توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پلاگین ارسال ایمیل به ادمین پس از پرداخت موفق
Arashdn
July 31st, 2016, 15:07
سلام دوستان
چند وقتی بود که خودم نیاز به ماژول whmcs داشتم که وقتی کاربری یه صورتحساب رو پرداخت کرد یه ایمیل برای اطلاع رسانی به ادمین بزنه.
با کمی گشتن یه پلاگین اوپن سورس پیدا کردم که یه سری مشکلات داشت٬ مشکلات رو بر طرف کردم و پلاگین رو به صورت اوپن سورس در گیت هاب منتشر کردم:
https://github.com/arashdn/whmcs_ipaid/
و در اینجا با دوستان به اشتراک میزارم تا اگر کسی نیاز داشت استفاده کنه.
با سپاس
peym@n
July 31st, 2016, 15:19
درود
نحوه استفاده رو نیز محبت بفرمائید
July 31st, 2016, 15:26
درود
نحوه استفاده رو نیز محبت بفرمائید
در گیت هاب گزینه download zip رو بزنید تا کد دانلود بشه.
تو همین لینکی که دادم پایینش تو قسمت How to install نحوه نصب هست
علاوه بر اون داخل فایل readme.md هم روش نصب قرار گرفته.
نصب هم خیلی راحته و فقط آدرس های ایمیل رو داخل فایل اضافه کنید و فایل ipaid.php رو به پوشه includes/hook محل نصب whmcs تون آپلود کنید
mhiizadi
July 31st, 2016, 15:35
سلام دوستان
چند وقتی بود که خودم نیاز به ماژول whmcs داشتم که وقتی کاربری یه صورتحساب رو پرداخت کرد یه ایمیل برای اطلاع رسانی به ادمین بزنه.
با کمی گشتن یه پلاگین اوپن سورس پیدا کردم که یه سری مشکلات داشت٬ مشکلات رو بر طرف کردم و پلاگین رو به صورت اوپن سورس در گیت هاب منتشر کردم:
https://github.com/arashdn/whmcs_ipaid/
و در اینجا با دوستان به اشتراک میزارم تا اگر کسی نیاز داشت استفاده کنه.
با سپاس
فکر نمیکنم هیچ نیازی به این ماژول باشه .
شما در قسمت قالب های ایمیل Invoice Payment Confirmation رو ادیت بدید
قسمت
Copy To
ایمیل ادمین رو وارد کنید .
چیز دیگری جز این نیاز هست به نظر شما و ایا این پلاگین کار دیگری میکنه به غیر از این راهیی که بنده گفتم ؟
ارادت .
Arashdn
July 31st, 2016, 17:50
خب در این پلاگین میتونید هر متنی خواستید ارسال کنید و نه صرفا یک کپی از ایمیلی که به کاربر ارسال میشه.
متن ایمیل هم تر و تمیزتر و کوتاه تر هست
Birserver
June 10th, 2017, 11:50
میشه برای قرار دادن لیست همه سفارش ها در ایمیل کمک کنید؟