توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : (help (whmcs
bamboo
November 19th, 2010, 13:55
سلام
چند تا سوال در مورد WHMCS داشتم...!
1- من مي خواهم يه محصولي رو اضافه كنم كه فقط قيمت هاي ماهانه و سالانه رو نشون بده...!براي انجام اين كار بايد چيكار كرد...؟
من الان يه محصول ساختم با همين مشخصات نگاه كنيد: KAJOOSH HOSTING - (http://www.kajoosh.com/cart.php?gid=2)
2- چگونه ميشه ايميل هاي ارسال توسط اين سيستم رو ترجمه كرد (در چه فايلي)؟
mr.he3am
November 19th, 2010, 14:00
اونایی که نمیخواید نشون بده داخلش -1.00 بزارید
bamboo
November 19th, 2010, 14:05
يه سوال ديگه هم داشتم
چه طوري ميشه تاريخ اتمام محصول رو گذاشت،مثلا يه محصولي مي گزاريم به عنوان ماهانه،كه وقتي فعال شد بعد از يك ماه اون محصول انتخابي توسط مشتري معلق گردد..؟
amolhost
November 19th, 2010, 14:09
سلام
من مي خواهم يه محصولي رو اضافه كنم كه فقط قيمت هاي ماهانه و سالانه رو نشون بده
در همون قسمت که قیمت ها رو میدید جاهایی که نمی خواهید نشون بده رو به صورت زیر قرار بدید
-1.00
برای ویرایش ایمیل میتونید بردی در قسمت setup بعد در قسمت email template
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
اقای mr.he3am
ببخشید زمانی که من این تپیک رو دیدم پست شما نبود منم تا متن رو بنویسم مثل اینکه شما فرستادید بخاطر همین متوجه پست شما نشدم
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
يه سوال ديگه هم داشتم
چه طوري ميشه تاريخ اتمام محصول رو گذاشت،مثلا يه محصولي مي گزاريم به عنوان ماهانه،كه وقتي فعال شد بعد از يك ماه اون محصول انتخابي توسط مشتري معلق گردد..؟
وقتی مثلا ماهانه رو انتخاب کنه بعد یک ماه خودش اخطار میده یا میشه تنظیم کرد خودکار مسدود کنه خودکار صورتحساب بزنه که باید cron بسازید برای whmcs
dade24
November 19th, 2010, 20:09
يه سوال ديگه هم داشتم
دوست عزیز با توجه به تماسی که با ما داشتید ... چی شد ؟ سرویس مورد نظرتون رو گرفتید ....
انشاالله whmcs نال که نیست ؟
sohrab.khan
November 20th, 2010, 13:07
نال باشه مگه چی میشه ؟
دوست عزیز با توجه به تماسی که با ما داشتید ... چی شد ؟ سرویس مورد نظرتون رو گرفتید ....
انشاالله whmcs نال که نیست ؟
amolhost
November 20th, 2010, 13:56
نال باشه مگه چی میشه ؟
سلام
نال شده از نظر اخلاقی درست نیست اگر کسی هم شکایت بکنه مجبور میشید حذف کنید و میفتید توی دردسر اگر هم بعدا بخواهید به لایسنس دار تبدیل کنید بازم دردسر داره و از ورژن های جدید هم بی بهره میمونید بعدشم اعتباری به نال شده نیست
قیمتش ماهانه 16 تومنه
sohrab.khan
November 20th, 2010, 16:52
قیمت منظورم نبود خواستم بدون چی میشه:دی
سلام
نال شده از نظر اخلاقی درست نیست اگر کسی هم شکایت بکنه مجبور میشید حذف کنید و میفتید توی دردسر اگر هم بعدا بخواهید به لایسنس دار تبدیل کنید بازم دردسر داره و از ورژن های جدید هم بی بهره میمونید بعدشم اعتباری به نال شده نیست
قیمتش ماهانه 16 تومنه