ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر شما در مورد دامنه با پسوند .shop

m0rt3za
August 4th, 2016, 21:09
سلام
به نظر شما برای فروشگاه اینترنتی دامنه های shop و store یا market با توجه به جدید بودن و ناشناخته بودن این پسوند ها برای کاربران مناسب هست؟

farshid17
August 4th, 2016, 21:18
سلام
به نظر شما برای فروشگاه اینترنتی دامنه های shop و store یا market با توجه به جدید بودن و ناشناخته بودن این پسوند ها برای کاربران مناسب هست؟

دوست عزیز با یک سرچ در گوگل می تونید ببینید بیشترین دامنه در صفحه اول گوگل هست اول .com وبعد دامنه مثل .net .info .org
هست و هنوز کسایی حرفه ایی روی این دامنه شروع به کار نکردند پیشنهاد من دامنه بالا یا .co هست بهتر هست واگر کارتون داخلی هست دامنه کشوری چون هر کشوری حتی انگلیس یا امریکا از ادمنه کشوری مثل uk us استفاده می کنند
واینکه اینطور دامنه های جا نیستند هنوز شاید در اینده

m0rt3za
August 4th, 2016, 21:20
دوست عزیز با یک سرچ در گوگل می تونید ببینید بیشترین دامنه در صفحه اول گوگل هست اول .com وبعد دامنه مثل .net .info .org
هست و هنوز کسایی حرفه ایی روی این دامنه شروع به کار نکردند پیشنهاد من دامنه بالا یا .co هست بهتر هست واگر کارتون داخلی هست دامنه کشوری چون هر کشوری حتی انگلیس یا امریکا از ادمنه کشوری مثل uk us استفاده می کنند
مشکل اینه که دامنه مدنظر من با پسوند های رایج ثبت شده و اگر بخوام روی اون اسم کار کنم باید پسوند های جدید رو انتخاب کنم

farshid17
August 4th, 2016, 21:24
اگر می دونید در ایران این دامنه داره استفاده میشه یا در خارج دامنه معتبر است مثل امازون ثبت نکنید چون این دامنه هیچ ارزش ندارند مثل شما برید دیجی کالا اینو ثبت کنید وقتی دیجی کالا اصلی اینه کی میاد از شما خرید کنه یا مثلا دامنه معتبر همین قضیه دارند پیشنهاد دارم که اگر کار بزرگی می خوان راه بندازید و سرمایه دارید با کسایی که مشاوره اسم میدن برای سایت صجبت کنید یا یک از دامنه قوی که خریداری شده توسط دیگران ازشون بخرید چون ارزشش بیشتر هست

m0rt3za
August 4th, 2016, 21:28
اگر می دونید در ایران این دامنه داره استفاده میشه یا در خارج دامنه معتبر است مثل امازون ثبت نکنید چون این دامنه هیچ ارزش ندارند مثل شما برید دیجی کالا اینو ثبت کنید وقتی دیجی کالا اصلی اینه کی میاد از شما خرید کنه یا مثلا دامنه معتبر همین قضیه دارند پیشنهاد دارم که اگر کار بزرگی می خوان راه بندازید و سرمایه دارید با کسایی که مشاوره اسم میدن برای سایت صجبت کنید یا یک از دامنه قوی که خریداری شده توسط دیگران ازشون بخرید چون ارزشش بیشتر هست
دامنه هایی که گفتم یا استفاده نمیشن یا موضوع فعالیتشون فروشگاه نیست

ali-rezam
August 5th, 2016, 00:13
دوست عزیز این حرف رو نزنید !در سرچ گوگل در چند سایت اول دامنه .tk هم هست ! چه برسه به دامنه هایی که اعتبار هم دارند

- - - Updated - - -

سلام
از نظر مناسب بودن و اعتبار هیچ مشکلی نداره تنها مشکل این دامنه ها نا آشنا بودن کاربران با اونهاست که تا چند وقت دیگه که جا بیوفته کاملا عادی میشه (مثل خیلی از موارد که شدند)
به نظر بنده ثبت کنید و استفاده کنید حتی دیدید چندی بعد دامنه شما ارزش زیادی پیدا کرد

T.Toosi
August 5th, 2016, 00:15

دوست عزیز لطفا اطلاعات ناقص خود را با دیگران به اشتراک نگذارید.

سلام

gtld های زیادی اومده که خیلی کار راه انداز و مناسب هستند، به نظر بنده برای سایت فروشگاهی .shop مناسب است اما فکر کنم خیلی گران است، یکم زمان میبرد این پسوند ها برای همه جا بیفتد اما استفاده از این پسوند ها برای شما مشکل ساز نخواهد شد.

m0rt3za
August 5th, 2016, 00:17
دوست عزیز لطفا اطلاعات ناقص خود را با دیگران به اشتراک نگذارید.

gtld های زیادی اومده که خیلی کار راه انداز و مناسب هستند، به نظر بنده برای سایت فروشگاهی .shop مناسب است اما فکر کنم خیلی گران است، یکم زمان میبرد این پسوند ها برای همه جا بیفتد اما استفاده از این پسوند ها برای شما مشکل ساز نخواهد شد.
بله نظر خودم هم همینه ک میتونه خوب باشه
بله کمی گران هست و متاسفانه دات شاپ الان به صورت پیش سفارش هست و نمیشه الان ثبتش کرد

mchteh
August 5th, 2016, 00:23
سلام
این دامنه ها بسیار خوب هستند و سایت به سرعت باهاشون پیشرفت میکنه اما مشکل بزرگ اینجاست که این دامنه ها شامل پیج اتوریتی و دامین اتوریتی نمیشن

ما برای تست دو پسوند studio وdownload رو تست کردیم و رتبه الکساشون به هزار رسوندیم و هزاران بک لینک براشون ثبت کردیم تو نتایج خوب بالامیان و رتبه خوبی میگیرن
اما اتوریتیشون صفره بعد گذشت چندماه و اکثر سایت های سنجش ایرانی و خارجی ب رسمیت نمیشناسنشون یعنی ادرس سایت ک وارد میکنید مینویسه ادرس نامعتبر

T.Toosi
August 5th, 2016, 00:51
سلام
این دامنه ها بسیار خوب هستند و سایت به سرعت باهاشون پیشرفت میکنه اما مشکل بزرگ اینجاست که این دامنه ها شامل پیج اتوریتی و دامین اتوریتی نمیشن

ما برای تست دو پسوند studio وdownload رو تست کردیم و رتبه الکساشون به هزار رسوندیم و هزاران بک لینک براشون ثبت کردیم تو نتایج خوب بالامیان و رتبه خوبی میگیرن
اما اتوریتیشون صفره بعد گذشت چندماه و اکثر سایت های سنجش ایرانی و خارجی ب رسمیت نمیشناسنشون یعنی ادرس سایت ک وارد میکنید مینویسه ادرس نامعتبر

سلام، تمامی gtld یا همان دامین های سطح بالا شامل authority میشوند.

mchteh
August 5th, 2016, 01:01
سلام، تمامی gtld یا همان دامین های سطح بالا شامل authority میشوند.

پسوند های جدید کلا ب رسمیت شناخته نشدند فعلا تا ببینیم در اینده چه اتفاقی رخ میده

Majiiid
August 5th, 2016, 01:55
نظرم مثبته!

payamkutah.com
August 5th, 2016, 02:16
سلام

دامنه shop بهتر هست .

پیشنهادی هم که براتون دارم اسم فروشگاه رو طوری انتخاب کنیدت که با پسوند مکمل باشن

مثلا اگر میخواین اسم فروشگاه رو iranshop قرار بدید دامنه iran.shop رو انتخاب و خرید کنید.

m0rt3za
August 5th, 2016, 12:19
از بین سه پسوند shop، store و market به نظر شما کدام بهتره؟ فرض کنید برای یه فروشگاه عمومی

payamkutah.com
August 5th, 2016, 12:24
از بین سه پسوند shop، store و market به نظر شما کدام بهتره؟ فرض کنید برای یه فروشگاه عمومی

shop به نظر بهتر هست.

m0rt3za
August 5th, 2016, 12:25
shop به نظر بهتر هست.
میشه دلیلش رو بگید؟ به جز کوتاه تر بودن این پسوند دلیل دیگه ای هم دارید؟

iwpanel
August 5th, 2016, 14:19
store بهتر هست ولی با این حال به نسبت اسم دامین هم هست اگه اسمتون به shop بیشتر میاد اون انتخاب کنید

m0rt3za
August 5th, 2016, 14:23
store بهتر هست ولی با این حال به نسبت اسم دامین هم هست اگه اسمتون به shop بیشتر میاد اون انتخاب کنید
اول شاپ رو میخواستم ثبت کنم
ولی اینو در نظر گرفتم که مارکت به گوش مردم آشناتر هست
نظرتون در مورد مارکت چیه؟

iwpanel
August 5th, 2016, 14:24
Store به نظر من كلي تر هست

Majdict.com
August 8th, 2016, 10:17
با سلام
دوست عزیز قبل از انتخاب دامنه به معانی لغوی این کلمات در فارسی هم دقت داشته باشین
shop دکان ، مغازه ، کارگاه ، تعمیر گاه ، فروشگاه ، خرید کردن ، مغازه گردی کردن، دکه.|کارگاه، مغازه، خریدکردن .
market فروش قرار دادن .بازار ، محل داد وستد ، مرکز تجارت ، فروختن ، در بازار داد وستد کردن ، درمعرض|بازار، به بازار عرضه کردن.
store انبار کردن .انبار ، مخزن ، ذخیره ، اندوخته ، موجودی ، مغازه ، دکان ، فروشگاه ، اندوختن ،|انباره ، انبار کردن ، ذخیره کردن .
حالا با توجه به معانی کلمات کلمه مرتبط با کسب و کار خودتون رو باید انتخاب کنید و بعد از ثبت نسبت دامنه انچه که مهم هست جا انداختن این دامنه با خدماتی که ارایه می دهید پیشنهاد میکنم تو انتخاب پسوند با توجه به معنی حساس تر باشن.
موفق و پیروز باشین