارسال کنه. البته بعد از تایید پرداخت. در ضمن این سایتی که من ازش محصول می خرم api نداره. آیا به نظرتون استفاده از whmcs می تونه بهم کمک کنه یا نه؟
ممنون از لطفتون ;)
par30club
August 14th, 2016, 05:09
یدون وجود آپی آی چنین چیزی امکان نداره البته با یه سری فوتو فنها میشه ولی بازم خیلی کاربردی نیست
Sent from my iPhone using Tapatalk
Farid Saadat
August 14th, 2016, 08:25
سلام. اگر ريسلر ( نه تحت وب ) داشته باشين كه ميشه به راحتى انجام داد. اما اگر تحت وب هست و api هم نداره ، متاسفانه كارى نميتونين بكنين
Sepideh75
August 16th, 2016, 04:39
سلام. اگر ريسلر ( نه تحت وب ) داشته باشين كه ميشه به راحتى انجام داد. اما اگر تحت وب هست و api هم نداره ، متاسفانه كارى نميتونين بكنين
سلام. ممنون از پاسخ شما. فقط متوجه نشدن منظور شما از "نه تحت وب" یعنی چی؟ من یه یوزر و پسورد رسلری دارم که یه پنل داره و از اونجا سرویسی رو که مشتری سفارش داده رو می خرم و بعد از طریق ایمیل براش ارسال می کنم.
فک می کردم با یه اسکریپ ساده بشه این کار رو کرد :(
par30club
August 16th, 2016, 05:23
ساده ترین راه این یه کیلیک بات بدین برنامه نویس های ویندوز براتون بسازن
و یا دقیق تر برسی کنید ببینید اون سایت آپی آی نداره معمولا سایتی که ریسیلر داشته باشه آپی آی هم داره
Sent from my iPhone using Tapatalk
Farid Saadat
August 16th, 2016, 10:04
سلام. ممنون از پاسخ شما. فقط متوجه نشدن منظور شما از "نه تحت وب" یعنی چی؟ من یه یوزر و پسورد رسلری دارم که یه پنل داره و از اونجا سرویسی رو که مشتری سفارش داده رو می خرم و بعد از طریق ایمیل براش ارسال می کنم.
فک می کردم با یه اسکریپ ساده بشه این کار رو کرد :(
ببينيد ، ريسلر ها دو نوع هستن : ١- از طريق پنل كنترل پنل : مثل ريسلر هاى سى پنل و دايركت ادمين كه همه دوستان در همينجا هم ارائه ميدن
٢- ريسلر به قول من تحت وب : اينطوريه كه شما ميرين تو سايت مثلا من ، هاست سفارش ميدين و من هم طبق هزينه اى كه اول گرفتم ، يك مقدار خاصى از مشخصات رو رايگان براتون تعريف ميكنم. بعد از سفارش از طريق سايت بنده ، سرويس هاست شما فعال ميشه. اگر نامفهوم بود بفرماييد دوباره توضيح بدم
متاسفانه تا الان ، بنده به چشمم نخورده. ولى ميتونيد با تغيير شركت ، ريسلر از نوع يك خريد كنيد و سرويس تحويل خودكار رو به راحتى فعال كنيد
Sepideh75
August 16th, 2016, 13:55
ببينيد ، ريسلر ها دو نوع هستن : ١- از طريق پنل كنترل پنل : مثل ريسلر هاى سى پنل و دايركت ادمين كه همه دوستان در همينجا هم ارائه ميدن
٢- ريسلر به قول من تحت وب : اينطوريه كه شما ميرين تو سايت مثلا من ، هاست سفارش ميدين و من هم طبق هزينه اى كه اول گرفتم ، يك مقدار خاصى از مشخصات رو رايگان براتون تعريف ميكنم. بعد از سفارش از طريق سايت بنده ، سرويس هاست شما فعال ميشه. اگر نامفهوم بود بفرماييد دوباره توضيح بدم
متاسفانه تا الان ، بنده به چشمم نخورده. ولى ميتونيد با تغيير شركت ، ريسلر از نوع يك خريد كنيد و سرويس تحويل خودكار رو به راحتى فعال كنيد
متاسفانه این سرویس از نوع دوم هست و اصلا امکان تغییر شرکت وچود نداره وگرنه تا حالا 100 بار ترکش کرده بودم. یه سرویس خیلی خاصی ارائه میده که جای دیگه نداره. ولی چون سرویسشون خاص هست اصلا به سایتشون نمی رسن و حتی یک api ندارن.
Farid Saadat
August 16th, 2016, 14:41
متاسفانه این سرویس از نوع دوم هست و اصلا امکان تغییر شرکت وچود نداره وگرنه تا حالا 100 بار ترکش کرده بودم. یه سرویس خیلی خاصی ارائه میده که جای دیگه نداره. ولی چون سرویسشون خاص هست اصلا به سایتشون نمی رسن و حتی یک api ندارن.
پس ديگه متاسفانه بايد همينطورى ادامه بديد و اگر راهى باشه ، بنده تابحال نديدم
با آرزوى موفقيت