PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کارمزد درگاه بانک سامان

ppscoir
August 13th, 2016, 08:58
سلام
وقت بخیر
ببخشید دوستان
چطور میتوان کارمزد درگاه بانک سامان صفر کرد؟اینکار را انجام میدهند اصلا؟و با کجا باید هماهنگ کنم

RealHAM
August 13th, 2016, 09:01
سلام
کارمزد درگاه بانک سامان صفر است و نباید کاری کرد

ppscoir
August 13th, 2016, 09:06
سلام
کارمزد درگاه بانک سامان صفر است و نباید کاری کرد

چه خوب
من هنوز فعال نکرده بودم
ولی خونده بودم 1 تا 2 درصد هستش
جدیدا اینطور شده؟

RealHAM
August 13th, 2016, 09:19
چه خوب
من هنوز فعال نکرده بودم
ولی خونده بودم 1 تا 2 درصد هستش
جدیدا اینطور شده؟

از وقتی یادم هست صفر بوده است اما در زمان های خیلی خیلی قدیم ظاهراً یک درصد کارمزد داشته

DeLtAvPs
August 13th, 2016, 09:47
از وقتی یادم هست صفر بوده است اما در زمان های خیلی خیلی قدیم ظاهراً یک درصد کارمزد داشته

من یک درگاه سامان دارم برای 6 سال پیش
نرخ کارمزد اون موقع 2 درصد بوده و جالبه هنوز روی این درگاه من 2 درصد کسر میشه
البته چون استفاده نمیکنم دیگه پیگیر نشدم که ایمیل یا نامه بزنم که کارمزدش رو صفر کنند.

modiranhosting
August 13th, 2016, 10:17
من یک درگاه سامان دارم برای 6 سال پیش
نرخ کارمزد اون موقع 2 درصد بوده و جالبه هنوز روی این درگاه من 2 درصد کسر میشه
البته چون استفاده نمیکنم دیگه پیگیر نشدم که ایمیل یا نامه بزنم که کارمزدش رو صفر کنند.

درگاه سامان از ابتدا کارمزد نداشته ، به احتمال زیاد دارید از درگاه واسط استفاده می کنید.

toltek
August 13th, 2016, 15:28
با سلام
در صد کارمزد بر اساس قوانین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و توافق با پذیرنده تعیین و کسر می گردد.
شما توی اون قراردادی که با بانک داشتید چند درصد ذکر شده؟

مشاهده نمایید : http://www.sep.ir/%D8%B3%D8%A4%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84

همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد

friend_sre
August 13th, 2016, 16:12
دوستان بله اوایل سامان کارمزد میگرفت و بنده هم تایید میکنم .
ولی از وقتی رفتن زیر شاپرک همگی کارمزد رو صفر کردن

DeLtAvPs
August 13th, 2016, 16:14
دوستان بله اوایل سامان کارمزد میگرفت و بنده هم تایید میکنم .
ولی از وقتی رفتن زیر شاپرک همگی کارمزد رو صفر کردن

البته همه رو صفر نکردند
یعنی هر کسی باهاشون صحبت کنه و اعلام کنه صفر میکنند
مثلا ماه پیش بعد از 2 سال اومدم از درگاه استفاده کردم بعد از10 روز نشستم ورود و خروجی هامو بررسی کردم و دیدم بله 2 درصد داره کم میشه
چون 3 4 تا درگاه داشتم دیگه ازش استفاده نکردم و بیخیالش شدم
در کل چیزی که من فهمیدم باید بهشون بگیم تا 0 کنند

akbar_syberia
August 13th, 2016, 21:00
برای من که هر مبلغی کاربر واریز میکنه بدون تغییر برای من واریز میشه .
درگاه رو هم جدیدا گرفتم .
یعنی صفره کارمزد

k-h
August 13th, 2016, 21:23
درود
من سال 91 که میخواستم درگاه بگیرم درگاه سامان هزینه فعال سازی بود مبلغش فکر کنم 50 هزار تومن بود و کارمزد هم داشت.
ولی چند ماه پیش درخواست دادم فعال کردند بدون کارمزد هست فقط پرداخت هااگر شب انجام بشه فردا نمیاد به حساب دو روز بعد میاد به حساب وگرنه درگاه بسیار خوبی هست الان

OmidX
August 13th, 2016, 22:20
من برای آریان سرور دو سال پیش درگاه (سامان) گرفتم و برای مکس چهار سال پیش ، کارمزد صفر هست.

farshid17
August 13th, 2016, 22:39
دوستان در مورد این درگاه یک سوال داشتم من روی یکی از دامین مثلا a.com نماد اعتماد دارم و درگاه سامان گرفتم می خوام روی دامین b.com هم درگاه فعال کنم اما نماد نگرفتم(و اینکه کار کاملا قاتونی هست و قابل چک از طرف شرکت سامان هست) واینکه این دو روی یک میزبانی نیستند یکیش بخاطر کار خاصی روی یک میزبانی اختصاصی هست(منظورم سرور مجازی) ویکی رو میزبانی عادی هست و نمی تونم هر دو یک جا بزارم (منظورم اپی ها شون یکی کنم)ایا قابل وصل کردن درگاه هست یا نه باتشکر

OmidX
August 13th, 2016, 22:50
دوستان در مورد این درگاه یک سوال داشتم من روی یکی از دامین مثلا a.com نماد اعتماد دارم و درگاه سامان گرفتم می خوام روی دامین b.com هم درگاه فعال کنم اما نماد نگرفتم(و اینکه کار کاملا قاتونی هست و قابل چک از طرف شرکت سامان هست) واینکه این دو روی یک میزبانی نیستند یکیش بخاطر کار خاصی روی یک میزبانی اختصاصی هست(منظورم سرور مجازی) ویکی رو میزبانی عادی هست و نمی تونم هر دو یک جا بزارم (منظورم اپی ها شون یکی کنم)ایا قابل وصل کردن درگاه هست یا نه باتشکر

تو قرارداد تون میتونید چند تا آی پی بدید ، مشکلی از این نظر نیست.

ولی اگر دو تا دامین شما مربوط ب دو کسب و کار متفارت باشه باید دو تا درگاه بگیرید.

farshid17
August 13th, 2016, 22:51
تو قرارداد تون میتونید چند تا آی پی بدید ، مشکلی از این نظر نیست.

ولی اگر دو تا دامین شما مربوط ب دو کسب و کار متفارت باشه باید دو تا درگاه بگیرید.
حرف من در مورد نماد اعتماد هست هر دو سایت نیاز هست یا یکی بسه؟؟

OmidX
August 13th, 2016, 23:09
حرف من در مورد نماد اعتماد هست هر دو سایت نیاز هست یا یکی بسه؟؟

ببین بانک براش مهم نیست شما برای یک کسب و کار اینترنتی چند تا دامین دارید ، وقتی هر دو دامین یک سایت رو باز میکنه ، مشکلی نیست.

ولی اگر دو سایت متفاوت رو باز کنه ، داستانش فرق میکنه .

mamadi_h
August 14th, 2016, 03:56
دوستان سوال من هم مثل farshid17 هست که به جواب درست نرسید.
ببینید الان درگاه های واسط کسب و کار قانونی نداشتن که بتونن نماد بگیرن. میرفتن یه سایت شرکتی یا شخصی ثبت می کردن ( و هنوزم انجام میدن ) بعد از اون درگاه برای سایت درگاه واسط استفاده می کردن ( می کنن)
یعنی برای 2 کسب و کار متفاوت از یک درگاه استفاده می کنن.
حالا سوال این هست که اگر از سامان یا ملت بخوایم برای سایت a.com که نماد داره درگاه بگیریم میشه توی فرم قرارداد بگیم برای سایت های دیگه یا دامنه ها و آیپی های دیگه هم می خوایم استفاده می کنیم و لیستشون رو بدیم یا اینکه کلا بانک فقط آیپی رو چک می کنه دامنه رو چک نمی کنه؟ این درگاه های واسط دقیقا چطور این کار رو انجام میدن ؟

98M!zban
August 14th, 2016, 04:04
در جواب سوال دو دوست

شما برای یک سایت قانونی درگاه بگیرید و اسم درگاه یعنی اسم پذیرنده رو که در درگاه قابل مشاهده هست درخواست بدید که واسه سایت دوم بزنه

درگاهها معمولا خیلی خیلی کم چک می کنند از سمت چه دامینی به درگاه هدایت میشن کاربرها در نتیجه می تونید در دو سایت استفاده کنید . همچنین می تونید آی پی هر دو سرور رو بدید

در طول مدت این فرآیند رفتاری داشته باشید که پشتیبانان درگاه شک نکنند

و بعد از اون رفتاری داشته باشید که رقیب شما گزارشی به درگاه نده در این بابت که شما دارید این کارو می کنید

همچنین اگر کسب و کار سایت دوم شما کاملا قانونی هست . پس هیچ نگرانی نداشته باشید چون درگاه هیچ مخالفتی با استفاده از این درگاه روی سایت دیگری نداره ( البته به درگاه نگید این کارو می کنید چون قانونی نیست و در جواب شما نمی تونند بگن حتما انجام بدین کار خوبی می کنید . مجبورند که بگن نه اینکارو نکنید )

مشکل خاصی نیست

موارد رو عرض کردم چون تجربه موارد فوق رو داشتم

DeLtAvPs
August 14th, 2016, 09:17
درود
من سال 91 که میخواستم درگاه بگیرم درگاه سامان هزینه فعال سازی بود مبلغش فکر کنم 50 هزار تومن بود و کارمزد هم داشت.
ولی چند ماه پیش درخواست دادم فعال کردند بدون کارمزد هست فقط پرداخت هااگر شب انجام بشه فردا نمیاد به حساب دو روز بعد میاد به حساب وگرنه درگاه بسیار خوبی هست الان

اره متاسفانه نمیدونم درگاه های دیگه هم اینطور هستند یا نه
اما سامان اگر 11 شب به بعد خرید انجام بشه برای روز بعد در نظر میگیره و 2 روز دیگه میریزه که این خودش یه مشکل هست
چون خیلی از محاسبات همینطور اشتباه میشه