توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش استفاده از هاست دانلود
hnajafpoor
August 1st, 2016, 22:06
سلام دوستان...
من یه هاست دانلود برای میزبانی فایل هام تهیه کردم اما کار باهاش رو بلد نیستم ، اول اینکه سیستم عامل هاست های دانلود چیه؟؟ یعنی چطور باید باهاش کار کنم؟؟ من برای اپلود فایل روی هاست از سرور مجازی و اکانت ftp استفاده میکنم... مثلا چطور باید هاست رو فولدر بندی کنم؟؟
ایا میشه از هاست دانلود همزمان به عنوان میزبانی وب سایت هم استفاده کرد؟؟!!!
ممنون.
T.Toosi
August 1st, 2016, 22:13
سلام، سیستم عامل را از کسی که شما را میزبانی میکند پرس و جوی کنید معمولا یونیکس، لینوکس، ویندوز هستند، وقتی با نرم افزار ftp کانکت شدید هرجایی میخواهید کلیک راست و new folder کنند، مثل ویندوز است.
ali-rezam
August 2nd, 2016, 00:55
سلام دوستان...
من یه هاست دانلود برای میزبانی فایل هام تهیه کردم اما کار باهاش رو بلد نیستم ، اول اینکه سیستم عامل هاست های دانلود چیه؟؟ این موضوع رو از سرویس دهندتون جویا بشید ولی معمولا از سیستم عامل های لینوکسی استفاده میشه
یعنی چطور باید باهاش کار کنم؟؟ میتونید هم به صورت مستقیم و از طریق کنترل پنل وارد هاست خود شده و فایل های مورد نظر رو آپلود کنید ، هم میتونید از اسکریپت های آپلود استفاده کنید (در صورتی که دیتابیس نداشته باشید میتونید از اسکریپت هایی که نیاز به دیتابیس ندارن استفاده کنید) و هم میتونید با نرم افزار های مدیریت ftp فایل های مورد نظر رو بر روی هاست خود آپلود کنید
من برای اپلود فایل روی هاست از سرور مجازی و اکانت ftp استفاده میکنم... مثلا چطور باید هاست رو فولدر بندی کنم؟؟ مانند سیستم شخصی خود از سرور دانلود و با یک نرم افزار مدیریت ftp برو روی هاست خود قرار دهید ، فولدر بندی نیز بسیار راحت هست
ایا میشه از هاست دانلود همزمان به عنوان میزبانی وب سایت هم استفاده کرد؟؟!!!پیشنهاد نمیشه و معمولا وبسایت ها اجازه نمیدن ولی اگه دیتابیس داشته باشید میتونید اسکریپت موردنظر رو نصب و وبسایت اصلی هم بر روی هاست اجرا کنید