PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اینترنت 50 مگابیت مخابرات با اتصال مستقیم مودم شما به فیبر نوری در اصفهان!

mri_6889
August 3rd, 2016, 01:01
سلام.
به نظر میرسد ورود اپراتور ایرانیان نت و FCPها به طرح های اینترنت مبتنی بر فیبر نوری تا منازل شرکت مخابرات را وادار کرده است که برای ارائه اینترنت پرسرعت مبتنی بر فیبر نوری را بصورت بی سر و صدا در برخی از مناطق اجرا کند تا آماده رقابت با اپراتورهای نوظهور و قدرتمند باشد. شرکت مخابرات استان اصفهان در وب سایت رسمی خود اعلام کرده بصورت آزمایشی در محدوده خیابان چهارباغ بالا در شهر اصفهان تحت نام تجاری یوتانت ارائه میدهد. همچنین مخابرات به شما یک مودم نسل جدید با پورت فیبر نوری به شما میدهد. ضمنا بر روی همین خط فیبر نوری تلفن نیز خواهید داشت.
قیمت یک مودم چهارپورت نسل جدید با پورت فیبر نوری به علاوه سه ماه دانلود نامحدود از سرور مخابرات به علاوه 50 گیگابایت دانلود برای سه ماه و یک خط تلفن مجموعا 599000 تومان یا همان ششصد هزار تومان خواهد بود.
برای اطلاعات بیشتر به وب سایت رسمی مخابرات اصفهان مراجعه کنید. لینک 1 (https://www.tce.ir/index.jsp?siteid=1&fkeyid=&siteid=1&fkeyid=&siteid=1&pageid=9092) و لینک 2 (https://www.tce.ir/index.jsp?fkeyid=&siteid=1&pageid=175&newsview=2009)

خلاصه این هم از اینترنت 50 مگابیت مبتنی بر فیبر نوری. البته من اصفهانی نیستم. اصفهانی های عزیز ساکن خیابان چهارباغ بالا لطفا گزارش وضعیت بدن. یعنی آیا مخابرات تحول پیدا کرده است؟

پی نوشت:
1-آیا این فناوری گسترش خواهد یافت(در ایران)؟
2-آیا مودم قابل اتصال به فیبر نوری، مشکل دریافت اینترنت از سایر شرکتها را در خطوط فیبر حل خواهد کرد؟
3-آیا فیبر نوری تا منازل بطور گسترده به تحقق خواهد پیوست؟

پی نوشت 2:
اگر به قسمت مناقصات سایت (http://www.tct.ir/index.jsp?siteid=1&fkeyid=&siteid=1&pageid=341) شرکت مخابرات تهران نگاه کنید، متوجّه میشوید که مخابرات به سرعت در حال تبدیل خطوط مشترکین تمامی مراکز مخابراتی تهران به فیبر نوری آن هم مبتنی بر فناوری G-Pon است. این فناوری به مخابرات اجازه میدهد تا علاوه بر گسترش کمّی خطوط شبکه را برای طرح فیبر نوری تا منازل آماده کند. G-PON آینده مخابرات جهان و ایران و بستر ساز پروژه FTTH خواهد بود.

nevergotme
August 3rd, 2016, 01:09
اصلا شما بگو 10 گیگابیت اینا به همه اینترنت دادن ، وقتی حجمیه چطوری باید ازش استفاده کرد ؟ واسه 1 گیگ باید 3 هزار تومان بدی ، والا به هرجا بگی بهت پناهندگی میدن.

hegza
August 3rd, 2016, 01:14
اصلا شما بگو 10 گیگابیت اینا به همه اینترنت دادن ، وقتی حجمیه چطوری باید ازش استفاده کرد ؟ واسه 1 گیگ باید 3 هزار تومان بدی ، والا به هرجا بگی بهت پناهندگی میدن.
البته بعد از گرونی دلار به نسبت خیلی از کشورهای توسعه یافته قیمت اینترنت ما کمتره در هیچ جای دنیا جز پورت اختصاصی بخرید وگرنه به مشکل ترافیک برمیخورید

us12
August 3rd, 2016, 08:49

اگر حجمی نباشه اینترنت ایران یک ماه هم دوام نمیاره ، کشور های دیگه کاربر مدام در حال دانلود فیلم و نرم افزار های حجیم نیست ، در کشور های دیگه هر فیلم و نرم افزار را باید به صورت قانونی خریداری شود ، آرشیو یک دانلودر معمولی ایرانی شاید میلیون ها دلار ارزش داشته باشه که آنجا کسی نمیتونه از پس هزینه اش برآید ...

البته مخابرات اصفهان یک طرح بینهایت داره که باید ماهی 8 تومن بدی و هر چه از سرور های مخابرات دانلود کنی دیگه نامحدود میشه :
http://vas.tce.ir/

Farid Saadat
August 3rd, 2016, 09:08
اگر حجمی نباشه اینترنت ایران یک ماه هم دوام نمیاره ، کشور های دیگه کاربر مدام در حال دانلود فیلم و نرم افزار های حجیم نیست ، در کشور های دیگه هر فیلم و نرم افزار را باید به صورت قانونی خریداری شود ، آرشیو یک دانلودر معمولی ایرانی شاید میلیون ها دلار ارزش داشته باشه که آنجا کسی نمیتونه از پس هزینه اش برآید ...

البته مخابرات اصفهان یک طرح بینهایت داره که باید ماهی 8 تومن بدی و هر چه از سرور های مخابرات دانلود کنی دیگه نامحدود میشه :
درود. به نظر شما ، دليل اينكه ايرانى ها دانلود هاى حجيم دارند چيست؟ به نظر من كه همين محدوديت هاى موجود ! بعدش هم در كشورهاى خارجى كه رايگان هست ، يعنى اونا دووم نميارن و ايران دووم مياره ؟ كشورهاى اروپايى و امريكايى از هوششون استفاده ميكنن. ميدونين چجورى پول در ميارن ؟ من ٦ ماه پيش دوستم كه تو لندن زندگى ميكرد اومده بود ايران و اتفاقا سر همين موضوع داشتيم صحبت ميكرديم. ميگفت همه ، اونجا فايل هاشون رو تو دواپ باكس و امثال اينها نگه ميدارن و خب دراپ باكس هم از يك حجمى به بعد ازتون پول ميگيره. اين هزينه ، مقداريش رو دولت ميگيره ازشون كه در تعداد ضرب كنيد ميبينيد عدد خوبى ميشه. + وقتى ٢-٣ ماه اينترنت رايگان بشه ، ديگه مردم دليلى ندارن كه بخوان دانلود حجيم كنن ! چون هرچى ميخواستن دانلود كردن. ما الان رايگان بشه هممون روزى ٥٠ گيگ دانلود ميكنيم. اما تا كى؟ هميشه ؟ بعيد ميدونم. هزينه ٣٠٠٠ تومان هم كه به ما ميدن ، به نظرتون ٣٠٠٠ تومان واسه خودشون درمياد يا ٣٠٠ تومان كه به ما ١٠ برابر ميفروشن + ماليات. موفق باشيد

us12
August 3rd, 2016, 09:32
درود. به نظر شما ، دليل اينكه ايرانى ها دانلود هاى حجيم دارند چيست؟ به نظر من كه همين محدوديت هاى موجود ! بعدش هم در كشورهاى خارجى كه رايگان هست ، يعنى اونا دووم نميارن و ايران دووم مياره ؟ كشورهاى اروپايى و امريكايى از هوششون استفاده ميكنن. ميدونين چجورى پول در ميارن ؟ من ٦ ماه پيش دوستم كه تو لندن زندگى ميكرد اومده بود ايران و اتفاقا سر همين موضوع داشتيم صحبت ميكرديم. ميگفت همه ، اونجا فايل هاشون رو تو دواپ باكس و امثال اينها نگه ميدارن و خب دراپ باكس هم از يك حجمى به بعد ازتون پول ميگيره. اين هزينه ، مقداريش رو دولت ميگيره ازشون كه در تعداد ضرب كنيد ميبينيد عدد خوبى ميشه. + وقتى ٢-٣ ماه اينترنت رايگان بشه ، ديگه مردم دليلى ندارن كه بخوان دانلود حجيم كنن ! چون هرچى ميخواستن دانلود كردن. ما الان رايگان بشه هممون روزى ٥٠ گيگ دانلود ميكنيم. اما تا كى؟ هميشه ؟ بعيد ميدونم. هزينه ٣٠٠٠ تومان هم كه به ما ميدن ، به نظرتون ٣٠٠٠ تومان واسه خودشون درمياد يا ٣٠٠ تومان كه به ما ١٠ برابر ميفروشن + ماليات. موفق باشيد

علت اینکه اینترنت یک کشور مثل آمریکا یا فرانسه یا ... زیر ترافیک عظیم کاربران دوام میاره زیر ساخت آنجاست . اینجا کل اینترنت از چند گذرگاه مبادله میشه و کل اینترنت هم باید با سیستم فیل ترینگ پالایش شود ، پس بجز این زیر ساخت موجود هیچ شخص یا سازمان حق نداره اینترنت داخل کشور بیاره ( مثل با satellite یا ...)

ولی بحث اصلی من سر زیر ساخت نیست . بحثی که من کردم در خصوص فرهنگ مصرف است .

حجم عظیمی از ترافیک ایران صرف فیلم هایی میشود که تحت قاونی کپی رایت است و به قطع توی لندن 99 درصد افراد برای دیدن و دانلود این فیلم ها مجبورند فیلم را بخرند ( 1 درصد که از تورنت یا ... استفاده میکند قابل چشم پوشی است )
به چشم دیدم که اینجا از پیر مرد 90 ساله تا نوجوان 12 ساله در حال دانلود فیلم و آهنگ هستند ، هزینه های این کار برای این افراد فقط ترافیک و مصرف برق هست حالا اگر ترافیک هم نامحدود شود ...
فیلم و آهنگ هم چیزی نیست که بگید خوب من 1 ماه پیش دانلود کردم و دیگه تمام شد ، هر روز فیلم های جدیدتر اکران میشه و عطش این افراد سیری نا پذیر است .

asrhosting
August 3rd, 2016, 17:39
سلام.
به نظر میرسد ورود اپراتور ایرانیان نت و FCPها به طرح های اینترنت مبتنی بر فیبر نوری تا منازل شرکت مخابرات را وادار کرده است که برای ارائه اینترنت پرسرعت مبتنی بر فیبر نوری را بصورت بی سر و صدا در برخی از مناطق اجرا کند تا آماده رقابت با اپراتورهای نوظهور و قدرتمند باشد. شرکت مخابرات استان اصفهان در وب سایت رسمی خود اعلام کرده بصورت آزمایشی در محدوده خیابان چهارباغ بالا در شهر اصفهان تحت نام تجاری یوتانت ارائه میدهد. همچنین مخابرات به شما یک مودم نسل جدید با پورت فیبر نوری به شما میدهد. ضمنا بر روی همین خط فیبر نوری تلفن نیز خواهید داشت.
قیمت یک مودم چهارپورت نسل جدید با پورت فیبر نوری به علاوه سه ماه دانلود نامحدود از سرور مخابرات به علاوه 50 گیگابایت دانلود برای سه ماه و یک خط تلفن مجموعا 599000 تومان یا همان ششصد هزار تومان خواهد بود.
برای اطلاعات بیشتر به وب سایت رسمی مخابرات اصفهان مراجعه کنید. لینک 1 (https://www.tce.ir/index.jsp?siteid=1&fkeyid=&siteid=1&fkeyid=&siteid=1&pageid=9092) و لینک 2 (https://www.tce.ir/index.jsp?fkeyid=&siteid=1&pageid=175&newsview=2009)

خلاصه این هم از اینترنت 50 مگابیت مبتنی بر فیبر نوری. البته من اصفهانی نیستم. اصفهانی های عزیز ساکن خیابان چهارباغ بالا لطفا گزارش وضعیت بدن. یعنی آیا مخابرات تحول پیدا کرده است؟

پی نوشت:
1-آیا این فناوری گسترش خواهد یافت(در ایران)؟
2-آیا مودم قابل اتصال به فیبر نوری، مشکل دریافت اینترنت از سایر شرکتها را در خطوط فیبر حل خواهد کرد؟
3-آیا فیبر نوری تا منازل بطور گسترده به تحقق خواهد پیوست؟

پی نوشت 2:
اگر به قسمت مناقصات سایت (http://www.tct.ir/index.jsp?siteid=1&fkeyid=&siteid=1&pageid=341) شرکت مخابرات تهران نگاه کنید، متوجّه میشوید که مخابرات به سرعت در حال تبدیل خطوط مشترکین تمامی مراکز مخابراتی تهران به فیبر نوری آن هم مبتنی بر فناوری G-Pon است. این فناوری به مخابرات اجازه میدهد تا علاوه بر گسترش کمّی خطوط شبکه را برای طرح فیبر نوری تا منازل آماده کند. G-PON آینده مخابرات جهان و ایران و بستر ساز پروژه FTTH خواهد بود.

سلام.
منطقه ما که 60 کیلومتری با خود شهر اصفهان فاصله دارد در شهرک جدید شهر فیبر نوری تا منازل به مشترک تحویل داده می شود .

BaziShot
August 3rd, 2016, 18:16
همچین قیمتی اصلا به صرفه نیست . ! پرشین تولز راجع به قضیه کاملا صحبت کردیم . شما 1 گیگابیت اینترنت هم داشته باشی تا زمانی که دارن سرویس رو با ترافیک میفروشن چه فایده ای داره ؟ شما چقدر هر ماه باید هزینه ترافیک بدی ؟

من 30 مگابیت اینترنت دارم به صورت پوینت تو پوینت دریافت میکنم از یک شرکتی ! خیلی هم راضیم. سرعت دانلودمم هیچوقت زیر 3 مگابایت نیست . ترافیکمم نامحدود. دارم ماهانه 32848

ali-rezam
August 4th, 2016, 00:11
پروژه فیبر نوری خیلی گسترده هست و توی تهران هم خیلی از مناطق کشیده شده البته تا جایی که من در جریانم برای اتصال به سرور های مخابرات و صداسیما بوده ولی ندیدم که روش اینترنت ارائه بدن

sitetheme
September 17th, 2016, 23:21

بزرگوار اشتباه می‌کنید، در کشور های خارجی هم علاقه به دانلود رایگان و تماشای رایگان(نال، کرک، غیررسمی و..) بسیار زیاده.
بسیاری فیلم ها رو آنلاین از یوتیوب و Netflix نگاه می‌کنند، بنابراین اینکه اینترنت دوم نمیاره نه پایه علمی داره نه پایه عملی.
بامهر

miladtnt
September 18th, 2016, 14:36
همچین قیمتی اصلا به صرفه نیست . ! پرشین تولز راجع به قضیه کاملا صحبت کردیم . شما 1 گیگابیت اینترنت هم داشته باشی تا زمانی که دارن سرویس رو با ترافیک میفروشن چه فایده ای داره ؟ شما چقدر هر ماه باید هزینه ترافیک بدی ؟

من 30 مگابیت اینترنت دارم به صورت پوینت تو پوینت دریافت میکنم از یک شرکتی ! خیلی هم راضیم. سرعت دانلودمم هیچوقت زیر 3 مگابایت نیست . ترافیکمم نامحدود. دارم ماهانه 32848
فروش اینترنت بدون ترافیک در ایران غیر ممکنه ! شما حداقل باید از ترافیک بترسید و کم مصرف کنید تا اون پورتا کشش رو داشته باشن ! فعلا همچین چیزی برا ما غیر ممکنه

hoster
September 22nd, 2016, 22:23
منطقه ما فیبر نوری اومده سرعت 512 کیلو بیت که میگیرم تا 2.5 مگابیت با speedtest تست کردیم سرعت میده

dertgtr
September 22nd, 2016, 23:39
فیبر نوری نخواستیم اینترنت مخابرات فعلی کیفیتش رو درست کنه کفایت میکنه !

mamadi38
September 23rd, 2016, 14:50
موضوع از این قراره همه چیز دست خودشونه تو ایران تا چیزی به سود نباشه نه رایگان نه سرعت بالا میکنند تا بوده اینجوری بوده از این پس هست اینده هم همینه...

کامران غلامی
November 19th, 2016, 15:20

چرا دووم نمیاره ؟مگه اینترنت ایران چطوری تامین میشه؟میشه بیشتر توضیح بدید؟

viasky
November 19th, 2016, 15:40

عزیز این نظریه افراد روشن فکره
باورکنید کرک همه جا هست
حتی امریکا و انگلستان و..
از بازی گرفته تا موزیک و‌ ویندوز و....
اینجوری نیست که همه اورجینال تهیه کنند
موفق باشید

m_dg_farari
November 19th, 2016, 19:53
از حق نگذریم واقعا پیشرفت سرعت اینترنت ایران در 3-4 سال اخیر فوق العاده بوده
هم بستر های زیادی فراهم شده
هم سرعت فوق العاده افزایش داشته
یادمه سال 85 من تو یکی از مناطق اطراف اصفهان اینترنت پر سرعت میخواستم 300 تومن پول NANO Station 2 دادم و 200 تومنیم پول نصب آنتن شد حدود 18 متر!!! تا بتونم یه اینترنت بگیرم 128 کیلوبیت (دقیقا دانلود 16 کیلوبایت در بهترین حالت!!) با 3 گیگ حجم ، ماهی 28500 تومن!!!
هر گیگ اضافه هم 7500 تومن خخخ

الآن همونجا اینترنت 4جی ایرانسل هست با سرعت 20 مگابیت بر ثانیه..
درسته حجمیه.. ولی خوب اینم در نظر بگیرید همه که دانلودر نیستن! واقعا با ماهی 50 تومن یا کمتر 90% کاربران اینترنت ایران با مصرف عادی ، کاملا راضین!

mohsen.unlimited
November 19th, 2016, 23:24
پروژه فیبر نوری خیلی گسترده هست و توی تهران هم خیلی از مناطق کشیده شده البته تا جایی که من در جریانم برای اتصال به سرور های مخابرات و صداسیما بوده ولی ندیدم که روش اینترنت ارائه بدن
یعنی جایی هست توی تهران که روی خطوط فیبر نوری ، اینترنت پرسرعت بدن؟من که اگر مجددا خونه عوض کنیم، اول ملاکم، اینه که خط مسی داشته باشه که بتونم اینترنت بگیرم.روی فیبر نوری، فقط مخابرات میده که اونم، حداکثر 512 هست.بیشتر هم بدن، سرعتش 512 بیشتر نمیتونه باشه.

منطقه ما فیبر نوری اومده سرعت 512 کیلو بیت که میگیرم تا 2.5 مگابیت با speedtest تست کردیم سرعت میده
من
نمی دونم چرا از فیبر نوری به عنوان یه فناوری پیشرفته در ایران یاد می کنید؟!!! خود فیبر، بله پیشرفته هست ولی اینا تجهیزاتشو ندارن روش اینترنت پر سرعت و پهنای باند درست حسابی بدن! هیچ جا رو فیبر نوری نمیشه اینترنت 512 ک بیشتر گرفت! این یعنی در ایران خونه و اداره ای که خطش فیبر نوریه برابر است با خداحافظی با اینترنت پر سرعت adsl. و اینکه شما می گید اینترنت 512 کیلوبیت داره پنج برابر سرعت خودش یعنی 2.5 مگابیت در ثانیه سرعت میده؟ امکان نداره چنین چیزی اونم روی فیبر نوری!اونم مخابرات!! حتما با دانلود منیجر و از چند سایت مختلف، تست کنید.

JeyServer
November 19th, 2016, 23:34
یعنی جایی هست توی تهران که روی خطوط فیبر نوری ، اینترنت پرسرعت بدن؟من که اگر مجددا خونه عوض کنیم، اول ملاکم، اینه که خط مسی داشته باشه که بتونم اینترنت بگیرم.روی فیبر نوری، فقط مخابرات میده که اونم، حداکثر 512 هست.بیشتر هم بدن، سرعتش 512 بیشتر نمیتونه باشه.

من
نمی دونم چرا از فیبر نوری به عنوان یه فناوری پیشرفته در ایران یاد می کنید؟!!! خود فیبر، بله پیشرفته هست ولی اینا تجهیزاتشو ندارن روش اینترنت پر سرعت و پهنای باند درست حسابی بدن! هیچ جا رو فیبر نوری نمیشه اینترنت 512 ک بیشتر گرفت! این یعنی در ایران خونه و اداره ای که خطش فیبر نوریه برابر است با خداحافظی با اینترنت پر سرعت adsl. و اینکه شما می گید اینترنت 512 کیلوبیت داره پنج برابر سرعت خودش یعنی 2.5 مگابیت در ثانیه سرعت میده؟ امکان نداره چنین چیزی اونم روی فیبر نوری!اونم مخابرات!! حتما با دانلود منیجر و از چند سایت مختلف، تست کنید.

عزیز من دو خط مسی توی خونه دارم، های وب و مخابرات اصفهان، نهایتا دو مگابیت دانلود دارم بر ثانیه.
توی دفتر یک خط فیبر داریم، مخابرات اصفهان - طرح پیشفرض زرین، میانگین تا 12 مگابیت دانلود داریم.
همینطور برای منزل یکی از آشنا هم که خط فیبر نوری داشتند، اینترنت مخابرات - طرح پیشفرض زرین راه اندازی کردم، بدون مشکل تا 10 مگابیت دانلود داشتند.
--------
حقوق انحصاری در هر زمینه باعث فساد و نابودی میشه، من راضی هستم از اینترنت روی فیبر نوری ولی مطمئنم که اگر شرکت های خصوصی هم امکان ارائه سرویس روی فیبر نوری داشتند، کیفیت به مراتب بالا تر میبود، حداقل از نظر آپتایم و پشتیبانی و پیگیری.

yourhosting
November 19th, 2016, 23:47
عزیز من دو خط مسی توی خونه دارم، های وب و مخابرات اصفهان، نهایتا دو مگابیت دانلود دارم بر ثانیه.
توی دفتر یک خط فیبر داریم، مخابرات اصفهان - طرح پیشفرض زرین، میانگین تا 12 مگابیت دانلود داریم.
همینطور برای منزل یکی از آشنا هم که خط فیبر نوری داشتند، اینترنت مخابرات - طرح پیشفرض زرین راه اندازی کردم، بدون مشکل تا 10 مگابیت دانلود داشتند.
--------
حقوق انحصاری در هر زمینه باعث فساد و نابودی میشه، من راضی هستم از اینترنت روی فیبر نوری ولی مطمئنم که اگر شرکت های خصوصی هم امکان ارائه سرویس روی فیبر نوری داشتند، کیفیت به مراتب بالا تر میبود، حداقل از نظر آپتایم و پشتیبانی و پیگیری.

ما دوتا خط فیبر داریم چندبار تماس گرفتیم شماره تلفن گویا گفت امکان ارائه روی خط شما وجود ندارد.بخاطر فیبر هست یا ...؟

Sajad
November 20th, 2016, 11:13
ما دوتا خط فیبر داریم چندبار تماس گرفتیم شماره تلفن گویا گفت امکان ارائه روی خط شما وجود ندارد.بخاطر فیبر هست یا ...؟
این دسته خطوط فیبرنوری با اون فیبرنوری که شما میگید احتمالا فرق میکنه. بهتره از ۲۰۲۰ و کارشناسانش استعلام بگیرید شاید مشکل شما کمبود پورت یا هر چیز دیگه باشه.

در مورد این فیبر با اون فیبری که روی بستر ADSL2+ شما سرویس میگیرید کلا ماجرا فرق داره. در کل روی بستر ADSL2+ ماکزیمم سرعت ۲۴ مگ خواهد بود.(طبق استاندارد جهانی ADSL2+)
اما این سرویس مستقیما شما به فیبرنوری متصل میشید و صحبتی از ADSL2+ نیست.

در مورد انحصار خطوط فیبرنوری هم جمله کاملا غلطی هست، اونهایی که ۱۰-۱۵ سال پیش هم سرویس ADSL داشتند میدونند که اون زمان که مخابرات اصلا به فکر adsl دادن نبود هم شرکت‌های دیگه تو این مناطق سرویس نمیدادند و این هیچ ربطی به انحصار نداره. هیچ قانونی هم مبنی بر اینکه هیچ سرویس‌دهنده حق سرویس‌دهی توی کافونوری نداره وجود نداره. دلیل اصلی این موضوع مقرون به صرفه نبودن و عدم توانایی شرکت‌ها برای دخل و خرج این سرویس هست و اینکه از پس قوانین و حداقل‌های مجوز برای سرویس‌دهی بر نمیان. برای مجوز شما باید یه سری تعهد در تعداد پورت بدید تا مجوزتون برقرار بمونه و اینکه خرجش به دخلش نمیرزه. فرض کنید باید ۴۰ میلیون هزینه کنند تا ۱۰۰ مشتری رو بتونن ساپورت کنند که اصلا مقرون به صرفه نیست و شاید چند سال طول بکشه هزینه برگرده. و برای بحث رقابت شرکت‌های دیگه جمله انحصار رو به کار میبرن که تبلیغ منفی برای مخابرات باشه به طوری که دیگه همه باورشون شده که این موضوع انحصاری هست !

mohsen.unlimited
November 20th, 2016, 12:46
--------

شما با اسپید تست دیدی.idm این سرعت رو به شما نمیده.(سرعت واقعی اونه).من فک کنم شما فیبر نوری منظورت سیم کشی داخل خونست.
به هر حال توی تهران، هیچ منطقه ای ندیدم روی فیبر نوری، اینترنت بدن.منظورم از فیبر نوری، اتصال بین درب ساختمون تا مخابرات هست.نه سیم کشی داخلی ساختمون.چیزی که خود مخابرات منطقه ها به من میگن اینه که، چه مخابرات و چه غیر مخابرات، روی این خطوط فیبر نوری، نهایت سرعت 512 ک می تونن بدن و تست هم کردم و افتضاح بود.من حتی پیشنهاد پول خیلی زیاد دادم که هزینه اضافی و ... هر چی داره خودم میدم.بمن گفت تو یک میلیارد هم بدی نمیشه.صحبت پول نیست اصلا.اگر کسی در تهران زندگی می کنه و خطشون از مخابرات تا منزل، فیبر نوری هست، حرف من رو متوجه میشه.کسانی که میگن روی فیبر نوری میشه اینترنت خوب گرفت، هیچ وقت در خونه ای (به خصوص نوساز ها) در تهران زندگی نکردند و فقط از نظر فنی حساب کتاب می کنند، میگن میشه.هیچ وقت نمونه زنده در تهران ندیدم، که روی فیبر نوری اینترنت پر سرعت گرفته باشه.

arc1o0
November 20th, 2016, 13:40
مخابرات همین الان هم پهنای باند روی فیبر میده، مشروط بر اینکه فیبر از جلوی شرکت یا منزل شما گذشته باشه که باید برید از مرکز مخابراتی منطقه بپرسید

100 مگابیت با 33 ترابایت ترافیک ماهانه 3 میلیون تومان

a970
November 22nd, 2016, 18:05
مخابرات همین الان هم پهنای باند روی فیبر میده، مشروط بر اینکه فیبر از جلوی شرکت یا منزل شما گذشته باشه که باید برید از مرکز مخابراتی منطقه بپرسید

33ترابایت؟

elementary
November 22nd, 2016, 18:26

درود

من از مخابرات تهران پرسیدم 100 مگ رو میدن ماهی 800 ترافیک هر ترابایت هم یک میلیون تومن قیمتشه یعنی میشه گیگی هزار
شاتل و پارس انلاین هم قیمتشون همین هست شاتل میده 750 و هر ترابایت 900 و پارس انلاین هم 1200 و هرترابایت 1 تومن

البته دقت کنید همه اینا یک به هشت هست و چون عموما سازمان ها و شرکت ها استفاده میکنند مصرف زیادی دارن و سرعت میاد زیر 50 مگ احتمالا
ولی من بعید میدونم یک به هشت باشه چون هرمگ اختصاصی ماهی 250 تومن هست میشه 25 میلیون و به ضریب هشت میشه ماهی 3.5 میلیون ولی اینا یک سوم این قیمت میدن
به احتمال زیاد ضریب اشتراک 16 به بالا هست

arc1o0
November 22nd, 2016, 22:36
33ترابایت؟

بله دوست عزیز، شما پهنای باند میگیرید در پهنای باند ترافیک معنایی ندارد.

اگر پهنای باند تحویلی با پهنای باند اسمی که خریداری کرده اید یکسان باشد پورت 100 مگابیت امکان تبادل دیتا 33 ترابایت در یک ماه را دارد.

- - - Updated - - -

سلام

اینی که شما پرسیدی رو بستر وایرلس هست نه بستر فیبر!

http://www.tct.ir/?siteid=1&pageid=361

درود

من از مخابرات تهران پرسیدم 100 مگ رو میدن ماهی 800 ترافیک هر ترابایت هم یک میلیون تومن قیمتشه یعنی میشه گیگی هزار
شاتل و پارس انلاین هم قیمتشون همین هست شاتل میده 750 و هر ترابایت 900 و پارس انلاین هم 1200 و هرترابایت 1 تومن

البته دقت کنید همه اینا یک به هشت هست و چون عموما سازمان ها و شرکت ها استفاده میکنند مصرف زیادی دارن و سرعت میاد زیر 50 مگ احتمالا
ولی من بعید میدونم یک به هشت باشه چون هرمگ اختصاصی ماهی 250 تومن هست میشه 25 میلیون و به ضریب هشت میشه ماهی 3.5 میلیون ولی اینا یک سوم این قیمت میدن

yazdserver.ir
November 23rd, 2016, 16:37
درود

سلام
کل تاپیک رو که خوندیم صحبت تهران و اصفهان بود
این موارد که میفرمائید برای شهرهایی جنوبی تر مثل یزد هم هست؟
با تشکر

elementary
November 23rd, 2016, 16:39
سلام
با تشکر

بله
همه شهرها هست فقط قیمت ها و شرایط فرق میکنه بهتره با شرکت های ارائه پهنای پاند تماس بگیرید و شرایط رو جویا شوید

Sajad
November 23rd, 2016, 18:26
سلام
با تشکر
بله، یزد به عنوان دومین استان بعد از اصفهان داره زیرساخت لازم رو برای پیاده سازی و اجرای این طرح به صورت آزمایشی انجام میده. (طرح اصلی که تاپیک در موردش هست)

hamid1101
January 21st, 2017, 01:28
درود

در مورد فیبر نوری مخابرات اصفهان این ضرایبی که شما فرمودید صدق نمیکنه و بستگی به امکانات منطقه ای که فیبر ارایه میشه٫ به صورت dedicated هم ارایه می کنند.
طی هفته گذشته هزینه برقراری سرویس را هم حدود 200 تومن کاهش داده اند و به علاوه اینترنت روی همون فیبر نوری تلفن ثابت هم به مشترک می دهند

p30webhost
February 3rd, 2017, 01:50
در حال حاضر نظر شخصی بنده اینه ک فورجی خیلی پرسرعته (نامبروان)

SilverScent
February 5th, 2017, 20:49
البته اینترنت در ایران الان واقعا به صرفه هست !

همه چی توی ایران از 5 سال پیش تا الان حداقلش 3 برابر شده به جز اینترنت حتی کمتر هم شده !

الان بالفرض مثال ایرانسل 4g : داره 48 گیگ اینترنت با یکسال زمان مصرف رو بهتون میده 120 هزار تومان یعنی هر گیگ : 2500 تومان .

افرادی که 1 گیگ , 1 گیگ میخواهند خرید کنند خوب صد در صد که مصرفشون خیلی کمه و حتی بابت هر گیگ 12000 تومان هم پرداخت کنند بهشون فشار نمیاد اما کسانی که میگویند ما پرمصرف هستیم پس حجم بالا خریداری میکنند و بازهم فشاری بهشون نمیاد .

Adsl دیگه باید به تاریخ بپیونده ! ارتباط پایدار ناپایدار هست در اصل ! ارتباط با سیم طبیعتا باید ارتباطی پایدار باشه اما همه جا با مشکل مواجه هست دلیلش هم که به صورت عقلانی که بخواین حساب کنین ارتباط یک سیم از مرکز مخابراط تا محل شما با قطعی و هزاران مشکل دیگه ممکنه مواجه شه .

خدا پدر و مادر تامین اجتمائی رو بیامرزه که رایتل رو به اینجا رسوند و استارت شبکه های پسرعت 3g رو رایتل زد در ایران ! تا قبل رایتل 2g هم به زور داشت ارائه میشد همینکه رایتل مجوزش صادر شد و تبلیغاتش شروع شد همراه اول و ایرانسل به خودشون اومدند و کمی خرج به روز کردن تجهیزاتشون کردند .

در حال حاضر من adsl منزل و محل کار رو که های وب بود رو کنسل کردم و دارم از رایتل استفاده میکنم سرعتم هم تا 4 مگابایت میره . زمانی هم که حجمی که نیاز دارم خیلی بالا هست یک بسته ایرانسل شبانه فعال میکنم و فایل هامو راحت و با سرعت بالا دانلود میکنم .

Aria.M
February 5th, 2017, 21:54
من 30 مگابیت اینترنت دارم به صورت پوینت تو پوینت دریافت میکنم از یک شرکتی ! خیلی هم راضیم. سرعت دانلودمم هیچوقت زیر 3 مگابایت نیست . ترافیکمم نامحدود. دارم ماهانه

امکانش هست در مورد این سرویس کمی بیشتر توضیح بدید؟ از چه شرکتی و با چه شرایطی سرویس گرفتید؟

ممنون

mhiizadi
February 7th, 2017, 00:05
بنده اصفهانم ؛ الان 20 مگابیت بهم دادن ...

malek911
February 15th, 2017, 19:32
سلام.دوست عزیز الان پینگ تایمتون با نت فیبر نوری چند شده؟

mhiizadi
February 15th, 2017, 19:38
سلام.دوست عزیز الان پینگ تایمتون با نت فیبر نوری چند شده؟
پینگ به 8.8.8.8 بین 80 تا نهایتا 115 میلی ثانیه شده .

malek911
February 15th, 2017, 19:41
پینگ به 8.8.8.8 بین 80 تا نهایتا 115 میلی ثانیه شده .
یعنی با همین adsl از لحاظ کیفیت فرقی نداره؟
بی زحمت اگه تونستید از konami.net هم پینگ بگیرید

- - - Updated - - -

من الان تو جلفا واسه شرکت درخواست فیبر دادم و بهم گفتن هزینه کابل کشی رو منطقه آزاد ارس خودش تقبل کرده و پهنای باند 100 مگ رو ماهانه 60 تومن آبونمان داره و بسته 1000 گیگ سالانه رو هم 1200 میدن

SilverScent
February 15th, 2017, 20:49

4G هم که تا 22 مگابیت من دارم دریافت میکنم و تا 18 مگ هم همزمان آپلود میکنم !

4g های مختلفو تست کردم رایتل , ایرانسل , همراه اول ... همه خوب بودن ولی اینجایی که من هستم ایرانسل پوشش کاملتری داره و من بسته ی 100 گیگی سالانشو خریدم 175000 ت یعنی گیگی 1750 تومان در اومده پام ...

تازه ! هر موقع هم هرجایی خواستیم بریم همراهمون هست و همیشه دسترسی داریم در تمام استان ها و...

به نظر من دیگه ارتباطات دیتا از طریق سیم باید جمع آوری بشن و کاربردی نیستند با دنیای امروز ... ( نه قیمتی ارزان تری دارند نه قابلیت های بیشتر بلکه قابلیت هاشون کمتر هم هست مثلا امکان جابجایی لحظه ای ندارند و...)

- - - Updated - - -

4g های مختلفو تست کردم رایتل , ایرانسل , همراه اول ... همه خوب بودن ولی اینجایی که من هستم ایرانسل پوشش کاملتری داره و من بسته ی 100 گیگی سالانشو خریدم 175000 ت یعنی گیگی 1750 تومان در اومده پام ...

تازه ! هر موقع هم هرجایی خواستیم بریم همراهمون هست و همیشه دسترسی داریم در تمام استان ها و...

به نظر من دیگه ارتباطات دیتا از طریق سیم باید جمع آوری بشن و کاربردی نیستند با دنیای امروز ... ( نه قیمتی ارزان تری دارند نه قابلیت های بیشتر بلکه قابلیت هاشون کمتر هم هست مثلا امکان جابجایی لحظه ای ندارند و...)

ببخشید 6 ماهه هستش نه یک ساله ...

mhiizadi
February 15th, 2017, 20:52

- - - Updated - - -

ببخشید 6 ماهه هستش نه یک ساله ...
بنده مخالفم ؛ یه مدتی تلفن اینجا مشکل داشت؛ اینترنت نداشتیم با ایرانسل بودیم ...
گیگی پنج هزار تومان برامون حساب میکرد .
یه بسته 4+2 گیگ میداد ؛ چهار گیگش که به کار نمی اومد ولی دو گیگش رو که میخواستیم مصرف کنیم در تایم عادی ؛ قشنگ گیگابایتی پنج هزار تومان هزینه داشت .

الان مخابرات 100 گیگ رو 80 هزار تومان داده ...

واقعا هنوز اینترنت بی سیم رو درست جا ننداختن و هزینه هاش خیلی زیاده...

SilverScent
February 15th, 2017, 20:55
بنده مخالفم ؛ یه مدتی تلفن اینجا مشکل داشت؛ اینترنت نداشتیم با ایرانسل بودیم ...
گیگی پنج هزار تومان برامون حساب میکرد .
یه بسته 4+2 گیگ میداد ؛ چهار گیگش که به کار نمی اومد ولی دو گیگش رو که میخواستیم مصرف کنیم در تایم عادی ؛ قشنگ گیگابایتی پنج هزار تومان هزینه داشت .

الان مخابرات 100 گیگ رو 80 هزار تومان داده ...

واقعا هنوز اینترنت بی سیم رو درست جا ننداختن و هزینه هاش خیلی زیاده...

من بالاتر هم عرض کردم !

کسی که میاد بسته ی 2 گیگی میخره مشخصه که نمیخواد زیاد مصرف کنه و حتی بابت هر گیگ 10000 تومانم پرداخت کنه بهش فشار نمیاد اما شما که یوزر پر مصرفی هستید چرا از بسته هایی با حجم های بالا خرید نمیکنید که گیگی 1750 تومان هزینه داشته باشه براتون ؟

mhiizadi
February 15th, 2017, 21:00
من بالاتر هم عرض کردم !

کسی که میاد بسته ی 2 گیگی میخره مشخصه که نمیخواد زیاد مصرف کنه و حتی بابت هر گیگ 10000 تومانم پرداخت کنه بهش فشار نمیاد اما شما که یوزر پر مصرفی هستید چرا از بسته هایی با حجم های بالا خرید نمیکنید که گیگی 1750 تومان هزینه داشته باشه براتون ؟
مخاربرات داره 100 گیگ رو میده 80 تومان !
گیگی 800 تومان ....

حالا در کل مصرفی هم نداشته باشیم یا باشه؛ باز هم اینترنت های بی سیم گران هستند ؛ در بهترین شرایط دو برابر اینترنت های adsl هزینه دارند و در بدترین شرایط پنج برابر هزینه دارند !

SilverScent
February 15th, 2017, 21:12
مخاربرات داره 100 گیگ رو میده 80 تومان !
گیگی 800 تومان ....

حالا در کل مصرفی هم نداشته باشیم یا باشه؛ باز هم اینترنت های بی سیم گران هستند ؛ در بهترین شرایط دو برابر اینترنت های adsl هزینه دارند و در بدترین شرایط پنج برابر هزینه دارند !

هزینه ی تجهیزاتش چند هست مخابراط ؟

به چه صورت داره 100 گیگ رو میده 80 هزار تومان ؟

مخابراط : یعنی بسته ی یک ماهه 100 گیگ حجم : 80 هزار تومان + فقط یک نقطه در کل این کشور

و ایرانسل : بسته ی شش ماهه 100 گیگ حجم : 175 هزار تومان + اینترنت داشتن در تمام نقاط کشور

در ضمن فرمودید بی سیم جا نیافتاده! مخابراط داره مثلا واسه فیبرنوری هزینه ی تجهیزات رو از کاربر میگیره ولی بی سیم هیچ هزینه ی اضافی واسه کاربر نداره امروزه هم که همه یک موبایل داره با قابلیت HotSpot و... بی سیم داره فقط هزینه ی جزئی تجهیزاتشو بین کل کاربران تقسیم میکنه

malek911
February 15th, 2017, 22:53
از لحاظ قیمت که 4g ایرانسل تقریبا مفت درمیاد.من هر وقت دانلود داشته باشم یه بسته شبانه 3 ساعته نامحدود میگیرم 2 تومن و تو این 3 ساعت هم 60 گیگ دانلود میکنم.سرعت دانلودم هم 7 مگ میشه.یه بسته 2 ماهه 30 گیگ هم گرفتم 60 تومن واسه مصارف عادی.ولی بحث من رو پینگ بود واسه بازیهای آنلاین.چون بقیه نت ها کیفیتشون پایدار نیست و پینگشون هم بالا هستش.این هفته گفتن نت رو وصل میکنن اونوقت دقی میام راجب کیفیت فیبر توضیح میدم.در ضمن مودم فیبر فرق میکنه؟نحوه نصبش و راه اندازیش؟

yourhosting
February 15th, 2017, 23:02
چه سرویسی؟! کدوم منطقه؟

- - - Updated - - -

جایی که بنده هستم 4G انتن 100% دارد اما اصلا پایداری نداره با اینکه از مودم 4G استفاده میشه
در حین دانلود هم سرعت دانلود بین 2 تا 4 MG نوسان داره دائم

deltamusic
February 15th, 2017, 23:09

این دوستمون درست میگن...
ایرانیا جنبه استفاده ندارن.

taghisystem
February 18th, 2017, 13:23
ایران اینترنت گرون هست واقعا . من که وب مستر هستم برام نمی صرفه .
3 هزار گیگی !! روزی من حداقل 10 گیگ مصرف دارم .
باید فکری به حال وب مستر ها بشه .

p30webhost
February 21st, 2017, 05:50
برای دانلود ک باید شب زنده دار موند:-&

hegza
February 21st, 2017, 12:47
ایران اینترنت گرون هست واقعا . من که وب مستر هستم برام نمی صرفه .
3 هزار گیگی !! روزی من حداقل 10 گیگ مصرف دارم .
باید فکری به حال وب مستر ها بشه .

مخابرات بسته زمان دار بخر
15 روز 15 گیگ 8500 تومان

dynabanner.com
February 21st, 2017, 14:25
اون دوستی که گفتن اینترنت ایران اگه حجمی نباشه یک ماه هم دووم نمیاره..
در خارج کشور هم اکثر سرویس ها به صورت حجمی ارائه میشه.در همین کشور امارات سرویس های 15 روزه با حجم 50 گیگ عرضه می کنن یا 30 روز 80 گیگ یا ... و حجمی بودن اینترنت فقط خاص ایران نیست.
بله ما ایرانی ها خیلی دانلود می کنیم اما حجم مصرفی اکثر کاربران اینترنت در ایران در مقایسه با کاربران خارجی بسیار ناچیزه.اونجا نرم افزار و فیلم دانلود نمیشه،اما فیلم های حجیم با کیفیت بلو ری رو به صورت آنلاین مشاهده می کنن،موسیقی رو آنلاین گوش میدن و .... که اگر شما همین کارها رو بخواید در ایران انجام بدید اولا باید یک سرویس با پهنای باند بالا خریداری کنید ثانیا حجم مصرفیتون آخر ماه سر به فلک می کشه!
ما اینجا نهایت فیلمی که دانلود می کنیم باکیفیت 1080 حدودا 1.5 گیگ حجم داره.در صورتی که فیلم اصلی شاید بیش از 4 گیگ حجم داشته باشه.که الان هم دیگه دانلود فیلم به صرفه نیست.وقتی یک فیلم رو می تونید از سی دی کلوپ یا کافی نت به قیمت 500 تا تک تومانی خریداری کنید دیگه دلیلی نداره حجمتون رو بابت دانلود فیلم از دست بدید.

MFOROOGHII
March 14th, 2017, 14:47
35441

http://beta.speedtest.net/result/6112263498

تست سرعت اینترنت فیبر نوری با سرور خود اصفهان
تست با سرور هر شرکت دیگه ای هم زدم مینیمم 300 مگ بود بجز شرکت هایی که خودشون پهنای باند کمی داشتند
سرعت دانلود از دیتاسنتر آسیاتک تهران هم بین 48 تا 52 مگابایت بود. معادل 384 تا 416 مگابیت

X2Maxer
March 14th, 2017, 17:10
35441

تست با سرور هر شرکت دیگه ای هم زدم مینیمم 300 مگ بود بجز شرکت هایی که خودشون پهنای باند کمی داشتند
سرعت دانلود از دیتاسنتر آسیاتک تهران هم بین 48 تا 52 مگابایت بود. معادل 384 تا 416 مگابیت

این سرویس برای مصرف خونگی ارائه دادن ؟

MFOROOGHII
March 14th, 2017, 17:12
این سرویس برای مصرف خونگی ارائه دادن ؟

حیابان هایی که توش سرویس ارایه دادند بیشتر شرکت ها و مطب ها مستقر هستند ولی برای واگذاری محدودیتی وجود نداره. به منازل هم ارایه میشه.

yourhosting
March 14th, 2017, 17:22
35441

فعلا کدوم مناطق ساپورت میشه؟

MFOROOGHII
March 14th, 2017, 17:26
شما کدوم منظقه هستید؟ فعلا محدوده خیابان های چهارباغ بالا ، توحید و آماده گاه (شعاع بیست متر) تحت پوشش هست. اگر مایل به دریافت سرویس توی آدرس دیگه ای هستید به من پیام خصوصی بدید راهنماییتون کنم.

malek911
March 20th, 2017, 02:39
شما کدوم منظقه هستید؟ فعلا محدوده خیابان های چهارباغ بالا ، توحید و آماده گاه (شعاع بیست متر) تحت پوشش هست. اگر مایل به دریافت سرویس توی آدرس دیگه ای هستید به من پیام خصوصی بدید راهنماییتون کنم.
سلام.لطفا با cmd از konami.net هم پینگ بگیرید.ممنون

- - - Updated - - -

سلام.لطفا با cmd از konami.net هم پینگ بگیرید.ممنون