ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست یک کد php - تازه وارد .

DEFALT
August 4th, 2016, 12:56
درود ،

دوستان عزیز خوب و سلامت هستید

بنده شروع به برنامه نویسی php کردم ، میخوام از حرفه ای های php یک سوال بپرسم .

میخوام تو اچ تی ام ال مثلاً چند Label ایجاد کنم و اطلاعات این Label ها در php در یک مسیر که در نظر داریم قرار بگیرد ..

ممنون میشم راهنمایی کنید

mojtaba05
August 4th, 2016, 13:41
سلام،
من سوالتون رو متوجه نشدم، ممکن توضیح بیشتری بدید؟

dc.saeed
August 4th, 2016, 13:42
سلام و احترام

لطف کنید با یک مثال کوچیک توضیح بدید

DEFALT
August 4th, 2016, 13:47
تشکر از شما اساتید که قصد راهنمایی بنده رو دارید بسیار سپاس گذار هستم .

دوستان عزیز من میخوام مثلاً چند تا فیلد با نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد در اچ تی ام ال ایجاد کنم خوب برای یک دکمه ساخت هم قرار بدم و بعد اینا که ساخته میشه در php جایی که میخوام ذخیره بشه .

نام زدیم : علی | نام خانوادگی : همتی | تاریخ تولد : 2016

میخوام این موارد هر دو در یک فایل ذخیره شود فایلی که بنده در نظر دارم مثل یک فایل PHP یا HTML یا TXT میخوام ذخیره کنم .

یعنی وقتی یکی هر 3 فیلد رو کامل پر کرد و دکمه ساختن رو زد این موارد که عرض کردم اوکی شود .

+ امنیت فایل کامل و مناسب باشد . .

ممنون میشم راهنمایی کنید .

mojtaba05
August 4th, 2016, 13:56
یعنی می خواین اطلاعاتی که توسط کاربر در فرم وارد شد، بعد از زدن دکمه ی ثبت توی یک فایل ذخیره بشه؟
باید با دستورات کار با فایل ها آشنا باشید، می تونید این جا رو مطالعه بفرمایید:
http://www.w3schools.com/php/php_file_create.asp

و یک نمونه مناسب با سوال شما:
http://stackoverflow.com/questions/14998961/php-write-file-from-input-to-txt

dc.saeed
August 4th, 2016, 14:02

دوستان عزیز من میخوام مثلاً چند تا فیلد با نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد در اچ تی ام ال ایجاد کنم خوب برای یک دکمه ساخت هم قرار بدم و بعد اینا که ساخته میشه در php جایی که میخوام ذخیره بشه .

میخوام این موارد هر دو در یک فایل ذخیره شود فایلی که بنده در نظر دارم مثل یک فایل PHP یا HTML یا TXT میخوام ذخیره کنم .

یعنی وقتی یکی هر 3 فیلد رو کامل پر کرد و دکمه ساختن رو زد این موارد که عرض کردم اوکی شود .

به طور رسمی توی فایل های xml ذخیره میشه ، ولی اگر امنیتش براتون اهمیت داره داخل فایل php ذخیره کنید
برای مثال :

$one = array(
'firstname' => 'ali',
'lastname' => 'hammati',
'bdate' => '1333'
);

arash_fa
August 4th, 2016, 15:01
اگر هم درون txt دخیره میکنید در یک فولدر باید قرار گیرد که با htaccess اون رو deny from all کرده باشید

بعد برای دانلودش یا دیدنش از force download استفاده کنید همراه با پسورذ یا برید توی سرور ببینیدش

مشکلی بود در خدمتیم

vahid13713
August 7th, 2016, 12:01
معمولا اینجور اطلاعاتو تو دیتا بیس ذخیره میکننا

miladtnt
August 7th, 2016, 22:25

اگه استفادتون فقط برا اینکاره ! هیچ

واگرنه حتما حتما برای ذخیره اطلاعاتتون از دیتابیس استفاده کنید ! یه 1001 دلیل مختلف

سینتکش sql رو مطالعه کنید فوق العاده راحته تو یساعت میتونین در حدی یاد بگیرین ک کارتونو راه بندازه

mohsen_sh
August 8th, 2016, 10:45
پیشنهاد می کنم اگر قصدا دارید کاری انجام بدید ، با دیتابیس انجام بدید
کتاب ها و منابع زیادی به فارسی وجود دارد که می تونید چک کنید

مثلا این سایت :
http://webgoo.ir/80/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-php-%D9%88-mysql

اینجا ساخت فرم ثبت نام هست که در دیتابیس ذخیره می شه و شما می تونید همین مورد رو پیشرفته تر کنید