ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیومدن ایمیل hostcontrol

mtostar
August 2nd, 2016, 13:01
با سلام و خسته نباشید

دوستان من دیروز دامنه بین المللی in. ثبت کردم دامنه ثبت شده به اسمم ، ولی هنوز ایمیل هاست کنترلر برام نیومده

می خواستم بدونم معمولا چقدر طول میکشه تا ایمیل برام بیاد ؟؟؟

iwpanel
August 2nd, 2016, 13:03
با سلام و خسته نباشید

دوستان من دیروز دامنه بین المللی in. ثبت کردم دامنه ثبت شده به اسمم ، ولی هنوز ایمیل هاست کنترلر برام نیومده

می خواستم بدونم معمولا چقدر طول میکشه تا ایمیل برام بیاد ؟؟؟

سلام دامين in بيشتر مواقع تاييديه نميخواد

peym@n
August 2nd, 2016, 13:04
درود
آنی پس از ثبت شدن ارسال میشه
موفق باشید

RealHAM
August 2nd, 2016, 13:05
خیلی فوری ارسال می شود، اما همان طور که دوستان اشاره کرده بعضی وقت نیاز به تایید ندارد

mtostar
August 2nd, 2016, 13:07
پس نیازی به تاییده نداره ؟ آخه من دامنه com و org ثبت کرده سریع ده دقیقه بعدش یا آخر آخرش 1 ساعت بعد میومد ، ولی این یکی هنوز ایمیلش نیومده ، گفتم شاید روند عادیش باشه ، بپرسم از شما

DEFALT
August 2nd, 2016, 13:08
درود ، دوست عزیز مطمئن هستید به صورت مالکیت کامل ایمیل برای شما ثبت شده است ؟

پ.ن : چون بعضی دوستان عزیز ایمیل مدیریت کامل رو برای خود ثبت میکنند و شما دسترسی کامل ندارید . . . ( این نوع افراد کم هستند )

پ.ن : بعد از ثبت دامنه به صورت آنی دامنه ست و فعال میشود .

موفق باشید .

iwpanel
August 2nd, 2016, 13:09
پس نیازی به تاییده نداره ؟ آخه من دامنه com و org ثبت کرده سریع ده دقیقه بعدش یا آخر آخرش 1 ساعت بعد میومد ، ولی این یکی هنوز ایمیلش نیومده ، گفتم شاید روند عادیش باشه ، بپرسم از شما

دامين in نداره

mtostar
August 2nd, 2016, 13:14
دوست عزیز جایی که من دامنه ثبت کردم اطمینان کامل بهشون دارم ، حتی پنل دامنه رو دارم

الان دامنه رو روی هاست ست کردم ، و سایت با اون ادرس بالا اومد

http://worldserial.in

DEFALT
August 2nd, 2016, 13:15
دوست عزیز جایی که من دامنه ثبت کردم اطمینان کامل بهشون دارم ، حتی پنل دامنه رو دارم

الان دامنه رو روی هاست ست کردم ، و سایت با اون ادرس بالا اومد

http://worldserial.in

دوست عزیز دامنه رو در طلا هاست Whois بگیرید ، بعد ببینید تمامی ایمیل ها ، ایمیل شما هستند ؟

mtostar
August 2nd, 2016, 13:22
دوست عزیز دامنه رو در طلا هاست Whois بگیرید ، بعد ببینید تمامی ایمیل ها ، ایمیل شما هستند ؟

چک کردم بله تمامی ایمیل ها به اسم بنده هستش

- - - Updated - - -

دوستان عزیز بابت راهنمایی ممنون

خیلی خیلی متشکرم از شما

dynabanner.com
August 2nd, 2016, 15:32
استارتر عزیز امیدوارم مشکلتون حل شده باشه
من چنین مشکلی نداشتم تا به حال اما بعضی مواقع این ایمیل وارد پوشه اسپم ایمیلم میشه.خصوصا اگر تنظیم کرده باشین که پوشه اسپم در فاصله زمانی کوتاه مثلا 24 ساعت به طور خودکار خالی بشه ممکنه این ایمیل وارد پوشه اسپم شده و شما متوجه نشدید و حذف شده.

سلام دامين in بيشتر مواقع تاييديه نميخواد
بنده هر بار دامنه in ثبت کردم تاییدیه خواسته.بیش از 7 بار دامنه in ثبت کردم.ولی برای بعضی از دوستان اینطوری نبوده.چرا؟

mtostar
August 2nd, 2016, 15:37
الان هم که دارم با شما صحبت میکنم در این تاپیک هنوز هم ایمیل نرسیده به دستم ، ولی سایت در دسترس هستش و بالا میاد بدون هیچ مشکلی

iwpanel
August 2nd, 2016, 16:35
استارتر عزیز امیدوارم مشکلتون حل شده باشه
من چنین مشکلی نداشتم تا به حال اما بعضی مواقع این ایمیل وارد پوشه اسپم ایمیلم میشه.خصوصا اگر تنظیم کرده باشین که پوشه اسپم در فاصله زمانی کوتاه مثلا 24 ساعت به طور خودکار خالی بشه ممکنه این ایمیل وارد پوشه اسپم شده و شما متوجه نشدید و حذف شده.

بنده هر بار دامنه in ثبت کردم تاییدیه خواسته.بیش از 7 بار دامنه in ثبت کردم.ولی برای بعضی از دوستان اینطوری نبوده.چرا؟

تغيير اطلاعات تاييد دامين ميخواد ولي ثبت اوليه روي پنل كه اولين بار ثبت شده تاييد ايميل نميخواد

- - - Updated - - -

الان هم که دارم با شما صحبت میکنم در این تاپیک هنوز هم ایمیل نرسیده به دستم ، ولی سایت در دسترس هستش و بالا میاد بدون هیچ مشکلی

ایمیلی هم نمیاد اگه قرار به تایید بود کلا سایت بالا نماید تا تایید نشه

majdict
August 4th, 2016, 11:28
از جایی که دامنه را خرید با ایمیلی که در زمان خرید، ثبت کردید مکاتبه کنید و مشکل خود را در میان بگذارید و در خواست پانل مدیریتی نمایید. حتما پاسخ می دهند.

mtostar
August 4th, 2016, 13:20
از جایی که دامنه را خرید با ایمیلی که در زمان خرید، ثبت کردید مکاتبه کنید و مشکل خود را در میان بگذارید و در خواست پانل مدیریتی نمایید. حتما پاسخ می دهند.

دوست عزیز سایت با دامنه جدید بالا میاد بدون مشکل ، بعضی از دوستان گفتن که بعضی اوقات دامنه in نیازه به ایمیل تاییده نداره

در امضا بنده ادرس سایت درح شده