با سلام و خسته نباشید خدمت استاتید
خدمتتون عرض کنم من روی یکی از سرورهای هتزنر Esxi رو راه اندازی کردم
و بروی سیستم Vsphere 5.5 را نصب و تنظیمات اولیه را انجام دادم
یه ویندوز 2012 سرور رو به صورت مجازی نصب کردم
1- چطور می تونم داخل ویندوز 2012 اینترنت داشته باشم
2- برای هر ماشین مجازی باید یه ای پی جداگانه سفارش بدم تا بتونم به صورت ریموت وصل بشم
3- من یه ای پی جدا سفارش دادم و داخل ویندوز , Subnet Mask , Gateway, ip , Gatway های مختص همین IP رو وارد کردم ولی باز هم اینترنت نداد
تنظیمات خاصی رو باید در Vsphere در قسمت شبکه وارد میکردم و این ای پی دوم را وارد نموده و به ماشین مجازی میشناختم یا خیر؟
ممنون میشم دقیق راهنمایی بفرمایید که چطور میتوان ای پی اضافه و ماشین های مجازی ساخته شده به اینترنت متصل و بتوان به صورت ریموت استفاده کرا
با تشکر
a.e
August 5th, 2016, 18:59
با سلام و عرض ادب
سرور شما از کدام دیتاسنتر است ؟
msh1362
August 5th, 2016, 19:03
ممنون از پاسختون
از سرور هتزنر
msh1362
August 6th, 2016, 09:43
با سلام و عرض ادب
سرور شما از کدام دیتاسنتر است ؟
دوست گرامی شما فرمودید از کدام دیتاسنتر ، با وجود اینکه من توی پست اول اعلام کردم بودم که از هتزنر باز هم داخل همین پست نوشته و حتی به شما هم پیام خصوصی زدم و درخواست کردم که راهنمایی بفرمایید
ولی انگار دوستان فقط دنبال جمع کردن تشکر هستند و فرمودید داخل پست دنبال جواب باشم و متاسفانه خبری نشد
من از داخل پنل از قسمت آی پی request seprate mac را زدم و از داخل Vpshere از قسمت نتورک و Add Network یه Vm Network2 ساختم و به ماشین مجازی این وی ام رو معرفی کردم و از قسمت مک آدرس ماشین مجازی مک آدرسی که موقع درخواست request seprate mac هتزنر اعلام کرده بود را وارد کردم و همان تنظیمات Subnet Mask , Gateway, ip , Gatway آی پی دوم را در ویندوز اعمال نمودم که با تلاش فراوان اینترنت وصل شد
از دوستان و استادید عزیزم خواهش میکنم اگه این تنظیمات مورد خاصی دارد ممنون میشم راهنمایی بفرماییند
2- الان برای داشتن اینترنت فقط Dns Server ویندوز ست بشه اینترنت متصل هست آیا با زمانی Subnet Mask , Gateway, ip , Gatway رو نیز وارد کنیم فرقی میکنه یا خیر؟
Majdict.com
August 6th, 2016, 11:02
دوست گرامی سلام
در خصوص سوالی که فرموده بودین من به طور کلی این نکته را به شما بگم که ماشین های مجازی که شما می سازید باید دارای دو کارت شبکه داشته باشند که یکی به نام اینترنال (LAN)و دیگیری به نام اکسترنال(WAN) نام گذاری شوند سپس.شما باید کارت شبکه اکسترنال رو ای پی ولید که داری اینترنت هست وارد کنید و روی کارت شبکه اینترنال یک رنج ای پی به دلخواه خود بگذارید مثلا x.x.192.168 .در اینصورت باید بتوانید به ماشین خودتون به صورت ریموت ببینید حالا اگر ماشین دیگری بسازید که لزومی نداره اینترنت داشته باشه فقط کافیست که ای پی مربوط به LAN رو روی آن قرار بدهید
msh1362
August 6th, 2016, 12:21
دوست گرامی سلام
در خصوص سوالی که فرموده بودین من به طور کلی این نکته را به شما بگم که ماشین های مجازی که شما می سازید باید دارای دو کارت شبکه داشته باشند که یکی به نام اینترنال (LAN)و دیگیری به نام اکسترنال(WAN) نام گذاری شوند سپس.شما باید کارت شبکه اکسترنال رو ای پی ولید که داری اینترنت هست وارد کنید و روی کارت شبکه اینترنال یک رنج ای پی به دلخواه خود بگذارید مثلا x.x.192.168 .در اینصورت باید بتوانید به ماشین خودتون به صورت ریموت ببینید حالا اگر ماشین دیگری بسازید که لزومی نداره اینترنت داشته باشه فقط کافیست که ای پی مربوط به LAN رو روی آن قرار بدهید
با تشکر از پاسخ شما
در صورتیکه بخوای همه ماشین های مجازی مون رو به صورت ریموت وارد بشیم و اینکه بخوایم یکی رو ویندوز و مثلا یکی رو Centos داشته باشیم باید برای هرکدام یه آی پی ولید داشته باشیم دیگه درسته؟
این کاری که شما فرمودید بیشتر برای اینکه بخوایم ماشین های مجازیمون رو به صورت شبکه با هم داشته باشیم درست متوجه شدم؟
Majdict.com
August 6th, 2016, 12:44
دقیقا همینطوره که گفتین یعنی باید تمام ماشینهایی که میخواهید بهش از بیرون ریموت بزنید روی شبکه wan شما قرار بگیرن فرقی نمیکنه که لینوکس باشه یا ویندوز.
امیدوارم کمکی شده باشه
a.e
August 6th, 2016, 14:53
با سلام و عرض ادب
دوست عزیز لطفاً توجه داشته باشید که بنده و دیگر عزیزانی که در این انجمن در حال فعالیت هستند پاسخگویی به سؤالات و مشکلات کاربران را در وقت خالی خود انجام میدهند. اگر در پیغام خصوصی به شما عرض شد که مشکل خود را در تاپیک مربوطه دنبال فرمایید به همین دلیل است که اگر بنده وقت خالی نداشتم که به شما کمک کنم دیگر عزیزان که در این زمینه تجربه دارند بتوانند به شما کمک کنند و موجب تلف وقت شما نشود.
پیشنهاد میشود آموزش های مربوط به ایجاد VPS/VM در VMware که در همین انجمن بسیار فراوان است را مشاهده فرمایید و سپس مطابق آموزش ها و اطلاعاتی که دارید اقدام به ایجاد VPS کرده و اگر مشکلی داشتید آن مشکل را در همین تاپیک شرح دهید تا بتوان شما را راهنمایی کرد.