توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطوری باید یک سرور ارسال ایمیل ایجاد کرد
666regab
July 31st, 2016, 20:12
سلام
من می خواستم یک سرور برای ارسال ایمیل با یه اسکریپت ارسال ایمیل راه اندازی کنم . چه کاری باید بکنم ؟
Hostline
July 31st, 2016, 20:21
ساده ترین راه از طریق نصب یه کنترل پنل تحت لینوکس (مثل دایرکت ادمین و ...) هست.
اسکریپت ارسال ایمیل هم که ماشالله فراوان
negarnovin
July 31st, 2016, 21:42
سلام شرکت های میزبانی با هزینه کانفیگ میکنند سرور ارسال ایمیل بهترین کار این می باشد که به یکی از شرکت های ارسال ایمیل یکبار هزینه بدید آموزش کانفیگ ارسال ایمیل را به شما بگن
ali-rezam
August 1st, 2016, 00:29
یک نکته مهم : قبل از خرید سرور حتما از سرویس دهنده مورد نظر مجاز بودن استفاده از سرور برای ارسال ایمیل رو سوال کنید که به مشکلات احتمالی بر نخورد
برخی از سرویس دهندگان سرور ایمیل مارکتینگ خودشون کانفیگ های لازم رو انجام میدن میتونید از خودشون درخواست کنید
fadak
August 1st, 2016, 16:00
سلام دوست عزیز
نصب کنترل پنل هایی مثل سی پنل و یا دایرکت ادمین برای این کار ضروری نیست
ولی انجام کانفیگ را خیلی راحت تر میکنه
آموزش حرفه ای کانفیگ را فکر نکنم دوستان کسی بیاد تجربه خودش را اینجا در اختیار شما قرار بده
اما اگر کانفیگ ساده مد نظر دارید با نصب دایرکت ادمین هم میتوانید ایمیل بفرستید
انجام کانفیگ حرفه ای نیاز به نصب ، کانفیگ و فعال کردن سرویس هایی داره که باعث میشن ایمیلهای ارسالی اسپم نشن
پیشنهاد میکنم اگر برای ارسال ایمیل میخواهید استفاده کنید به شخص حرفه ای در این مورد بسپارید
RealHAM
August 1st, 2016, 17:48
سلام
۱- یک دامنه بخرید
۲- یک کنترل پنل رایگان مثل VestaCP نصب کنید
۳- رکورد DAMRC را برای دامنه ایجاد کنید DKIM و SPF به صورت خودکار تعریف شده است
۴- یک اسکریپت مثل Enterpise Email Marketing نصب کنید
۵- نصب و تنظیمات مربوط به اسکریپت انجام دهید
۶- زمان بندی مناسب برای روند ارسال داشته باشید
۷- شروع به ارسال نمایید
۸- موفق باشید
majdict
August 1st, 2016, 18:45
در زبان PHP تابع mail (http://php.net/mail) وجود دارد که با اجرای آن، به سادگی یک ایمیل به گیرنده مشخص ارسال میشود: mail('test@yahoo.com', 'My Subject', 'My email text ...');
Farid Saadat
August 1st, 2016, 18:53
درود. بنده ٢ سالى ميشه سمت سرور نرفتمو قاعدتا همه چيز يادم رفته و نميتونم توضيح بدم هيچى ولى به نظرم لينك زير رو نگاه كنيد ضرر نكنيد
http://compiler.ir/آموزش-کانفیگ-سرور-ایمیل-یا-mail-server/
ارادتمند. موفق باشيد
RealHAM
August 1st, 2016, 21:17
سلام من کنترل پنلم سی پنله چیا بنصبم
جز dkim و spf
اینو واجبه ایجاد کنم
DAMRC
و چطوری
=================
دیع چ چیزایی واجبه روش بنصبم دستی چیا اوکی کنم رو سی پنل
میگن رو دایرکت واجب نیست اتوماته اما رو سی پنل باید دستی زد؟
بله damrc یکی از مولفههاست که از اسپم شدم جلوگیری می کند می تواند از طریق لینک زیر اقدام کنید