PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تحویل ندادن سرور بعد از چند روز!!!! Ovh

imostafa
August 3rd, 2016, 10:38
با سلام خدمت همه دوستان و همکاران
بنده از ovh یه سرور جدید خرید کردم که هنوز تحویل بنده ندادن
چند روز هست که سرور https://www.ovh.ie/dedicated_servers/details-servers-range-ENT-id-SP-128-S.xml رو سفارش دادم ولی باحالی که زده شده 72 ساعت الان 4 یا 5 روز هست که تحویل بنده نشده است.
آیا برای شما هم این مشکل به وجود امده است .
با دوستی که برامون سرور رو خرید کردن تماس گرفتم و ایشون گفتن که دیتاسنتر تیکت داده که سخت افزار تموم شده و منتظر دریافت سخت افزار هستیم
چرا ovh اینجوری شده ؟
ایا برای شما هم این مورد پیش آمده است ؟

Hostline
August 3rd, 2016, 10:47
ای کاش مستقیم خرید میکردین
من دفعه اول که خرید کردم و طولش داد، ازم مدارک میخواست و بعد از تایید شدن مدارک زود تحویل دادن سرور رو
اگه سخت افزار تموم بشه یا .... کلا نمیفروشه و گزینه خرید رو غیرفعال میکنه!

imostafa
August 3rd, 2016, 11:04
ای کاش مستقیم خرید میکردین
من دفعه اول که خرید کردم و طولش داد، ازم مدارک میخواست و بعد از تایید شدن مدارک زود تحویل دادن سرور رو
اگه سخت افزار تموم بشه یا .... کلا نمیفروشه و گزینه خرید رو غیرفعال میکنه!

ببینید داداش موضوع مدارک نیست
من از ایشون چندین سرور دام و خیلی زود تحویل شده
فقط این سرور چون افر دیتاسنتر بوده و قیمت سه ماه اول رو با 50 درصد تخفیف حساب کرده دیتاسنتر
این همه طول کشیده ؟
ایا این منطقی هست ؟
مسخواستم ببینم برای شما هم این مورد تا حالا پیش اومده که چند روز تحویل سرور عقب افتاده باشه ؟
ممنونم

hoster
August 3rd, 2016, 11:11
سلام

بله گاها شده یکی از سرور های ما 1 ماه طول کشیده تا تحویل شده !

imostafa
August 3rd, 2016, 11:14
سلام

بله گاها شده یکی از سرور های ما 1 ماه طول کشیده تا تحویل شده !

اره
اتفاقا این دوستمون که برای ما سفارش داده خیلی ازش راضی هستیم و انسان شریفی هستن و الان هم به من گفتن ممکنه تا چند روز دیگه طول بکشه که تحویل بدن .
خدا کنه زودتر تحویل بدن

Z.eus
August 3rd, 2016, 11:26
مورد عادی است !

شده که ovh حتی ۲۰ - ۲۵ روز بعد از ثبت سفارش، سرور را تحویل داده است! (به علت اتمام سخت افزار و..)

be patient

imostafa
August 3rd, 2016, 11:30
مورد عادی است !

شده که ovh حتی ۲۰ - ۲۵ روز بعد از ثبت سفارش، سرور را تحویل داده است! (به علت اتمام سخت افزار و..)

be patient

ممنون و تشکر از شما
به امید خدا که زودی تحویل بدن

serverhaa
August 3rd, 2016, 11:46
كاملا عاديه و جمله هارد ديسك تموم شده رو شخصا بارها از ovh شنيدم !‌ حتي تا 1 ماه هم سابقه داشته

novin-web
August 3rd, 2016, 12:32
سلام
در کدام دیتاسنتر سفارش دادید؟
اگر gra هست تحویل رو زدن 10 روز کاری!!!

negarnovin
August 3rd, 2016, 12:41
با سلام خدمت همه دوستان و همکاران
بنده از ovh یه سرور جدید خرید کردم که هنوز تحویل بنده ندادن
چند روز هست که سرور https://www.ovh.ie/dedicated_servers/details-servers-range-ENT-id-SP-128-S.xml رو سفارش دادم ولی باحالی که زده شده 72 ساعت الان 4 یا 5 روز هست که تحویل بنده نشده است.
آیا برای شما هم این مشکل به وجود امده است .
با دوستی که برامون سرور رو خرید کردن تماس گرفتم و ایشون گفتن که دیتاسنتر تیکت داده که سخت افزار تموم شده و منتظر دریافت سخت افزار هستیم
چرا ovh اینجوری شده ؟
ایا برای شما هم این مورد پیش آمده است ؟
سلام 2 هفته پیش بود ما هم از ovh سرور گرفتیم همیشه زود تحویل میدادن چند ساعته اما 5 روز کشید تحویل بدن جدیدا یکم تو تحویل سرورها دیر میکنند

imostafa
August 3rd, 2016, 12:59
سلام
در کدام دیتاسنتر سفارش دادید؟
اگر gra هست تحویل رو زدن 10 روز کاری!!!

gra هست

- - - Updated - - -

سلام 2 هفته پیش بود ما هم از ovh سرور گرفتیم همیشه زود تحویل میدادن چند ساعته اما 5 روز کشید تحویل بدن جدیدا یکم تو تحویل سرورها دیر میکنند

بعد از 5 روز تحویل دادن ؟

majdict
August 4th, 2016, 11:15
بهترین راه ارسال تیکت و یا ایمیل به ovh است، اگر سرویس شما را نمی دهد موظف است پولتان را پس دهد. به هر حال بهتر است با خود مسول مرکز داده ovh صحبت کنید.