PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست برای اپ اندروید

pouryamb
August 12th, 2016, 10:30
سلام دوستان عزیز
بنده قصد دارم یک اپ رو که عکس ها و دیتابیسش روی نت قرار داره راه اندازی کنم. سوالم این هست که برای شروع چه هاستی و با چه مشخصاتی بگیرم بهتر هست؟ اصلا هاست جوابگو هست یا باید سرور مجازی و اختصاصی بگیرم؟
فرض رو بر این قرار بدید که ظاهر اپ مثل دیوار خواهد بود و حدود 10هزار کاربر خواهد داشت.

98M!zban
August 12th, 2016, 10:35
آیا در شروع راه اندازی سایت این میزان بازدید وجود دارد یا بعد از چند وقت ؟
اگر اینطوره بهتره از هاست شروع کنید و سپس به سمت سرور برید

pouryamb
August 12th, 2016, 10:43
آیا در شروع راه اندازی سایت این میزان بازدید وجود دارد یا بعد از چند وقت ؟
اگر اینطوره بهتره از هاست شروع کنید و سپس به سمت سرور برید

قطعا در شروع کار انقدر نیست اما با توجه به تبلیغاتی که در نظر گرفتیم این احتمالا وجود داره که به سرعت به این تعداد کاربرر برسیم.
نظر خودم هم روی هاست هست. چون هم کاربریش آسون تره و هم هزینه هاش کمتر.

negarnovin
August 12th, 2016, 10:52
سلام دوستان عزیز
بنده قصد دارم یک اپ رو که عکس ها و دیتابیسش روی نت قرار داره راه اندازی کنم. سوالم این هست که برای شروع چه هاستی و با چه مشخصاتی بگیرم بهتر هست؟ اصلا هاست جوابگو هست یا باید سرور مجازی و اختصاصی بگیرم؟
فرض رو بر این قرار بدید که ظاهر اپ مثل دیوار خواهد بود و حدود 10هزار کاربر خواهد داشت.
...........

Farid Saadat
August 12th, 2016, 11:01
سرور مجازى از يك جاى معتبر خريدارى كنيد. با هم يك سرور اختصاصى ايران يا خارج از ديتاسنتر ها با رم ٨ خريد كنيد و خيالتون رو راحت كنيد. سرور ايران بيشتر پيشناهد ميشه

DANG3R
August 12th, 2016, 11:03
سلام از سرور مجازی استفاده کنید
چون اگر به سرعت یوزر بگیرید با قطعی مواجه میشوید و خرید سرور و انتقال و ... طول خواهد کشید
و این موارد در اول کار ضرر میزند

pouryamb
August 12th, 2016, 11:04
سرور مجازى از يك جاى معتبر خريدارى كنيد. با هم يك سرور اختصاصى ايران يا خارج از ديتاسنتر ها با رم ٨ خريد كنيد و خيالتون رو راحت كنيد. سرور ايران بيشتر پيشناهد ميشه

بله صد درصد از ایران خرید می کنیم. فعلا هم افرانت مد نظر هست. فقط نمی دونم با هاست به مشکل بر می خوریم یا میشه چندماه اول رو باهاش سر کرد!

farssub
August 12th, 2016, 11:40
سرور مجازی ایران تهیه بکنید
به نظر بنده زیر ساخت یا پارس آنلاین تهیه کنید