توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساسپند شدن دامنه
mtostar
August 4th, 2016, 16:59
با سلام و خسته نباشید گفتم یه تاپیک جداگانه بزنم که عزیزانی مث من مشکل دارن بتونن مشکلشون رو حل کنن
دوستان من دامنه جدیدم رو ثبت کردم .in ولی برای بعضی از دوستان میگن فیل ter ، و برای بعضی از دوستان ساسپند ، دامنه worldserial.ir الان برای دوسنان ساسپند هستش ولی Worldserial.in برای من دیگه فیل ter نیست ، به پشتیبانی گفتم پشتیبانی گفت مشکل از سمت سرور نیست و سرور اکتیو هستش
کسی میدونه مشکل می تونه چی باشه که دامنه قبلی ساسپند شده برای من
دوستان ادرس دامنه جدید در امضا بنده هستش لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
hegza
August 4th, 2016, 17:01
مشکلی نداره باز میشه
ممکنه لحظه ای ساسبند شده و رو کش مرورگرشون باقی مونده بگید با مرورگر دیگه چک کنند
mtostar
August 4th, 2016, 17:07
مشکلی نداره باز میشه
ممکنه لحظه ای ساسبند شده و رو کش مرورگرشون باقی مونده بگید با مرورگر دیگه چک کنند
دوست عزیز الان نزدیک به دو روز میشه
ولی هنوز درست نشده
hegza
August 4th, 2016, 17:35
دوست عزیز الان نزدیک به دو روز میشه
ولی هنوز درست نشده
برای من مشکلی نداره
https://gtmetrix.com/reports/worldserial.ir/VkKudsuH
mtostar
August 4th, 2016, 17:58
مشکلی نداره باز میشه
دوست عزیز برای بعضی ها درسته برای بعضی ها هم نه.
شما راحت آون دامنه دات آی آر رو زدی ریدایرکت شدی؟؟؟
hegza
August 4th, 2016, 18:28
دوست عزیز برای بعضی ها درسته برای بعضی ها هم نه.
شما راحت آون دامنه دات آی آر رو زدی ریدایرکت شدی؟؟؟
دوست عزیز ir میره رو .in بدون مشکل!!!!
www.worldserial.ir/?ahshsjsksklklslssl
لینک بالا رو بزنید
mtostar
August 4th, 2016, 18:40
دوست عزیز ir میره رو .in بدون مشکل!!!!
www.worldserial.ir/?ahshsjsksklklslssl
لینک بالا رو بزنید
دوست عزیز الانم تست کردم ولی بازم نشد، حالا امیدوارم تا فردا درست بشه
Reza G
August 4th, 2016, 19:32
دوست عزیز الانم تست کردم ولی بازم نشد، حالا امیدوارم تا فردا درست بشه
ممکنه از کش isp شما بشه که دیر به دیر تخلیه میشه. اندکی صبور باشید.
برای من مشکل مشابهی رخ داد و تقریباً 3 روز سایت برای خودم باز نمیشد اما برای همه کاربران دیگه که خارج از isp سازمانی ما بودند، باز میشد.
hegza
August 4th, 2016, 19:40
برید در cmd کد زیر رو پیست کنید و اینتر بزنید
ipconfig/flushdns
mtostar
August 4th, 2016, 19:50
ipconfig/flushdns
دوست عزیز این کد رو قبلا زدن داخل سی ام دی اما باز ترتیب اثری نداد
- - - Updated - - -
ipconfig/flushdns
ممکنه از کش isp شما بشه که دیر به دیر تخلیه میشه. اندکی صبور باشید.
برای من مشکل مشابهی رخ داد و تقریباً 3 روز سایت برای خودم باز نمیشد اما برای همه کاربران دیگه که خارج از isp سازمانی ما بودند، باز میشد.
دوست عزیز من از یکی از رفیقام خواستم تست کنه از شاتل سرویس میگیره و من از های وب سرویس میگیرم ولی برای اون هم ساسپند بود، الان داخل ایران نیک نیم سرور ها رو دوباره زدم امیدوارم مشکل حل بشه
iwpanel
August 5th, 2016, 14:21
با این حرف های که زده شده من احتمال خیلی زیاد میدم مشکل از cashe هست اول suspend کامل مربوطه به هاست هست یعنی خطای هاست هست ولی این که بغضی جاها نشون میده بعضی جاها نمیده ماله cashe سیستم هست یا امکان داره مشکلی تو سرویس هاستتون هم باشه
mtostar
August 5th, 2016, 14:59
با این حرف های که زده شده من احتمال خیلی زیاد میدم مشکل از cashe هست اول suspend کامل مربوطه به هاست هست یعنی خطای هاست هست ولی این که بغضی جاها نشون میده بعضی جاها نمیده ماله cashe سیستم هست یا امکان داره مشکلی تو سرویس هاستتون هم باشه
خوده منم گیج شدم پشتیبانی میگه هاست هیچ مشکلی نداره ، دیشب دامنه قبلی ریدایرکت میشد برام خیلی راحت ولی الان باز هم همون دامنه قبلی برای من ساسپند میزنه
iwpanel
August 5th, 2016, 15:02
خوده منم گیج شدم پشتیبانی میگه هاست هیچ مشکلی نداره ، دیشب دامنه قبلی ریدایرکت میشد برام خیلی راحت ولی الان باز هم همون دامنه قبلی برای من ساسپند میزنه
تنها راحتون اينه مه روي يه هاست ديگه تست بزنيد
mtostar
August 5th, 2016, 15:05
دامنه رو ؟؟؟
iwpanel
August 5th, 2016, 15:07
دامنه رو ؟؟؟
بله دامين رو يه هاست ديگه ست كنيد اگر مطمئن هستيد از نظر كش هيچ مشكلي نداريد
mtostar
August 5th, 2016, 15:10
بله دامين رو يه هاست ديگه ست كنيد اگر مطمئن هستيد از نظر كش هيچ مشكلي نداريد
جالب اینجاست الان دارم افزونه امارگیر وردپرس رو می بینم که از دامنه اول وردی داره
شما اول از كش سيستم isp نت خودتون مطمئن بشيد بعد بريد سراغ هاست شما بايد باچندين *** و چندين vps سايتتون چك كنيد ببينيد ارور داره يانه
mtostar
August 5th, 2016, 15:14
شما اول از كش سيستم isp نت خودتون مطمئن بشيد بعد بريد سراغ هاست شما بايد باچندين *** و چندين vps سايتتون چك كنيد ببينيد ارور داره يانه
با این دستور تو سی ام دی تست کردم ipconfig /flushdns
با فیل تر شک ن مشکلی نداره بالا میاد اون دامنه قبلی
iwpanel
August 5th, 2016, 15:15
با این دستور تو سی ام دی تست کردم ipconfig /flushdns
با فیل تر شک ن مشکلی نداره بالا میاد اون دامنه قبلی
يه سري سايت webbrowser online هست كه روي كشور هاي متفاوتي هست تو نت سرچ كنيد با اونا هم ميتونيد سايت چك كنيد البته v -p - n ميخواد
TATSERVER.NET
August 5th, 2016, 15:16
دوست عزیز احتمالا ISP شما پارس آنلاین نیست؟
بنده روی پارس آنلاین ام برای منم Account Suspended میزنه،
احتمالا برای همون حملات DDoSای هست که روی پارس آنلاین هست همه ی سرویس هاشون مشکل پیدا کرده اعم از DNS Server هاشون.
mtostar
August 5th, 2016, 15:21
يه سري سايت webbrowser online هست كه روي كشور هاي متفاوتي هست تو نت سرچ كنيد با اونا هم ميتونيد سايت چك كنيد البته v -p - n ميخواد
تست کردم و به درستی سایت رو بالا آورد البته نیاز به v-p-n نبود
- - - Updated - - -
دوست عزیز احتمالا ISP شما پارس آنلاین نیست؟
بنده روی پارس آنلاین ام برای منم Account Suspended میزنه،
احتمالا برای همون حملات DDoSای هست که روی پارس آنلاین هست همه ی سرویس هاشون مشکل پیدا کرده اعم از DNS Server هاشون.
دوست عزیز نه متاسفانه من از های وب سرویس میگیرم
iwpanel
August 5th, 2016, 15:21
خوب مشکل از cashe به مرور زمان درست میشه چیزه خاصی نیست
mtostar
August 5th, 2016, 15:23
شما خودتون ادرس رو تست کردین که ساسپند میزنه یا نه ؟
iwpanel
August 5th, 2016, 15:25
شما خودتون ادرس رو تست کردین که ساسپند میزنه یا نه ؟
برای من مشکلی نداشت دامین باز میشد
TATSERVER.NET
August 5th, 2016, 15:28
- - - Updated - - -
دوست عزیز نه متاسفانه من از های وب سرویس میگیرم
برای بنده هم پس Account Suspended میزنه.
.in شما هم برام ***** هست.
mtostar
August 5th, 2016, 15:36
برای من مشکلی نداشت دامین باز میشد
برای این دوستمون هم ساسپند میزنه tatserver.net
iwpanel
August 5th, 2016, 15:40
برای این دوستمون هم ساسپند میزنه tatserver.net
اوصلا قاعده بهتون گفتم از این دو حالت خارج نیست یا مشکل از کش هست یا از هاستینگ که باید تست کنید
mtostar
August 5th, 2016, 15:45
اوصلا قاعده بهتون گفتم از این دو حالت خارج نیست یا مشکل از کش هست یا از هاستینگ که باید تست کنید
ممکنه از کد ریدایرکت 302 که در htaccess به کار بردم باشه ؟
iwpanel
August 5th, 2016, 15:47
ممکنه از کد ریدایرکت 302 که در htaccess به کار بردم باشه ؟
فكر نكنم چون اگه كد باشه كه عملكرد منفي داشته باشه همه isp ها ميشه نه فقط تعدادي
mtostar
August 5th, 2016, 16:03
فكر نكنم چون اگه كد باشه كه عملكرد منفي داشته باشه همه isp ها ميشه نه فقط تعدادي
الان به پشتیبانی اطلاع دادم ، گفتم بهشون شاید با تغییر هاست سایت درست بشه، یعنی از هاست ایران کوچ کنم به هاست فرانسه یا به هاست ویندوز فرانسه
mtostar
August 6th, 2016, 13:49
دوستان یه سوالی داشتم ، چرا زیر ادرس سایتم در صفحه گوگل Your page is not mobile-friendly (http://www.webhostingtalk.ir/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=13&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjx4dOPuazOAhWFDpoKHSZNBpMQ1JABCHMwDA&url=%2Furl%3Furl%3Dhttps%3A%2F%2Fwww.google.com%2F webmasters%2Ftools%2Fmobile-friendly%2F%253Furl%253Dhttp%3A%2F%2Fwww.worldseri al.in%2F%2526utm_source%253Dgws%2526utm_medium%253 Dmetaline%2526utm_campaign%253Dnotmobilefriendy%26 rct%3Dj%26q%3D%26esrc%3Ds%26usg%3DAFQjCNEtkfe--fCQRRtAbVba_gsNPCew4A&usg=AFQjCNHe-wRIo8qDZDD01xgFngFdYTYoZw&sig2=tmNaSm2y2IpVFm_454wiXQ) اینو میزنه در صورتی که قالب فول رسپانسیو شده هستش
Majdict.com
August 6th, 2016, 14:07
سلام
پیشنهاد میکنم حتما لایسنس رو چک کنید در برخی موارد این مشکل به خاط لایسنس که به اتمام رسیده باشه و.... ظاهر میشه.خوشحال میشم اگه مشکل حل شد خبر بدین ببینیم از چی بوده
mtostar
August 6th, 2016, 14:18
سلام داداش لایسنس چی ؟؟؟؟
- - - Updated - - -
خب الان متوجه شدم مشکل چیه وقتی که با اکانت جیمیل متصل شده بودم ، چون سایت گوگل دولوپر تحریم هستش برای ما و انلایز سایت انجام نمیشد چون کشور ایران تحریمه
با قند شکن امتحان کردم و
Awesome! This page is mobile-friendly.
کاملا انجام شد
Riko
August 6th, 2016, 14:24
برای من باز شد. مشکلی نداره
mtostar
August 6th, 2016, 14:26
دوستان یه سوال ایا انتقال مطالب سایت به ساب دامنه نیاز مند تغییر ادرس در گوگل هستش ؟؟؟
Majdict.com
August 6th, 2016, 14:37
لایسنس سی پنل که سایت رو روی اون بالا آوردی
mtostar
August 6th, 2016, 14:38
نه دوست عزیز لایسنس مشکلی نداره ، اگه لایسنس مشکلی داشت کلا سایت بالا نمیومد
hegza
August 7th, 2016, 17:39
گوگل لایسنس سی پنل رو چک میکنه؟! این داره میگه این صفحه برای موبایل بهینه نشده
نه دوست عزیز لایسنس مشکلی نداره ، اگه لایسنس مشکلی داشت کلا سایت بالا نمیومد
چه ربطی به هم دارند؟!
لایسنس باطل بشه نمیتونی وارد کنترل پنل بشی و کاربر سایت شما به هیچ عنوان متوجه این مورد نخواهد شد
mtostar
August 7th, 2016, 19:20
منظورم پنل از طریق دامنه بود دوست عزیز
شاید بخاطر اینه که من مین دامین رو تغییر دادم ، مین دامین خود هاست اول ادرس قبلی بود بعد به پشتیبانی گفتم ادرس جدید رو در هاست قرار بده و دامنه قدیمی رو ریدایرکت کردم ، ولی اگه مین دامین رو تغییر نمیدادم نمیشد ریدایرکت کنم روی ادرس جدید چون یکی دو بار بهم اخطار داد که نمیشه