PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال: مشکل در اجرای cron job در whmcs

Ricardo
August 6th, 2016, 23:17
سلام دوستان

یه مشکلی در cron job در دایرکت ادمین دارم ، php -q /home/username/domains/domain.com/crons/cron.php به درستی اجرا میشه و هیچ مشکلی نداره

ولی | php -q /home/username/domains/domain.com/crons/pipe.php که اجرا میشه ایمیل زیر میاد:

/bin/sh: -c: line 0: syntax error near unexpected token `|'
/bin/sh: -c: line 0: `| php -q /home/username/domains/domain.com/crons/pipe.php'

کسانی که میدونن مشکل کجاست ممنون میشم راهنمایی کنند /

a.e
August 6th, 2016, 23:24
با سلام و عرض ادب

آیا فایل pipe.php به صورت کد شده می باشد ؟ چرا که خطای مورد نظر مربوط به لاین / خط 0 در این فایل می باشد.

همچنین پیشنهاد میشود با استفاده از دستور Get نیز تست فرمایید.

Ricardo
August 6th, 2016, 23:32
با سلام و عرض ادب

آیا فایل pipe.php به صورت کد شده می باشد ؟ چرا که خطای مورد نظر مربوط به لاین / خط 0 در این فایل می باشد.

همچنین پیشنهاد میشود با استفاده از دستور Get نیز تست فرمایید.

بله pipe کد شده هست ! دستورش رو نمیدونم در صورت امکان قرار بدید تا تست کنم ، تشکر /

a.e
August 6th, 2016, 23:41
دستور مورد نظر:

GET http://site.com/whmcs/pip.php

Ricardo
August 6th, 2016, 23:52
دستور مورد نظر:

GET http://site.com/whmcs/pip.php

این کد درسته با توجه به اینکه پوشه crons رو از public html خارج کردم؟

a.e
August 7th, 2016, 00:08
خیر؛

برای استفاده از این کد باید پوشه / فایل مورد نظر در پوشه public_html قرار داده شود.

Ricardo
August 7th, 2016, 01:34
نه نمیخوام جابجا کنم پوشه رو ، اگه راهی هست که بشه همینطوری مشکل رو حل کردم بگید ، از وقتی سایت رو به سرور دیگه ای منتقل کردم این مشکل پیش اومد، همه چی رو چک کردم نمیدونم مشکل کجاست !!

OmidX
August 7th, 2016, 02:31
crons رو وقتی داخل public_html قرار میدهید مشکل حل میشود ؟ یک بررسی کنید و نتیجه رو بگید.

Ricardo
August 8th, 2016, 02:16
الان چک کردم دیدم با وجود این ارور ، همین وقتی که تیکت زده میشه ایمیل ارسال میشه هم وقت صدور فاکتور !!!

Reza G
August 8th, 2016, 11:23
الان چک کردم دیدم با وجود این ارور ، همین وقتی که تیکت زده میشه ایمیل ارسال میشه هم وقت صدور فاکتور !!!

کران جابز ربطی به ارسال ایمیلهای اطلاع رسانی نداره.

cloud
August 8th, 2016, 19:31
به
| گیر داده
شما دستورت را به این صورت بزن

php -q /home/username/domains/domain.com/crons/pipe.php