ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل دامین پارک شده

sasha
November 19th, 2010, 11:26
سلام به همه،
من یه دامینی داشتم که روی یکی از سایت هام پارک بود. حالا اونو از پارک خارج کردم و به لیست اضافه کردم تا روی خودش به صورت مستقل یه سایت نصب کنم. اما هنوز پارکه و همون سایت قبلی رو نشون میده! چرا؟؟!!!! انگار یه جورایی کاشه شده با اینکه از لیست دامین های پارک شده خارجش کرم.

کسی میدونه چجوری میشه این مشکل رو حل کرد؟؟:-s

reza115
November 19th, 2010, 11:44
احتمالا باید یه مدت زمان بگذره تا تغییرات اعمال شده رو ببینید !

sasha
November 19th, 2010, 12:19
احتمالا باید یه مدت زمان بگذره تا تغییرات اعمال شده رو ببینید !

سلام. نه اینجوری مشکلش حل نمیشه. قبلاً هم همین اتفاق افتاده بود که یه دامین پارک شده رو بردارم و بعد از 1 ماه هم هنوز پارکه!

sasha
November 19th, 2010, 15:54
هیچکی تا حالا با این موضوع برخورد نکرده ؟؟؟؟ کاربرای Kloxo شاید بیشتر با یه اینجور موضوعی برخورد داشته باشند. در مورد redirect هم همینجوره، یعنی دامینی که redirect کرده بودم رو از این حال برداشتم اما هنوز هم redirect میکنه به همون سایت قبلی :-|

Online24
November 19th, 2010, 22:36
تنظیمات DNS و به خصوص DNS record های پیشین را بررسی کنید .

همچنین مطمئن شوید تنظیماتی جداگانه ای بر روی Webserver خودتون از قدیم انجام نداده باشید . ( چک کنید )

* مانند تنظیماتی که بوسیله فایل htaccess. بر روی وب سرور apache انجام میشود .

sasha
November 21st, 2010, 22:45
تنظیمات DNS و به خصوص DNS record های پیشین را بررسی کنید .

همچنین مطمئن شوید تنظیماتی جداگانه ای بر روی Webserver خودتون از قدیم انجام نداده باشید . ( چک کنید )

* مانند تنظیماتی که بوسیله فایل htaccess. بر روی وب سرور apache انجام میشود .

Dns چند تا از دامین هایی که این مشکل رو داشتن کلاً عوض کردم بردم روی یه VM دیگه. دوباره دو روز بعد برگردوندم به همون VM قبلی. تا زمانی که دامین add نشده هیچی نمیاد. ولی به محض اینکه دامین رو Add میکنم به لیست دامین ها دوباره همون سایتی که روش قبلاً پارک شده بودند رو نشون می دند. چیکار کنم حالا؟ :-<

sasha
November 22nd, 2010, 12:45
مشکل مربوط به dns نیست ، چون وقتی روی گزینه DNSless preview کلیک می کنم بازم همون سایتی رو نشون میده که قبلاً روش پارک شده بود. هیچکی نظری نداره واقعاًً؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟!!!!!!!:-o