PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی استفاده از پینگ در وردپرس

mohammad933
August 1st, 2016, 14:32
سلام
دوستان من یه سوالی دارم
چطور باید از قسمت پینگ در وردپرس واقع در تنظیمات،نوشتن استفاده کرد؟
لیست پینگ رو وارد کردم که فکر کنم یه سایتی تو سال 2015 قرار داده بودش
خب اون قسمت یوزرنیم و ایمیل و پسورد رو چی کار کنم؟
هاست من از انگلیس هست و در واقع امکان لوگین شدن به حساب ایمیلی که در هاستم ساختم نیست
میشه از طریق ایمیل جیمیل یا یاهو انجامش داد؟
اگه میشه لطفا بگید که ادرس ورود به ایمیل و درگاه رو چی بزنم؟
راستی نمیشه کاری کرد که همه مطالب در همه دسته بندی ها ارسال بشه؟
آخه مثلا من میزنم دسته بندی کامپیوتر دیگه ماله اندروید و ios و ویندوز فون و... ارسال نمیشه
لطفا راهنمایی کنید
یا اگه افزونه خوبی که همه دسته بندی هارو ارسال کنه و خودش خودکار بعد از ارسال مطلب فورا پینگ رو انجام بده و لیستش کامل باشه اسمش رو لطف کنید بگید

toltek
August 1st, 2016, 14:40
با سلام
قسمت پینگ در تنظیمات وردپرس برای اطلاع رسانی به سایت هایی هست که براتون به نوعی بک لینک محاسبه میشن و مطالبتون رو منتشر می کنن
نمیدونم منظورتون از یوزر و پسورد چیه.. اگر ایمیل منظورتونه کافیه مشخصات ایمیلی که بهش دسترسی دارید رو وارد کنید تا بهتون اطلاع رسانی بشه.. با هر اکانتی هم میشه. جیمیل، یاهو...
بستگی به سرویس دهنده آدرس عوض میشه. ولی عموما mail.gmail.com یا mail.live.com و یا ... هست
توسط افزونه میتونید این کار رو انجام بدید. البته وقتی بزنید همه ی دسته ها هم میشه. میشه یه کار دیگه ای هم کرد. همه ی مجموعه هات رو تو ی مجموعه ی بزرگتر و اصلیتر قرار بدی

همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد

mohammad933
August 1st, 2016, 15:46
سلام
خب اگه میشه یه افزونه خوب برای پینگ کردن مطالب سایت به صورت فوری بگید

mohammad933
August 1st, 2016, 17:30
up---

T.Toosi
August 1st, 2016, 18:30
سلام
خب اگه میشه یه افزونه خوب برای پینگ کردن مطالب سایت به صورت فوری بگید

سلام، افزونه نمیخواهد که، در تنظیمات/نوشتن وردپرس لیست سایت ها را وارد کنید.

mohammad933
August 2nd, 2016, 00:24
سلام
خب دو انجا باید از طریق یک ایمیل این کار رو انجام بده و من نمیدونم درگاه و ادرس ماله جیمیل رو چی بزنم

T.Toosi
August 2nd, 2016, 01:34
سلام
خب دو انجا باید از طریق یک ایمیل این کار رو انجام بده و من نمیدونم درگاه و ادرس ماله جیمیل رو چی بزنم

اون مشخصات ورود ایمیل در بالا یک چیز دیگری هست، اون برای ارسال پست با ایمیل به کار میرود.