PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای انتخاب سرور

DarklorD_8
August 10th, 2016, 12:03
با سلام و خسته نباشید

نمیدونم سوالامو جای درستی دارم میپرسم. ما میخواستیم یه سایت مثه http://imovie-dl.info/ راه اندازی کنیم با اکانت VIP بشه ازش دانلود کرد.

برای سرور میخواستیم دو تا سرور بگیریم. یکی برای هاستینگ خود سایت و یکی فقط سرور دانلود. حالا مشخصاتی که هرکدوم از سرورها باید داشته باشن و نحوه کانفیگشون ( با توجه به اینکه سایت قراره وردپرس باشه) و اینکه چجوری سرور دانلود رو ربط بدیم به سرور هاستینگ و ... اگر کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم.

Farid Saadat
August 10th, 2016, 12:24
درود. واسه ميزبانى ، اگر سايت مجاز هست ، از سرور هاى ايران استفاده كنيد. مشخصات هم بستگى به بازديد داره ولى ميتونين با يك رم ١٦ تجربه خوبى داشته باشين. كنترل پنل هم هرچى دوس دارين. هم دايركت ادمين ميتونين استفاده كنين و هم سى پنل ( دايركت ادمين امنيت بيشترى داره و به شخصه از سى پنل خوشم نمياد )
واسه سرور دانلود هم ، يك سرور با رم ١٦ يا ٣٢ و هارد مورد نياز بخرين. پيشنهاد من واسه لوكيشن سرور دانلود ، هلند و فرانسه هستش. براى كنترل پنل هم فقط دايركت ادمين و وب سرور انجين ايكس ( ويندوز هم ميتونين استفاده كنين و iis كانفيگ كنيد )
واسه ربط دادن هم كه از طريق چايلد هاست بايد يك دي ان اس ( دي ان اس هاى سرور دانلود+ اى پى ) براى يكى از ساب دامين ها انتخاب كنيد و بعد از اون ميتونين هرچيزى كه ميخواييد در پنل آپ كنيد و ازش استفاده كنيد.
موفق باشيد. سوالى بود در خدمتم

DarklorD_8
August 10th, 2016, 12:40
درود. واسه ميزبانى ، اگر سايت مجاز هست ، از سرور هاى ايران استفاده كنيد. مشخصات هم بستگى به بازديد داره ولى ميتونين با يك رم ١٦ تجربه خوبى داشته باشين. كنترل پنل هم هرچى دوس دارين. هم دايركت ادمين ميتونين استفاده كنين و هم سى پنل ( دايركت ادمين امنيت بيشترى داره و به شخصه از سى پنل خوشم نمياد )
واسه سرور دانلود هم ، يك سرور با رم ١٦ يا ٣٢ و هارد مورد نياز بخرين. پيشنهاد من واسه لوكيشن سرور دانلود ، هلند و فرانسه هستش. براى كنترل پنل هم فقط دايركت ادمين و وب سرور انجين ايكس ( ويندوز هم ميتونين استفاده كنين و iis كانفيگ كنيد )
واسه ربط دادن هم كه از طريق چايلد هاست بايد يك دي ان اس ( دي ان اس هاى سرور دانلود+ اى پى ) براى يكى از ساب دامين ها انتخاب كنيد و بعد از اون ميتونين هرچيزى كه ميخواييد در پنل آپ كنيد و ازش استفاده كنيد.
موفق باشيد. سوالى بود در خدمتم

ممنون از همراهیتون
پس برای سرور هاستینگ وب سایت کانفیگ خاصی لازم نیست فقط اینکه بر اساس میزان بازدید سخت افزار مناسب انتخاب بشه.
بیشتر سوالم در مورد سرور دانلود بود. همون cent OS + Direct Admin کافی هستش؟ بجای lite speed هم Nginx ؟

یعنی یه ساب دامین تو سرور هاستینگ ایجاد کنیم و از سرور دانلود به اون ساب دامین اشاره کنیم؟ پلاگین های VIP وردپرس تو این شرایط که سرورها جدا باشن خوب کار میکنن؟

بازم ممنون از راهنماییتون

toltek
August 10th, 2016, 12:48
با سلام
چند تا راه دارید..
1 - یک سرور اختصاصی با منابع بسیار عالی ( مثلاً سرورهای کلاد ) بگیرید و ازش سه تا ماشین در بیارید. یکی برای سایتتون، یکی برای فایل ها و یکی هم برای بک آپ
2 - دو VPS بگیرید. یکی برای سایت و یکی هم برای فایل ها
3 - یک هاست قدرتمند برای سایت بگیرید و یک VPS قدرتمند هم برای فایل ها.
مهم اینه که چقدر میخواهید هزینه کنید
مشخصات سخت افزاری برای فایل ها زیاد مهم نیست بلکه پهنای باند مهمه ، و برای وب سایت هم مشخصات سخت افزاری بسیار مهم هست.
اما پیشنهاد می کنم یک سرور با مشخصات زیر تهیه کنید
EX-E5-2699-V3 CPU
2.30 GH Multi-Core Processors
RAM: 64 Gig
H.D.D:2TB
BW : 2 TB

فکر کنم با ماهی 500-700 بتونی یه همچین چیزی جمع و جور کنی

همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد

==========================================
شرکت طراحی وب سایت وانیا (http://www.vaniait.com/)
++ ارائه راهکارهای تخصصی تحت وب
++ برنامه نویسی اختصاصی ( MVC.Net - Entity Framework )
++ بهینه سازی وب سایت ( تضمین بازگشت وجه در صورت عدم انجام تعهدات )
++ مشاوره، پیاده سازی و ممیزی سیستم مدیریت امنیت اطلاعات ( ISMS - Iso27001 )
ثبت سفارش و پرتال کاربران (http://my.vaniait.com) | تماس با ما (http://www.vaniait.com/Home/ContactToVania) | نمونه کار (http://www.vaniait.com/Portfolios)
02166359898 - 09122830795 - تلگرام 09195704521

Farid Saadat
August 10th, 2016, 13:01
ممنون از همراهیتون
پس برای سرور هاستینگ وب سایت کانفیگ خاصی لازم نیست فقط اینکه بر اساس میزان بازدید سخت افزار مناسب انتخاب بشه.
بیشتر سوالم در مورد سرور دانلود بود. همون cent OS + Direct Admin کافی هستش؟ بجای lite speed هم Nginx ؟

یعنی یه ساب دامین تو سرور هاستینگ ایجاد کنیم و از سرور دانلود به اون ساب دامین اشاره کنیم؟ پلاگین های VIP وردپرس تو این شرایط که سرورها جدا باشن خوب کار میکنن؟

بازم ممنون از راهنماییتون
واسه بازديد بالا انجين ايكس مناسب تر هست. لايت اسپيد رو معمولا واسه سى پنل استفاده ميكنند
ببينين. يك ساب ميسازين ، از طريق پنل خود دامين ، يك چايلد هاست واسه اون ساب كه ساختين درست كنين و اى پى رو روى اي پي سرور دانلود تنظيم كنيد

- - - Updated - - -

من اگر ميگم دوتا اختصاصى اين نيست كه حرف دوستمون رو بگم اشتباه هست. تو وى پى اس ، شما پورت ١ گيگ ندارين ، پس كيفيت متفاوت هست. حتى گفتم واسه كيفيت ، ٢ تا سرور بگيرين. اما طبق حرف دوستمون ، از دوتا وي پي اس هم ميتونين استفاده كنين ولي طبيعيه كه كيفيت اختصاصي رو ندارين

fadak
August 10th, 2016, 13:53
با سلام
دوست عزیز دز صورتی که بصورت مجاز فعالیت میکنید پیشنهاد میکنم هر دو سرور را از ایران تهیه بکنید
اگر هنوز شروع نکردید پیشنهاد میشه از یک هاستینگ معتبر یک هاست خوب و پربازدید تهیه کنید که درگیر مواردی چون کانفیگ سرور نشید
و برای سرور دوم هم از ویندوز و انجین ایکس استفاده کنید البته برای شروع رم 4 احتمالا کفایت کنه
توجه داشته باشید میتونید هاست را هم روی سرور دانلودتون میزبانی کنید از لحاظ اقتصادی خوب هست اما اصلا پیشنهاد نمیشه
موارد بالا را برای شروع و رسیدن به 10هزار بازدید عرض کردم که برای تعداد بیش از این نیاز هست که علائه بر ارتقای سرور دانلود به فکر سروری برای میزبانی هاست اصلی باشید
پیروز باشید

DarklorD_8
August 11th, 2016, 11:41
ممنون از همه دوستانی که لطف کردن و جواب دادن.

برای شروع فکر کنم با همون دو تا vps جدا شروع کنیم و بعدش اگر لازم شد قویترش کنیم.