ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال : انتقال فایل ها حجیم

php_programmer
August 6th, 2016, 09:06
سلام

من یک سامانه اتوماسیون آنلاین طراحی کردم و برای یک شرکت ری یک سرور مجلزی نصب کردم

اما به خاطر اینکه سرور داخل شرکت نیست خیلی سرعت انتقال فایل پایین هست

از دوستان درخواست راهنمایی دارم

آیا اینکه سرور و شرکت adsl که ازش سرویس گرفتم یکی باشه تاثیر زیادی داره یا نه

و اینکه از کدوم دیتا سنتر سرور مجازی بگیرم بهتره تو ایران

ممنونم

ehsan551
August 6th, 2016, 09:18
سلام

من یک سامانه اتوماسیون آنلاین طراحی کردم و برای یک شرکت ری یک سرور مجلزی نصب کردم

اما به خاطر اینکه سرور داخل شرکت نیست خیلی سرعت انتقال فایل پایین هست

از دوستان درخواست راهنمایی دارم

آیا اینکه سرور و شرکت adsl که ازش سرویس گرفتم یکی باشه تاثیر زیادی داره یا نه

و اینکه از کدوم دیتا سنتر سرور مجازی بگیرم بهتره تو ایران

ممنونم

سلام. من دقیقا مشکلتون رو متوجه نشدم. فایل ها رو میخواین از سیستم شرکت انتقال بدین به سرور جدید یا از سرور قبلی به سرور جدید؟

اینکه سرور و شرکتی که adsl ازش خریدین یکی باشن تفاوت زیادی نمیکنه چون پهنای باند آپلود تو ایران خیلی محدوده و اصلا به درد انتقال فایل حجیم نمیخوره. مگر اینکه پنهای باند آپلودتون رو ببرین بالا که پر هزینه هست. اگر هم از یک سرور خارجی میخواین منتقل کنید به پهنای باند دوتا سرور و یه سری موارد دیگه بستگی داره...

php_programmer
August 6th, 2016, 09:21
سلام. من دقیقا مشکلتون رو متوجه نشدم. فایل ها رو میخواین از سیستم شرکت انتقال بدین به سرور جدید یا از سرور قبلی به سرور جدید؟

اینکه سرور و شرکتی که adsl ازش خریدین یکی باشن تفاوت زیادی نمیکنه چون پهنای باند آپلود تو ایران خیلی محدوده و اصلا به درد انتقال فایل حجیم نمیخوره. مگر اینکه پنهای باند آپلودتون رو ببرین بالا که پر هزینه هست. اگر هم از یک سرور خارجی میخواین منتقل کنید به پهنای باند دوتا سرور و یه سری موارد دیگه بستگی داره...

ممنونم بابت پاسخ .

من می خوام سرعت آپلود روی نرم افزار تحت وبم رو بالا ببرم

شما چه راه حلی پیشنهاد می کنید

us12
August 6th, 2016, 09:32
ممنونم بابت پاسخ .

من می خوام سرعت آپلود روی نرم افزار تحت وبم رو بالا ببرم

شما چه راه حلی پیشنهاد می کنید

از سرور های داخل ایران استفاده کنید .

php_programmer
August 6th, 2016, 09:40
از سرور های داخل ایران استفاده کنید .

کدام دیتا سنتر رو پیشنهاد می کنید ؟

من اگر هم از پارس آنلاین سرور بگیرم هم اینترنت تاثیر داره ؟

ehsan551
August 6th, 2016, 10:29
وقتی میخواین سرور بخرین پهنای باندش مشخصه. شما سروری انتخاب کنید که پهنای باند مد نظرتون رو ارائه میده....

دیتا سنتر داخلی من با پارس آنلاین کار نکردم نمیدونم چطوریه ولی قبلا تاپیک های زیادی دیدم روی اینکه کدوم دیتا سنتر داخلی بهتره که البته نظرات متفاوته. یک سرچ بکنید.

Farid Saadat
August 6th, 2016, 11:14
کدام دیتا سنتر رو پیشنهاد می کنید ؟

من اگر هم از پارس آنلاین سرور بگیرم هم اینترنت تاثیر داره ؟
درود. به نظر بنده كه پارس انلاين بهترين ديتاسنتر ايران هستش. اما در مورد شما ، پيشنهاد ميكنم از همون جايى كه اينترنت داريد سرور بگيريد
ارادتمند. موفق باشيد

mohammad933
August 6th, 2016, 11:48
سلام
پیشنهاد من خرید سرور از اسیاتک هست
اگه نتت هم از اسیاتک باشه سرعتت خیلی بیشتره
بله تاثییر داره

Majdict.com
August 6th, 2016, 11:48
سلام
ما در حال حاضر از دیتا سنتر پارس آنلاین ساختمان آپادانا استفاده می کنیم خیلی خوب هست محدودیت هم روی ارایه سرویس ندارند اما در پارک فن آوری محدودیت هایی دارند