PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاهش قیمت اینترنت به روش پارس آنلاین!!!

iranian-portal
August 10th, 2016, 00:27
درود؛

با توجه به مصوبه اخیر در راستای کاهش قیمت اینترنت پرسرعت، متاستفانه، این نه تنها شاهد کاهش قیمت نیستیم، بلکه پارس آنلاین با بسته های جدید، قیمت رو تقریبا تا 1.5 برابر افزایش داده!!!

اما، چه مدرکی برای این ادعا وجود داره؟

بسته ای که قبلا بنده از پارس آنلاین خریداری کرده بودم، 512 کیلوبیت با 30 گیگ حجم ماهانه به قیمت تقریبا 60،000 تومان در ماه بود بود.

حالا با مصوبه جدید جهت کاهش قیمت ها؛

پارس آنلاین دیگر چنین بسته ای در لیست خدمات خود ندارد، و پیشنهادی به این شرح دارند؛

2مگابیت با 20 گیگ حجم ماهانه تقریبا 50،000 تومان!!!

با توجه به اینکه روی خط مخابراتی ما، به دلیل فاصله زیاد، 512 به بالا اصلا جواب نمیده و با قطعی های دقیقه ای همراه میشه؛

مجبور شدم، تعرفه 512 کیلوبیت با حجم ماهانه 10 گیگ، تقریبا 31،000 تومان (که حداکثر حجم تعرفه های جدید در سرعت 512 هست) رو خریداری کنم!!

هر 10 گیگ ترافیک اضافه، تقریبا 27،000 تومان قیمت گذاری شده، یعنی اگر بنده بخوام، دقیقا از سرویس اینترنتی، مشابه گذشته استفاده کنم، باید 2بار بسته 10 گیگ حجم اضافه رو خریداری کنم

در نهایت؛

قیمت سرویس 512 کیلوبیت حجم 10 گیگ (31،000 تومان) + 10 گیگ حجم اضافه (27،000 تومان) + 10 گیگ حجم اضافه (27،000 تومان)

قیمت یک سرویس 512 با 30 گیگ حجم میشه 85،000 تومان، در صورتی که قبل از مصوبه جدید به قیمت 60،000 تومان خریداری میشد.

این است کاهش قیمت اینترنت در کشور عزیزمان!!!

این هم یک توهین دیگر به شعور و فهم ملت ایران!!! اینترنت ارزان شد!!!

TATSERVER.NET
August 10th, 2016, 00:29
با سلام دوست عزیز.

بله پارس آنلاین هم داره محصولاتشو حذف میکنه یه چیزه گرون تر میاره.
اینترنت نامحدود 128حذف شده! اینترنت نامحدود 256بنده خریداری میکنم ماهانه 50تومان با سرعت دانلود 40KB/s (:|

Farid Saadat
August 10th, 2016, 01:20
کجان اون دوستایی که قبل از اجرای این طرح کاهش قیمت انقدر دفاع میکردن :)
درود. بنده خودم يك نمونه. هنوزم دفاع ميكنم. ميدونين چرا ؟ چون ساليانه خريد كردم ، پس واسم خيلى به صرفه تر هستش. ماهى هم ٣٠ گيگ ميخرم ٦٦ تومن. فك نميكنم قبلا اينقدر به صرفه بوده باشه واسم + از فروردين تا اواسط خرداد جشنواره ها شروع ميشه ، بنده هم وسط ارديبهشت تايمم تمومه و به راحتى مثل امسال با قيمت عالى خريد ميكنم ( امسال ٦٥ گيگ ، سرعت ٢ مگ ، ٧٥ تومن خريدم )
موفق باشيد. هميشه كافيه يك نفر بدونه كه الان زمان چى هست ، هوشش رو بكار بندازه و خريد هوشمندانه بكنه يا يك كارى رو راه بندازه كه فايده داشته باشه واسش. فقط مهم زمان شناسى هست

مینا-صیفی
August 10th, 2016, 09:14
استارتر اسیاتک هم شبیه همینکار را با ما کرده قبلا 36 گیگ حجم 6 ماه میخریدم با ابنومان 110 تومان
اما سرویس های قبلی را تا حدی حذف کرده و تغییرات داده 3 ماه 18 گیگ رو باس بخرم 92 تومان یعنی گرانی بیداد میکنه به جای ارزانی .

Armis
August 10th, 2016, 09:58
درود. بنده خودم يك نمونه. هنوزم دفاع ميكنم. ميدونين چرا ؟ چون ساليانه خريد كردم ، پس واسم خيلى به صرفه تر هستش. ماهى هم ٣٠ گيگ ميخرم ٦٦ تومن. فك نميكنم قبلا اينقدر به صرفه بوده باشه واسم + از فروردين تا اواسط خرداد جشنواره ها شروع ميشه ، بنده هم وسط ارديبهشت تايمم تمومه و به راحتى مثل امسال با قيمت عالى خريد ميكنم ( امسال ٦٥ گيگ ، سرعت ٢ مگ ، ٧٥ تومن خريدم )
موفق باشيد. هميشه كافيه يك نفر بدونه كه الان زمان چى هست ، هوشش رو بكار بندازه و خريد هوشمندانه بكنه يا يك كارى رو راه بندازه كه فايده داشته باشه واسش. فقط مهم زمان شناسى هست

کجای این قیمت مناسب هست دوست عزیز؟!! شاید از نظر شما مناسب باشه اما 65 گیگ یک ساله 75 تومن توی طرح خرید کردید. اول اینکه 65 گیگ حجمی نیست برای کار. دوم اینکه این ها دارن عادت میدن که مردم به طرح ها و جشنواره ها بسنده کنند در صورتی که باید حالت معمولی قیمت ها رو بیارن پایین. امیدوارم درک کرده باشید موضوع رو . بله اینکه توی طرح قیمت ها یک مقدار پایین تر هست موضوعی هست که همه میدونن اما این ها باید قیمت ها را پایین بیارن:53:

iranian-portal
August 10th, 2016, 10:48

به شکر وجود شما و امثال شما بزرگواران، که هوش بالایی دارید، هوشتون رو به کار میندازید، وضعیت کشور این چنین هست!!!

شما چرا فرار مغزها نکردید؟!!! اینکه در کشور حاضر هستید و به هم وطنان خودتون خدمت میکنید خیلی عالیه، تبریک میگم.

با راهنمایی شما، و اینکه پیشنهاد کردید هوشم رو به کار بگیرم، احتمالا مشکل اینترنت حل شده!!!
مرغ گرون میشه میرین جشنواره ای خرید میکنید؟ لبنیات چطور؟

این جشنواره ها رو معرفی کنید، شاید ما هم مثل شما باهوش بشیم!!!

CaeZer
August 10th, 2016, 11:31
سلام

پارس آنلاین الکی هست اینترنتش . منم قبلا همیشه نامحدود 128 میگرفتم 30 تومن با سرعت 30 40 . الان اومده جذف کرده و بهم پیشنهاد 256 با 10 گیگ ترافیک کرده . آخه من با 128 ماهی 70 گیگ دانلود میکردم . الان با 10 گیگ چه غلطی بکنم ؟ بعد یک سامانه بود 195 یا همچین اسمی . بهشون ارجاع دادم زنگ زده 30 دقیقه حرف بی ربط بهم زده قطع کرده . آخه این چه سامانه ای هست که نمیتونه کار رو به نتیجه برسونه ؟ همه جا شده رشوه بعد ستاد مبارزه با فساد راه انداختن.

من که شنبه میرم واسته تخلیه راست که دیگر شرکت ها مثل اینن ولی به نصبت شاتل یکم بهتر هست و تازه نامحدود 128 هم داره

Farid Saadat
August 10th, 2016, 11:37
به شکر وجود شما و امثال شما بزرگواران، که هوش بالایی دارید، هوشتون رو به کار میندازید، وضعیت کشور این چنین هست!!!

شما چرا فرار مغزها نکردید؟!!! اینکه در کشور حاضر هستید و به هم وطنان خودتون خدمت میکنید خیلی عالیه، تبریک میگم.

با راهنمایی شما، و اینکه پیشنهاد کردید هوشم رو به کار بگیرم، احتمالا مشکل اینترنت حل شده!!!

در مورد خط اول مقدارى بس خنديديم و مرسى از با نمكى شما دوست عزيز
البته كه شما خيلى باهوشيد ، فقط دقت ندارين كه وقتى وضعيت مملكت بد باشه ، شما و امثال شما نميتونين تغييرش بدين ! البته ميتونين يك كار كنين ، با همون قيمت حدودى قبل خريد كنين و در هر ١٠٠ گيگ ، ١٣٠ هزار تومان بيشتر هزينه كنيد ( حدودا عرض كردم ، باز نگيد كه نه فلان قدر ميشه ! چون عادت اعضا رو ميدونم :) )
هوش سرشار يعنى : قيمت ها رو واسه خريد بالا كم كنند ، بنده بگم كسى كه حجم بالا ميخرن نميفهمه و مملكت رو خراب ميكنه. شما همون يك گيگ يك گيگ خريدارى كن.
قيمت ها هم هيچوقت يك دفعه اى پايين نمياد ! نه تنها در ايران ، بلكه هيچ جاى دنيا. كمى روى اين موضوع تحقيق كنيد. هميشه كم كم ، كم ميكنن. در پست هاى ارسالى بنده ، يك پست هست با موضوع اينترنت حجمى حذف ميشود ( متاسفانه وقت پيدا كردنشو نداشتم - بلدم برم تو پروفايل و راحت پيدا كنم ولى وقتشو نداشتم- ) اگر كمى مطالعه كنيم ، وضعيت بهتر ميشه ! دليل گرون تر شدن سرويس ها هم به عقيده من همين موضوع هست. دارن حجم رو ارزان ميكنن و خريد اوليه را گران. كه البته احتمالا تا چند وقت ديگه ، مصوبه اى تصويب ميشه كه هزينه اوليه رو هم كاهش بدن ( دليل اين كه الان بعضى شركت ها گران كردند هم به نظر من اينه : قيمت خريد و فروش تقريبا تفاوت آن چنانى نداره و بالاخره از يك جايى بايد هزينه هاشون رو در بيارن. شما اگر بهت بگن قانون تصويب شده كه بايد هر ترابايت ترافيك اضافه رو مثلا ١٠ هزار تومان بفروشى و واسه خودت ٩٥٠٠ در بياد و يكى از منبع هاى درامد اصلى شما هم همون ترافيك فروشى باشد ، كلى هم كارمند داشته باشى ، حاظرى تغييرى در قيمت اوليه سرويس ندى و با همون قيمت قبل + سود خيلى خيلى اندك در ترافيك كارتو پيش ببرى ؟ اصلا هزينه هاى ١٠ نفر رو در ميارى ؟ حالا شركتى مثل پارس آنلاين كه ديگه جاى خود داره ). هميشه سعى كنيم دليل يك كاريو بهش فكر كنيم خيلى بهتره (به نظر من ) تا اينكه سريع نتيجه بگيريم و قضاوت كنيم (هرچند ما ايرانى ها با همين عادت بزرگ شديم ) ولى سعى كنين در مورد حرفام كمى فكر كنيد و بعد پاسخ بديد. شايد ( ١٪‏ ) به اين نتيجه رسيديد كه حرفام درسته. با جبهه وارد ميدان نشيد
يك مورد كه يادم رفت ، اگر قيمت هاى فروش به شدت ترافيك كاهش پيدا كنه ، ديگه هيچكس نميره ساليانه خريد كنه و اينطورى به ضرر اون شركت هست. چه بسا كسايى كه ساليانه خريد كردند هم صداشون در بياد حتى! باز طبق معمول بايد نكته اى بگم ، چون دوستان اينجا هميشه دنبال غلط املايى هستند بدون شك - در مورد ترافيك كسى نميتونه حرفى بزنه چون يا يك گيگ خريد ميكردن كه تفاوت كمه ، يا هم يهو ١٠٠ گيگ ميخريدن كه پارس آنلاين ٥٠٪‏ تخفيف ميزد و همون حدود ٢٠٠ تومان ميفروخت پس تفاوت فاحشى وجود نداره كه بخواد صداى مردم رو در بياره
ارادتمند. موفق باشيد

dynabanner.com
August 10th, 2016, 12:50
بله اینترنت ارزان شد
اما نه سمت کاربر،بلکه منظور پهنای باندی بوده که آی اس پی ها خریداری میکنن :)

viasky
August 10th, 2016, 13:46
قیمت یک سرویس 512 با 30 گیگ حجم میشه 85،000 تومان

بنده با این قیمت اینترنت 32 مگابیت نامحدود ماهیانه گرفتم:71:
با 68 هزار تومان!

emperatoor73
August 10th, 2016, 14:15
با 68 هزار تومان!
خوش بحالت...یه انشعاب هم به ما بده
من آسیاتک دارم ماهی 110 میدم... همشم قطعی داره

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

hoster
August 10th, 2016, 14:53
برای ما خداروشکر کاهش یافته ( مخابرات - سپنتا )

و تغییری در کیفیت و سرعت نداشتیم
512 دارم 200 kb هم دانلود میده !

saeed1988m
August 10th, 2016, 15:36
با 68 هزار تومان!

مهندس اونجا مسئول دلسوز و مردم آگاه داره

Majiiid
August 10th, 2016, 16:43

متاسفانه مشکل و معضل کشور ما فقط شده قیمت مرغ، وقتی قیمت مرغ پایین باشه میگن تورم پایینه و وقتی گرون باشه میگن تورم بالاست یه نگاهی به سایر اقلام خریدهاتون با دقت نگا کنید میفهمید که مرغ حتی از سیب زمینی هم ارزونتره، مرغ 9 ماه ارزونه 3 ماه تابستان میاد به قیمت واقعی، شما همین قیمت اینترنت رو با مرغ مقایسه کنی میبینی که مرغ رو داری به قیمت آب مصرف میکنی(ببخشید مجبورم از صنف خودمون حمایت کنم)

- - - Updated - - -

عزیز جان خب اگه کسایی مثل بنده هم که پر مصرف هستن پول داشتن مصرف خیلی زیادشون رو سالانه بخرن دیگه ارزون شدن هم نیاز نداشتن مثلاً الان برای 4 سال بعد هم تمدید میکردم و طی این 4 سال خیالم راحت بود که گرون شدنش رو من تاثیر نداره ولی خب وقتی بیشتر از 40 گیگ در ماه مصرف (خانوادگی 5 نفره) دارم و پول خرید سالانه هم ندارم باید چی کار کنم؟ یعنی میگید سرویس های ماهانه گرون باشه ایرادی نداره؟ حالا دلمون به یه نامحدود مخابرات با سرعت حلزون هم خوش بود که حداقل درسته باید 4 مگابایت دانلود آهنگ باید بیشتر از 8 دقیقه (اونم با idm) صبر کنم اما خب حداقلش اینه که پول کمی در قبالش میدم که اینم متاسفانه می خان جمع کنن و کم کم مشتری های نامحدود هم به محدود سو بیارن :(

شما اگه میتونستین های وب بگیرن خیلی به نفعتون میشد یکی از سرویس هایی که میده 50 گیگ ماهانه با مالیات 32000 تومن میشه!
ولی با اینکه ارزون کردن اما همش به نفع خود سرویس دهنده و به ضرر کاربر شده، سرویس ها و ترافیک رو طوری تنظیم کردن که همه مشترکین از قبل هم بیشتر پرداخت کنن من قبلا ماهانه نزدیک 20 گیگ میگرفتم حدود 23 تومن و برام کافی بود ولی الان مجبورم ماهانه 40 گیگ بگیرم نزدیک 30 تومن

Majiiid
August 10th, 2016, 16:57
خطم مسی هستش اما مرکز مخابراتی محل زندگی بنده الان خیلی وقته (از چندین ماه قبل از عید نوروز 95) تا الان برای هیچ شرکت خصوصی به جز آسیاتک پورت خالی نداره که من نامحدود مخابرات رو به آسیاتک ترجیح دادم.
شاتل، پارس آنلاین، پیشگامان، صبانت، های وب زنگ زدم هیچ کدوم پورت خالی در منطقه زندگی بنده ندارن وایمکس مبین نت و ایرانسل هم که اصلاً در جایی که من هستم آنتن نمیدن و میگن فقط می تونیم یه سرویس که باید رو بالا پشتبمون نصب بشه براتون فعال کنیم که هزینه اولیه اش 300 هزار تومان است که حتی به اینم راضی شدم اما تا فهمیدن که خونه کلنگی یه طبقه هستش گفت نمیشه چون باید حداقل آپارتمان 3 طبقه باشه :(

با این ایمیل در ارتباط باشین
majid.tm88@yahoo.com

Farid Saadat
August 10th, 2016, 17:05
عزیز جان خب اگه کسایی مثل بنده هم که پر مصرف هستن پول داشتن مصرف خیلی زیادشون رو سالانه بخرن دیگه ارزون شدن هم نیاز نداشتن مثلاً الان برای 4 سال بعد هم تمدید میکردم و طی این 4 سال خیالم راحت بود که گرون شدنش رو من تاثیر نداره ولی خب وقتی بیشتر از 40 گیگ در ماه مصرف (خانوادگی 5 نفره) دارم و پول خرید سالانه هم ندارم باید چی کار کنم؟ یعنی میگید سرویس های ماهانه گرون باشه ایرادی نداره؟ حالا دلمون به یه نامحدود مخابرات با سرعت حلزون هم خوش بود که حداقل درسته باید 4 مگابایت دانلود آهنگ باید بیشتر از 8 دقیقه (اونم با idm) صبر کنم اما خب حداقلش اینه که پول کمی در قبالش میدم که اینم متاسفانه می خان جمع کنن و کم کم مشتری های نامحدود هم به محدود سو بیارن :(
مطمئنا مشكلاتى هم وجود داره. بنده منكرش نشدم. در حال حاظر خريد براى سايامه به صرفه هست فقط. اما ايشالله به زودى ماهيانه هم اوكى ميشه. مصرف ٤٠ گيگ ماهيانه هم در مياد حدود ٨٠ تومن اگر اشتباه نكنم. ٨٠ تومن در ماه واسه ٥ نفر ميشه نفرى ١٦ هزار تومان ماهيانه ى روزى ٥٠٠ تومن به ازاى هر نفر. كه الان ادم اگر بخواد تا سر كوچه بره و بياد ، انرژى كه ميسوزونه ٥٠٠ تومن هست. بايد يك سرويس هايى اضافه بشه واسه كسانى مثل شما كه سرويس هاى ارزون تر نياز دارند و نميشه منكرش شد اما مطمئنا اضافه ميشه. هنوز اول طرح هست و اصلاحيه صادر ميشه طبيعتا

Mr.Pouria
August 10th, 2016, 17:09
اینرتنت درسته ارزون شده اما خوب کاری که شرکت ها دارن میکنن و قیمت رو هرجور دوست دارن میزنن یعنی تخلف از قوانین ...

تاپیکی که اینجا زدید چیزی رو حل نمیکنه بهتر بود با یه شکایت رایگان از سمت سامانه 195 پارس آنلاین رو اجبار به توضیح میکردین ... طبق قوانین یکی از مسئولین که اطلاعات کافی و کامل داره باید با شما تماس بگیره و تمامی موارد رو به شما از نهوه قمیت گذاری و غیره آگاه کنه که چرا این قیمت برای این سرویس ها قرار گرفته و... اگه شما قانع شدید که هیچ در غیر این صورت درخواست بازبینی مجدد شکایت رو میدین و این بار از سمت خود مسئولین پیگیری میشه ... و نتیجه به شما اعلام میشه

navid2zp
August 10th, 2016, 17:12
طبق تعرفه ای که اعلام شده چک کنید ببینید بیشتر هست یا خیر
اگر بله از 195 پیگیری کنید
برای بنده حل شد این مورد و حتی تماس هم گرفتند که آیا حل شده یا خیر

در حال حاظر قیمت مناسب برای حجم بالا های وب هست که خیلی کم سرویس میده
مخابرات و سایرین برای مصارف بالا بدتر نشده باشند کمتر هم نشدند

Majiiid
August 10th, 2016, 17:19
ممنون ولی از اینترنت فعلی 512 نامحدود مخابرات که ماهی 23500 تومان به صورت دو ماهه 47 تومان روی قبض تلفن میدم راضیم :)

من دلیل اینهمه پافشاری شمارو برای عدم ارتباط با خودم نمیدونم چیه!،چندبار هم اطلاع دادم بهتون ولی امتناع میکنید
در ارتباط باشین راجع به موضوع دیگه میخوام صحبت کنیم

- - - Updated - - -

من 8 مگ دارم ولی راضی نیستم شما چطور با 512 میگذرونی!؟

dynabanner.com
August 11th, 2016, 11:39
اینرتنت درسته ارزون شده اما خوب کاری که شرکت ها دارن میکنن و قیمت رو هرجور دوست دارن میزنن یعنی تخلف از قوانین ...

تعداد زیادی از شرکت های محلی (فقط در یک استان یا شهر یا حتی بخشی از یک شهر فعالیت دارن) اصلا توجهی به مصوبات ندارن.ما از شرکتی اشتراک وایرلس تهیه میکنیم و وقتی این موضوع را باهاشون در میون گذاشتیم گفتن ما خودمون پهنای باند را از شرکت x خریداری میکنیم و قیمت خدماتمون ثابت هست.وقتی هم اخطار میدیم که شکایت می کنیم،پاسخ میدن که برو شکایت کن! و وقتی هم به صفحه ثبت شکایات تنظیم مقررات مراجعه و درخواست را ثبت می کنیم هیچ اتفاقی نمیافته.
به نظر من این قوانین فقط برای شرکت های سراسری لازم الاجراست و کسی با شرکت های خرد کاری نداره.

dynabanner.com
August 11th, 2016, 12:10
شرکت های خرد فکر کنم تقریباً مثل ریسلر هاستینگ می مونن مثلاً خود هاستینگ اصلی 1 گیگ هاست رو میده ماهی 5 تومن ریسلر اون هاستینگ میده ماهی 8 تومن کسی هم نمی تونه اعتراضی داشته باشه :) به همین دلیل تو کل کشور هیچ کس دوست نداره از ریسلر ها خرید کنه.
دقیقا فکر می کنم به همین صورت هست
چون یک روز مبینید نمیتونید به دکل متصل بشید و چند ساعتی منتظر میمونید باز هم برقراری ارتباط میسر نیست.در نهایت با آی اس پی تماس میگیرید و میگن مشکل طی 24 ساعت اینده رفع میشه.اما نه تنها 24 ساعت بلکه 48 ساعت بعد هم مشکل عدم اتصال پا برجاست و بعد که مجددا تماس میگیرید (بعد از 10 15 بار تماس گرفتن) پاسخ میدن که ما دیگه فعالیتی نداریم :)
خیلی از این شرکت ها هم بعد از مدتی که پولی به جیب زدن تجهیزاتشون رو جمع آوری میکنن و در نقطه دیگری خدمات ارائه میدن.جالب اینجاست که بعد از هر بار تغییر منطقه حداقل چند روز پیش از جمع آوری تجهیزات به مشترکان اطلاع نیمدن که قرار هست تعطیل کنیم.

Farid Saadat
August 11th, 2016, 12:51
دقیقا فکر می کنم به همین صورت هست
چون یک روز مبینید نمیتونید به دکل متصل بشید و چند ساعتی منتظر میمونید باز هم برقراری ارتباط میسر نیست.در نهایت با آی اس پی تماس میگیرید و میگن مشکل طی 24 ساعت اینده رفع میشه.اما نه تنها 24 ساعت بلکه 48 ساعت بعد هم مشکل عدم اتصال پا برجاست و بعد که مجددا تماس میگیرید (بعد از 10 15 بار تماس گرفتن) پاسخ میدن که ما دیگه فعالیتی نداریم :)
خیلی از این شرکت ها هم بعد از مدتی که پولی به جیب زدن تجهیزاتشون رو جمع آوری میکنن و در نقطه دیگری خدمات ارائه میدن.جالب اینجاست که بعد از هر بار تغییر منطقه حداقل چند روز پیش از جمع آوری تجهیزات به مشترکان اطلاع نیمدن که قرار هست تعطیل کنیم.
درود. قربان شما كه موقع خريد ، قيمت هارو حتما مقايسه كرديد ديگه با بقيه جاها ؟ وقتى گرون تر از شركت هاى معتبر مثل مخابرات ، پارس انلاين ، شاتل و امثالهم هست + اينكه به اندازه اين شركت ها شناخته شده نيست يقينا مشكلى دارن كه تفاوت وجود داره چون اگر قرار بود كسى گرون كنه ، شركت هاى بزرگ بايد گرون كنن نه شركت هاى خرد. شما هم پيشنهاد ميكنم سرويس دهنده تون رو عوض كنين و قبل از خريد ، حتما تحقيق كنيد كه هر روز نياز نباشه شركت عوض كنين. راهنمايى خواستيد در خدمتم.
موفق باشيد

Mr.Pouria
August 11th, 2016, 13:38
شرکت های زیر مجموعه هم باید قانون را رعایت کنن اما چون نیازی نیست به صورت مستقیم قیمت هاشون توسط سازمان تایید بشه برای هیمن هرجوری که دوست دارن قیمت میدن اما اگه به صورت جدی پیگیری کنید و چندتا از مشترکینش رو هم به شکایت دعوت کنید قطعا پیگیری میشه و به نتیجه خوبی میرسید ...

قیمت های این سایت ها که میگید داخل وب سایت معلوم هست و یا در داخل پروفایلتون مشخص شده ؟!

میتویند برای راهنمایی با شماره 195 تماس بگیرید و این موضوع رو درمیون بزارید اونا بهتر و دقیق تر میتونن راهنمایی کنن ....

مثلا من که از شاتل شکایت کردم وقتی تماس گرفتن برای توضیح دادن گفتن ما قیمت هامون رو باید قبل از ارائه به سرویس گیرنده باید قیمت هاشون رو برای تایید به سازمان مقرارت رادیویی ارسال کنن اگه تایید بشه روی سایت قرار میگیه ... و اینجوری که فهمیدم شرکت هایی که کلا به صورت مستقیم فعالیت میکنن باید برسی بشن اما زیر مجموعه ها اینجوری نیست خودشون هرچقدر بخوان میکشن روش ...

مثل بعضیا که نمایندگی هاست میگیره نامحدود ماهی 30 تومن بعد هر گیگ رو میده 10 تومن ! تازه میگه سرور دست خودمون هست خخخ

مینا-صیفی
August 11th, 2016, 14:24
طبق تعرفه ای که اعلام شده چک کنید ببینید بیشتر هست یا خیر
اگر بله از 195 پیگیری کنید
برای بنده حل شد این مورد و حتی تماس هم گرفتند که آیا حل شده یا خیر

در حال حاظر قیمت مناسب برای حجم بالا های وب هست که خیلی کم سرویس میده
مخابرات و سایرین برای مصارف بالا بدتر نشده باشند کمتر هم نشدند
میشه بگید برای شما چجوری حل شد ؟
چون ماله من سرویس تغییر کرده نسبت به قبلی گرون تر هست ماله شما شبیه این موضوع من بوده یعنی اونا به شما سرویس ارزون تر یا قدیمی را دادن توضیح بدید چجوری حل کردن براتون ممنون .

Mr.Pouria
August 11th, 2016, 14:29
میشه بگید برای شما چجوری حل شد ؟
چون ماله من سرویس تغییر کرده نسبت به قبلی گرون تر هست ماله شما شبیه این موضوع من بوده یعنی اونا به شما سرویس ارزون تر یا قدیمی را دادن توضیح بدید چجوری حل کردن براتون ممنون .

خانوم صیفی اگه با 195 تماس بگیرید فک کنم خیلی بهتر باشه ... یا حداقل یه شکایتی چیزی ثبت نمایید

مینا-صیفی
August 11th, 2016, 15:50
خانوم صیفی اگه با 195 تماس بگیرید فک کنم خیلی بهتر باشه ... یا حداقل یه شکایتی چیزی ثبت نمایید
من فعلا سرویسم تازه 1 ساله خریدم قبل اینکه تعرفه ها عوض بشه فعلا نمیخواهم شکایت کنم چون هنوز که نمیخواهم بخرم شاید تا 1 سال دیگه باز تغییر کنه .
در ضمن من همیشه بخش شکایت خود اسیاتک که شکایت میکنم مشکل را حل میکنند نیاز به 195 برای من نیست .
3 بار مشکلی بود که با بخش شکایت داخلی 4 اسیاتک 3 روزه مشکلم را حل کردند حتی 15 روز اعتبار بهم دادن جهت رضایت بخاطر این 195 شکایت نمیکنم .

dynabanner.com
August 11th, 2016, 23:55
درود. قربان شما كه موقع خريد ، قيمت هارو حتما مقايسه كرديد ديگه با بقيه جاها ؟ وقتى گرون تر از شركت هاى معتبر مثل مخابرات ، پارس انلاين ، شاتل و امثالهم هست + اينكه به اندازه اين شركت ها شناخته شده نيست يقينا مشكلى دارن كه تفاوت وجود داره چون اگر قرار بود كسى گرون كنه ، شركت هاى بزرگ بايد گرون كنن نه شركت هاى خرد. شما هم پيشنهاد ميكنم سرويس دهنده تون رو عوض كنين و قبل از خريد ، حتما تحقيق كنيد كه هر روز نياز نباشه شركت عوض كنين. راهنمايى خواستيد در خدمتم.
موفق باشيد
درود
مورد ما مقداری متفاوت هست طوری که معمولا حق انتخاب نداریم.چه برسه به تحقیق.دفتر مرکزی ما(یا بهتر بگم،چاپخانه) در محلی واقع شده که نقطه کور هست و عملا استفاده از فناوری های 3g یا 4g امکانپذیر نیست.خطوط تلفن هم فیبر نوری هستند و متاسفانه فعلا مخابرات در این منطقه adsl ارائه نمیده.
پس ما دو تا انتخاب داریم.یکی استفاده از خطوط دیال آپ :) و دیگری اشتراک وایرلس.در این منطقه هم کلا 2 تا دکل موجود هست.یکی متعلق به شرکت پارس آنلاین دیگری هم برای یک شرکت خصوصی هست.
دکل اول که فقط تجهیزات شرکت پارس آنلاین بر روی اون سوار هستن و به دلیل اینکه دید خوبی نداریم نسبت به این دکل،برقراری اغلب با مشکل مواجه میشه و افت کیفیت کاملا محسوس هست.پس این گزینه رو از روی ناچاری میتونیم انتخاب کنیم.
گزینه اول ما دکل دوم هست که یکی دو تا شرکت هر از گاهی ظهور می کنن و خدمات وایرلس ارائه میدن.این شرکت ها هم خودشون معمولا یا نمایندگی هستن یا به طریقی (واقعا از کارشون سر در نمیاریم) پهنای باند اختصاصی دارن و ما هم مجبوریم برای اینکه این دفتر هم مجهز به اینترنت باشه،از یکی از این دو آی اس پی که هر دو هم در یک سطح هستن(هم از نظر قیمت هم از نظر کیفیت) اشتراک تهیه کنیم.
میبینید که متاسفانه ما در انتخاب گزینه های دسترسی به اینترنت با محدودیت مواجه هستیم.مگرنه فرمایشات شما کاملا صحیح هست.
ما یک گزینه دیگر هم داریم که تغییر محل چاپخونه هست :) اما فکر نمی کنم برای یک خط اینترنت این تغییر مکان معقولانه به نظر برسه.
سلامت باشید

Mr.Pouria
August 12th, 2016, 00:13
درود
مورد ما مقداری متفاوت هست طوری که معمولا حق انتخاب نداریم.چه برسه به تحقیق.دفتر مرکزی ما(یا بهتر بگم،چاپخانه) در محلی واقع شده که نقطه کور هست و عملا استفاده از فناوری های 3g یا 4g امکانپذیر نیست.خطوط تلفن هم فیبر نوری هستند و متاسفانه فعلا مخابرات در این منطقه adsl ارائه نمیده.
پس ما دو تا انتخاب داریم.یکی استفاده از خطوط دیال آپ :) و دیگری اشتراک وایرلس.در این منطقه هم کلا 2 تا دکل موجود هست.یکی متعلق به شرکت پارس آنلاین دیگری هم برای یک شرکت خصوصی هست.
دکل اول که فقط تجهیزات شرکت پارس آنلاین بر روی اون سوار هستن و به دلیل اینکه دید خوبی نداریم نسبت به این دکل،برقراری اغلب با مشکل مواجه میشه و افت کیفیت کاملا محسوس هست.پس این گزینه رو از روی ناچاری میتونیم انتخاب کنیم.
گزینه اول ما دکل دوم هست که یکی دو تا شرکت هر از گاهی ظهور می کنن و خدمات وایرلس ارائه میدن.این شرکت ها هم خودشون معمولا یا نمایندگی هستن یا به طریقی (واقعا از کارشون سر در نمیاریم) پهنای باند اختصاصی دارن و ما هم مجبوریم برای اینکه این دفتر هم مجهز به اینترنت باشه،از یکی از این دو آی اس پی که هر دو هم در یک سطح هستن(هم از نظر قیمت هم از نظر کیفیت) اشتراک تهیه کنیم.
میبینید که متاسفانه ما در انتخاب گزینه های دسترسی به اینترنت با محدودیت مواجه هستیم.مگرنه فرمایشات شما کاملا صحیح هست.
ما یک گزینه دیگر هم داریم که تغییر محل چاپخونه هست :) اما فکر نمی کنم برای یک خط اینترنت این تغییر مکان معقولانه به نظر برسه.
سلامت باشید

اگه مشکل دیدتون به دکل پارس آنلاین مربوط به ساختمان های بین راه است میتونید از یک پایه برای اتصال بهتر استفاده کنید ( یک پایه 3 متری حدودا 100 هزار تومان براتون هزینه داره )

dynabanner.com
August 12th, 2016, 00:38
اگه مشکل دیدتون به دکل پارس آنلاین مربوط به ساختمان های بین راه است میتونید از یک پایه برای اتصال بهتر استفاده کنید ( یک پایه 3 متری حدودا 100 هزار تومان براتون هزینه داره )
به تازگی 2 تا آپارتمان در مقابل دفتر ما و دکل پارس آنلاین ساخته شده و همین مساله ارتباط ما رو بیشتر از پیش با مشکل مواجه کرده.فکر نمی کنم پایه 3 متری پاسخگو باشه.الان دفتر به طور کامل بین چند تا آپارتمان احاطه شده.متاسفانه مسئول ساختمان های اطراف هم اجازه نمیدن ما رادیو رو روی پشت بام ساختمون هاشون متصل کنیم.
پارسال کارشناس ایرانسل به محل اعزام شده بود و تشخیص دادن اینجا منطقه کور هست و قرار بود یک دکل در این نزدیکی اضافه کنن که هنوز محقق نشده.

centralhop
August 12th, 2016, 01:27
تحریمش کنید

Mr.Pouria
August 12th, 2016, 12:57
به تازگی 2 تا آپارتمان در مقابل دفتر ما و دکل پارس آنلاین ساخته شده و همین مساله ارتباط ما رو بیشتر از پیش با مشکل مواجه کرده.فکر نمی کنم پایه 3 متری پاسخگو باشه.الان دفتر به طور کامل بین چند تا آپارتمان احاطه شده.متاسفانه مسئول ساختمان های اطراف هم اجازه نمیدن ما رادیو رو روی پشت بام ساختمون هاشون متصل کنیم.
پارسال کارشناس ایرانسل به محل اعزام شده بود و تشخیص دادن اینجا منطقه کور هست و قرار بود یک دکل در این نزدیکی اضافه کنن که هنوز محقق نشده.

اگه مشکلی با بودجه ندارید میتونید از دکل های بزرگ تری استفاده کنید اما خوب فک نکنم براتون به صرفه باشه اونم فقط برای یک اینرتنت !

برسی کردین که 3g ایرانسل یا همراه اول در اون منطقه آنتن دهی داره ؟!

اگه انتن بده میتونید از خدمات یکی از این سرویس دهنده ها استفاده کنید ...

dynabanner.com
August 12th, 2016, 22:42
اگه مشکلی با بودجه ندارید میتونید از دکل های بزرگ تری استفاده کنید اما خوب فک نکنم براتون به صرفه باشه اونم فقط برای یک اینرتنت !

برسی کردین که 3g ایرانسل یا همراه اول در اون منطقه آنتن دهی داره ؟!

اگه انتن بده میتونید از خدمات یکی از این سرویس دهنده ها استفاده کنید ...
فکر می کنم اگه 2 طبقه به همین دفتر فعلی اضافه کنیم ارزان تر از تهیه و راه اندازی دکل باشه :)
اینجا واقعا اوضاع خوبی نداریم.تنها فناوری در حال حاضر کمی به روز edge ایرانسل ! هست.

mojiz
August 14th, 2016, 03:02
بسته ای که قبلا بنده از پارس آنلاین خریداری کرده بودم، 512 کیلوبیت با 30 گیگ حجم ماهانه به قیمت تقریبا 60،000 تومان در ماه بود بود.

4g ایرانسل همین قیمته - بسته 6 ماهه 30 گیگ 60 تومنه

Farid Saadat
August 14th, 2016, 08:28
4g ایرانسل همین قیمته - بسته 6 ماهه 30 گیگ 60 تومنه
١٠٠٪‏ نميتونين كيفيت هارو مقايسه كنين دوست عزيز ! + بعضى ها از جمله خود بنده اى دى اس ال دوست دارن و با اينترنت هاى همراه ، رابطه ى چندان خوبى ندارن ( كه من دليل هم دارم واسه اين كار )

vpsmad
August 14th, 2016, 12:42
به نظر بنده اینترنت همراه بهتر و به صرفه تر هست و ارزون تر میوفته 100 گیگ 3g ایرانسل سالانه 175 هزار میوفته یعنی هر گیگ 1750 تومان اونم با سرعت عالی که 3g داره یا یه طرح دیگه 30 گیگ 60 تومان اونم به نظرم بد نیست فقط مشکل آنتن دهی هست که اگر تو منطقه ای که هستید آنتن دهی خوب باشه بهترین مورد اینترنت همراه هست .

مینا-صیفی
August 14th, 2016, 12:53
ایرانسل 1 کار شاخی که داره انجام میده اینترنت ثابت TD LTE هست که مودم بی سیم و سبک و با کلاس و قابل استفاده همه جه بدونه نیاز به مسخره بازی های مخابرات تلفن ثابت و نویز این بد بختی ها .
تو 25 شهر الان راه اندازی کرده برای خانگی ها و شرکت ها هست یعنی اگر تا چند سال اینده این اینترنت ثابت TD LTE همه جا پوشش بده و تعرفه قیمت مودم مناسب بشه من حتما ADSL نسل قدیم را کنار میگذارم و سمت جدید ترین نسل اینترنت TD LTE میگیرم شمام همین کار را کنید البته ان هایی که در ان 25 شهر هستند میتوانند بخرند 1 ساله هاش خیلی به صرفه هست حتی از adsl بصرفه تر 1 سری به سایت ایرانسل بزنید ببینید این نت ثابتی که راجبش گفته فوق العاده هست .

wordpres
August 14th, 2016, 13:06
قضیه اینترنت و کاهش قیمت مثل داستان پفک و پنیره که تو پفک هواش زیاد شده و پنیرها هم کوچیک شدن و قیمت ها اومده پایین و جالب اینجاست سودشون بیشتر شده

mohammad933
August 14th, 2016, 13:09
اقا مگه قرار نبود ۲۰ درصد اینا بیارن پایین؟
اسیاتک سرویسی که قبلا ۶۶ تومن میداد زده ۶۰ تومن
واقعا این ۶ تومن میشه ۲۰ درصد؟
یکی بگه چی به چیه؟اون سامانه ک توش شکایت میکردیم ادرس چی بود

alicpk
August 14th, 2016, 14:24
خدارو شکر من اینترنتم از های وب گرفتم و سرعتشم خیلی عالیه . پلن 8 مگ با 36 گیگ اینترنت که سالیانه 38150 تومان با مالیات و هزینه رانژه و... شد . قبلا هم ماهیانه 40 گیگ فشفشه میخریدم که میشد 30 تومن ولی الان 50 گیگ میخرم با قیمت 30 تومن که خیلی عالی شده
خلاصه کلاهایی که شرکتهای مختلف مثل پارس انلاین و شاتل و... میزارن سر کاربراشون کم نیست ولی خداییش من تا الان که از های وب اینترنت گرفتم بیشتر از 9 ماه میگذره که کلا 3 روز قطعی داشته که اونم مقصر مخابرات بوده
پاسخگویی و پیگیری خوبی هم دارن فقط یک بار امتحان کنید مطمئن باشید پشیمون نمیشید
موفق باشید

dynabanner.com
August 14th, 2016, 14:57
به نظر بنده اینترنت همراه بهتر و به صرفه تر هست و ارزون تر میوفته 100 گیگ 3g ایرانسل سالانه 175 هزار میوفته یعنی هر گیگ 1750 تومان اونم با سرعت عالی که 3g داره یا یه طرح دیگه 30 گیگ 60 تومان اونم به نظرم بد نیست فقط مشکل آنتن دهی هست که اگر تو منطقه ای که هستید آنتن دهی خوب باشه بهترین مورد اینترنت همراه هست .
مشکل اینترنت همراه این هست که هنوز در مناطق زیادی پوشش مناسبی وجود نداره.در صورتی که دسترسی به سایر روش ها آسان تر هست.
هزینه اولیه راه اندازی رو هم در نظر بگیرین.یک مودم ای دی اس ال با مبلغ 100 هزار تومان قابل تهیه ست در صورتی که مودم 3g یا 4g قیمتشون به مراتب بالاتر.گوشی یا تبلت را که نمیشه همیشه به سیستم متصل کرد...
و مردم هم هنوز با اینترنت همراه آشنایی کامل پیدا نکردن یا کاملا اعتماد ندارن.الان به خیلی ها وقتی پیشنهاد میدیم از اینترنت همراه استفاده کنن،اولین واکنشی که نشون میدن این هست که نمیشه گوشی را 24 ساعت به سیستم وصل کرد یا فلان اپراتور کیفیت خوبی نداره و ... .

Cr0w
August 15th, 2016, 01:39
عرض ادب ، من قبلا مخابرات 10 گیگ رو میخریدم 30 هزار تومن !
الان 15 گیگ رو 30 هزارتومن میخرم .

salar123-user8
August 15th, 2016, 11:38
بنده های وب استفاده میکنم سرویس سالیانه 36 گیگ یا 6 ماهه 18 گیگ رو بسته به ماه تعرفه ویژه میده میزنم هردو بسته 40 هزار تومن قیمت داره.
50 گیگ ترافیک 30 روزه هم جدیدا اضافه شده ماهی 33 هزار تومن. قیمتهاش عالیه ولی بعضی روز های خاص مشکل قطعی دارن که بیشتر به خاطر مشکل مخابراتیه
سرعت دانلودشم 900 با دانلود منیجر.

ehsanyeganeh
August 15th, 2016, 12:52
های وب هم مشابه این عملکرد رو داشته متاسفانه!

- - - Updated - - -

ایرانسل 1 کار شاخی که داره انجام میده اینترنت ثابت TD LTE هست که مودم بی سیم و سبک و با کلاس و قابل استفاده همه جه بدونه نیاز به مسخره بازی های مخابرات تلفن ثابت و نویز این بد بختی ها .
تو 25 شهر الان راه اندازی کرده برای خانگی ها و شرکت ها هست یعنی اگر تا چند سال اینده این اینترنت ثابت TD LTE همه جا پوشش بده و تعرفه قیمت مودم مناسب بشه من حتما ADSL نسل قدیم را کنار میگذارم و سمت جدید ترین نسل اینترنت TD LTE میگیرم شمام همین کار را کنید البته ان هایی که در ان 25 شهر هستند میتوانند بخرند 1 ساله هاش خیلی به صرفه هست حتی از adsl بصرفه تر 1 سری به سایت ایرانسل بزنید ببینید این نت ثابتی که راجبش گفته فوق العاده هست .

حتی اگه شهر ما هم پوشش میداد من میخرید (میخواست همه جا بده یا نده) چون از ای دی اس ال حداقل بهتره!!! میتونی هم ببری اون سر شهر استفاده کنی هم این سر شهر
ایرانسل واقعا شاهکاره
من با سیمکارت 3جی ش یک مگ سرعت دارم حالا چه برسه به 4جی ش!
در حالی که با مودم ای دی اس ال حداکثر 440 دارم اونم که بعضی وقت ا کلا قطع ه!!!
بنظرم توی ایران الان اینترنت ایرانسل حرف اول رو میزنه!!!

-------------

دوستان از شاتل خبر ندارن؟
بنده که میخوام های وب رو کنسل کنم و برم سمت شاتل

p30nama
August 15th, 2016, 21:48
سلام

قیمت در ظاهر به نظر میاد ارزونتر شده اما پلن های خوب رو حذف یا یکماهشو حذف کردن !!

من میخوام برم صبانت . شبانه رایگان داره

سرزمین
August 16th, 2016, 23:12
من از ایرانسل استفاده میکنم پنج گیگ سه تومن صبحا البته

عزیز اون جزء بسته ی کلی محسوب نمیشه

5 گیگ رو 20 تومن میده ایرانسل.

sheyda69
August 18th, 2016, 03:03
من که اینترنت فارانت رادیویی گرفتم خوبه ..البته قطعی هم داره.. ولی خوب از این adsl ها بهتره.

ویزا فرودگاهی (http://azargasht.co/%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/) روادید فرودگاهی (http://azargasht.co/%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/) ویزا ایران (http://azargasht.co/%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/)

trrxreza
August 24th, 2016, 14:04
مطالب رو خوندم . فکر کنم همه قیمت ها رو آوردن پایین بغیر از پارس آنلاین . ممنون میشم از دوستانی که پارس آنلاین دارند اسپید تست بگیرن عکس بگذاریند ببینیم چجوریه سرعتش

delta
August 24th, 2016, 22:02
فقط پارس انلاین نیست. اندیشه سبز خزر هم همینطوره...به جای پایین اوردن قیمت چند گیگ اضافه کرده به حجم و قیمت رو بالاتر هم برده

emoradi
September 4th, 2016, 16:39
دقیقا آسیاتک هم همین کار رو کرده. هیچی ارزون نشده. فقط سرویس ها و حجم ها بالا پایین شده. آخرش که حساب کتاب کنی اصلا ارزون نشده.

offgig
September 6th, 2016, 09:59
.......