PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جستحوی دامنه در whmcs چقدر زمان بر است..!

quest
August 2nd, 2016, 18:33
درود.
جستجوی دامنه در whmcs ما حدود 5-10 ثانبه زمان می برد.
آیا این معمولی است؟
حدود 15 پسوند رو ثبت کردیم. آیا به خاطر تعداد است؟

2- چطور باید جستجو رو دستی و هوشمند کرد؟ یعنی کاربر تیک بزنه چه پسوندهایی رو می خواد تا همون موارد فقط جستجو بشه.

joomla2
August 2nd, 2016, 19:36
سلام.
احتمالا طول کشیدن جستجوی دامنه در whmcs شما بخاطر این است که مشتری هر دامنه ای وارد کنه whmcs میخواهد سایر پسوندهای پیشنهادی را هم چک کند و به مشتری پیشنهاد دهد!

شما برید قسمت تنظیمات کلی whmcs توی تب Domain برید از قسمت Domain Lookup روی configure کلیک کنید و از قسمت Additional TLDs to Search با استفاده از Ctrl+Click یکی از پسوندها مثلا ir را انتخاب کنید تا فقط یک دونه پسوند را پیشنهادی چک کنه.

با اینکار مشکلتون حل میشه.

موفق باشید

negarnovin
August 2nd, 2016, 20:03
سلام منم همین مشکل رو دارم این کاری که گفتید رو انجام بدیم اینجوری میشه که پسوند طرف + پسوندی که اینجا انتخاب کردیم فقط جستجو میشه؟

toltek
August 2nd, 2016, 21:59
با سلام
برای چند نفر که کار کردم همین مشکل رو داشت. اما برای یکیشون پورت 40 رو روی فایروال باز گذاشتم و حل شد
البته یکی هم تعداد دامنه هایی که میتونست ثبت کنه رو کم کردیم و به 10 تا رسوندیم.. خیلی سرعت بهتر شد
فکر کنم تگ تک دامنه هایی رو که در whmcs نوشتید رو میره و سرچ می کنه برای همین طولانی میشه

همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد