با سلام خدمت دوستان میخوام بدونم من یه هاست اشتراکی دارم و میخوام ورژن phpشو تغییر بدم .می تونم؟ اشتراکی بودن محدودیت ایجاد نمی کنه؟چطوری انجامش بدم ؟کنترل پنلمم دایرکت ادمینه
ممنون
nginxweb
August 3rd, 2016, 11:53
درود
دوست عزیز اگر فقط دسترسی هاست دارید بطور عادی نمیتوانید نسخه php را تغییر دهید جز اینکه روی سرور شما php selector نصب باشد که با استفاده از آن بتوانید نسخه php مد نظرتان را استفاده کنید. در صورتیکه دسترسی کامل و root به سرور دارید نیز با استفاده از custombuild میتوانید براحتی php سرور را به نسخه مد نظر ارتقاء و کامپایل نمایید
kandohost.com
August 5th, 2016, 13:04
با سلام خدمت دوستان میخوام بدونم من یه هاست اشتراکی دارم و میخوام ورژن phpشو تغییر بدم .می تونم؟ اشتراکی بودن محدودیت ایجاد نمی کنه؟چطوری انجامش بدم ؟کنترل پنلمم دایرکت ادمینه
ممنون
با سلام
بله اگر روی هاستتون این امکان گذاشته شده باشه به راحتی می توانید خودتون از کنترل پنل هاست این کار رو انجام بدید . اگر این امکان داخل هاست شما گذاشته شده باشد باید داخل هاست گزینه ای به اسم php selector وجود داشته باشه . اما اگر این گزینه نباشه یعنی هاستتون مجهز به این امکان نیست و باید از پشتیبانی سایت بخواهید که در صورتی که قبول کنند ورژن php هاست را برای شما تغییر بدند. اما اگه این گزینه داخل هاست شما باشه می تونید به راحتی خودتون تغییر بدین و از لینک زیر هم می تونید آموزشش رو ببینید: