توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی ریستور بکاپ در دایرکت ادمین
refigh
August 6th, 2016, 23:00
سلام
من بکاپ سایتم که تو یه سرور دیگه که پنلش سی پنل بود بکاپ دانلود کردم فرمت بکاپ tar.gz هستش
بکاپ تو پوشه بکاپ هاست میریزم و وقتی میرم قسمت ریستور و بکاپ و میزنم ریستور تو مرحله اول تمامی تیک ها خورده وقتی ریستور میزنم مرحله بعد میره فقط تیکه سه گزینه اخر میخوره و ریستور که میزنم این خطا رو میده
Cannot Execute Your Request
Details
Unable to extract the directory 'backup' from the file /home/irrack/backups/backup-10.14.2015_22-29-40_irrack.tar.gz as user irrack
File '/home/irrack/backups/backup-10.14.2015_22-29-40_irrack.tar.gz' was 8037323 bytes in size, as read by root.
من من مستر رسلری دارم
از طریق رسلری هم میزنم اونجا کلا" بکاپ نشون نمیده برای ریستور
dc.saeed
August 6th, 2016, 23:04
سلام
مشکل از نام فایل هست
root.root.admin.tar.gz
یا
root.admin.admin.tar.gz
سر بلند باشید
- - - Updated - - -
سطح دسترسی فایل رو هم به admin و 755 تغییر بدید
a.e
August 6th, 2016, 23:10
با سلام و عرض ادب
با توجه به این موضوع که می فرمایید بک آپ سی پنل است باید ابتدا به بک آپ دایرکت ادمین تبدیل کنید و سپس اقدام به ریستور بک آپ فرمایید که این کار اندکی دشوار است اما اگر تجربه کافی و توانایی انجام داشته باشید پیشنهاد میشود انجام دهید.
ساده ترین روش ممکن برای انتقال یک سایت از سی پنل به دایرکت ادمین به صورت دستی می باشد که در ابتدا شما از طریق ftp فایل ها را به رور جدید منتقل میکنید و سپس اقدام به ایمپورت دیتابیس ها کرده و به سادگی سایت را منتقل فرمایید.
refigh
August 6th, 2016, 23:15
با سلام و عرض ادب
با توجه به این موضوع که می فرمایید بک آپ سی پنل است باید ابتدا به بک آپ دایرکت ادمین تبدیل کنید و سپس اقدام به ریستور بک آپ فرمایید که این کار اندکی دشوار است اما اگر تجربه کافی و توانایی انجام داشته باشید پیشنهاد میشود انجام دهید.
ساده ترین روش ممکن برای انتقال یک سایت از سی پنل به دایرکت ادمین به صورت دستی می باشد که در ابتدا شما از طریق ftp فایل ها را به رور جدید منتقل میکنید و سپس اقدام به ایمپورت دیتابیس ها کرده و به سادگی سایت را منتقل فرمایید.
حقیقتش تجربه زیادی تو این زمینه ندارم تا تبدیل کنم و هاست دیگه ندارم فقط بکاپ رو سیستم قبلا دانلود کرده بودم
روش که اقا سعید گفتن جواب نمیده ؟
a.e
August 6th, 2016, 23:18
به دلیل تفاوت در بک آپ گیری سی پنل و دایرکت ادمین شما نمیتوانید به صورت مستقیم اقدام به ریستور بک آپ سی پنل در دایرکت ادمین یا بالعکس نمایید و حتماً باید در ابتدا تبدیل شود که این کار نیز باید در root سرور انجام شود.
بهترین و ساده ترین پیشنهاد انتقال به صورت دستی از طریق روشی که خدمتتان عرض شد می باشد.
refigh
August 6th, 2016, 23:24
سلام
مشکل از نام فایل هست
root.root.admin.tar.gz
یا
root.admin.admin.tar.gz
سر بلند باشید
- - - Updated - - -
سطح دسترسی فایل رو هم به admin و 755 تغییر بدید
Details
Unable to extract the directory 'backup' from the file /home/irrack/backups/root.root.admin.tar.gz as user irrack
File '/home/irrack/backups/root.root.admin.tar.gz' was 8037323 bytes in size, as read by root.
بازم ارور داد
- - - Updated - - -
خدا از هیراد هاست نگذره این بلا رو این سرور اجاره ای بی کفایت سر من اورده
دو ماه بیشتر سرورش دوام نیاورد تمامی سایت های که رو سرورش داشتم پرید الان یه هاست دایرکت ادمین بما داده و تمامی بکاپ های سایت های مشتریهای منو دلیت کرده
dc.saeed
August 6th, 2016, 23:33
Details
Unable to extract the directory 'backup' from the file /home/irrack/backups/root.root.admin.tar.gz as user irrack
File '/home/irrack/backups/root.root.admin.tar.gz' was 8037323 bytes in size, as read by root.
بازم ارور داد
- - - Updated - - -
خدا از هیراد هاست نگذره این بلا رو این سرور اجاره ای بی کفایت سر من اورده
دو ماه بیشتر سرورش دوام نیاورد تمامی سایت های که رو سرورش داشتم پرید الان یه هاست دایرکت ادمین بما داده و تمامی بکاپ های سایت های مشتریهای منو دلیت کرده
سلام عزیز
در ارتباط باشید تا مشکلتون رو رفع کنم . جای نگرانی نیست
ابتدا یک هاست جدید در دایرکت ادمین بسازید
و فایل بکاپ رو در public_html اون آپلود کنید سپس فایل رو از حالت فشرده خارج کرده و فایل های public_html دامین خودتون رو انتقال بدید به public_html هاست جدیدتون
سپس یک دیتابیس جدید ساخته و اطلاعات دیتابیس جدید رو در فایل کانفیگ سیستم مدیریت محتوای خود جایگزین کنید
سپس با استفاده از دستور mysql -u user databese jadid -p name databese jadid < masir database qadimi/esm db.sql
به این صورت که دیتابیس توی فایل بکاپ هست به استفاده از putty به ssh متصل بشید و به صورت بالا عمل کنید
کار تمام است :)
موفق باشید