با درود و وقت بخیر.
هزینه برنامه نویسی دانلود پولی کردن سایت حدود 500 هزار تومان است، آیا بهتر است این هزینه را پرداخت کنم و درخواست طراحی آن را به طراحان بدهم یا از ووکامرس استفاده کنم به نفعم هست؟
illusive_man
August 11th, 2016, 12:15
با درود و وقت بخیر.
هزینه برنامه نویسی دانلود پولی کردن سایت حدود 500 هزار تومان است، آیا بهتر است این هزینه را پرداخت کنم و درخواست طراحی آن را به طراحان بدهم یا از ووکامرس استفاده کنم به نفعم هست؟
با هزینه کمتر هم قابل اجرا هست روی وردپرس، برنامه نویسی هم صرفا محدود به پلاگین درگاه پرداخت خواهد بود برای پلاگین های رایگان و یا پولی مدیریت دانلود. در صورت تمایل می توانید ایمیل خود را پ.خ. بفرمایید تا بیشتر صحبت کنیم.
esmaeili
August 11th, 2016, 14:00
با هزینه کمتر هم قابل اجرا هست روی وردپرس، برنامه نویسی هم صرفا محدود به پلاگین درگاه پرداخت خواهد بود برای پلاگین های رایگان و یا پولی مدیریت دانلود. در صورت تمایل می توانید ایمیل خود را پ.خ. بفرمایید تا بیشتر صحبت کنیم.
با تشکر از شما illusive_man عزیز، آیا مقدور است کمی بیشتر درباره سؤال بنده توضیح دهید.
T.Toosi
August 11th, 2016, 14:04
سلام، موضوع و زمینه کاری سایت چی هست ؟
esmaeili
August 11th, 2016, 14:06
اجازه دهید با جزئیات بیشتر توضیح دهم!
بنده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می کنم، قصد دارم فیلم های آموزشی در سایت قرار دهم و به گونه ای که دسترسی به لینک دانلود فیلم ها فقط با عضویت به بهای ماهیانه n تومان امکان پذیر باشد، آیا پلاگین رایگانی من را به این هدف می رساند یا این که نه باید هزینه کنم تا طراحان وب یک چنین برنامه ای برای من بنویسند؟
T.Toosi
August 11th, 2016, 14:09
از اسکریپت های vip سمت سرور دانلود استفاده کنید، اسکریپت های رایگان هم برای وردپرس زیاد است اما فقط به نمایش لینک ها محدود میشود، اسکریپت های vip هم حداقل از صد هزار تومان شروع میشوند، اگر قرار برنامه نویس اسکریپت اختصاصی بنویسد 500 هزار تومان هزینه معقولی است.
esmaeili
August 11th, 2016, 14:10
سلام، موضوع و زمینه کاری سایت چی هست ؟
بنده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می کنم، قصد دارم فیلم های آموزشی در سایت قرار دهم، به گونه ای که دسترسی به لینک دانلود فیلم ها فقط با مشترک شدن (عضویت) به بهای ماهیانه n تومان امکان پذیر باشد، آیا پلاگین رایگانی برای وردپرس وجود دارد که من را به این هدف برساند یا این که نه باید هزینه کنم تا طراحان وب یک چنین برنامه ای برای من بنویسند؟
illusive_man
August 11th, 2016, 14:20
با تشکر از شما illusive_man عزیز، آیا مقدور است کمی بیشتر درباره سؤال بنده توضیح دهید.