توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تغییر ادرس در گوگل وب مستر
mtostar
August 2nd, 2016, 15:33
دوستان من سایت جدید رو به گوگل وب مستر معرفی کردم و خواستم تغییر ادرس بدم در قسمت چنچ ادرس ادرس جدید رو میزنم ولی توی قسمت ریدایرکت 301 گیر کردم با اینکه دامنه رو توی پنل هاست ( دامنه قبلی رو روی دامنه جدید ) ریدایرکت کردم ولی بازم این خطا رو میزنه
Confirm that 301-redirects work properly
URLs from your old site should be redirected to your new site using permanent 301-redirect directives.
We couldn't crawl your site. Check that Googlebot can crawl the root of your site using the Fetch as Google tool.
joomla2
August 2nd, 2016, 16:02
سلام.
منم قبلا این مشکل را داشتم و به روش زیر حل کردم.
اگر امکان Addon Domain دارید یک Addon Domain با نام دامنه قبلی خود در هاست ایجاد کنید.
بعد از اضافه کردن دامنه وارد پوشه مربوط به روت دامنه قبلی شوید یک فایل با نام htaccess. بسازید (دقت نمایید نقطه باید دقیقا در اول نام قرار بگیرد) سپس کد زیر را درون این فایل قرار دهید و ذخیره کنید
تصاویر نیز وجود دارد مطابق تصاویر که از گوگل وبمستر قرار داده شده هر 4 مرحله را تایید نمایید.
hegza
August 2nd, 2016, 20:55
withdraw رو بزنید تا منتقل شه
majdict
August 4th, 2016, 11:24
باید جفت سایتها از یک روش وریفای شده باشند.
mtostar
August 4th, 2016, 13:17
دوستان یه سوال داشتم بعداز تغییر دامنه به دامنه جدید ، دامنه قبلی که ریدایرکت 302 کردم میزنه ساسپند ، و روی دامنه جدید ریدایرکت نمیشه به پشتیبانی گفتم گفتن مشکل از سمت سرور نیست
با سلام و احترام
لینک زیر نتیجه باز کردن آدرس worldserial.ir را نمایش می دهد که به درستی پارک شده است و در حال سرویس دهی می باشد. یوزر شما مسدود نشده است و پیغامی که دریافت می کنید از سمت سرور نیست.