PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست دوتا اسکریپت و html برای سایت با قیمت مناسب

IrIsT
July 30th, 2016, 01:35
سلام و درود.
من یک قالب html قشنگ و شیک میحوام برای سایت xssed.ir
html باشه رشپانسیو و شیک که همکبه تیماکسپلویت و امنیتیم بیاد.همم برای سایت خوب باشه.
شایت رو ببینید.طبق همون دو یاوسهوتا فایل html یکسان براش درست کنید که تعداد خطای کم،ترجیها رسپانسیو،برای قسمت های مختلفش خوب باشه و کلا قالب شیک باشه که ففط جایگذاری کنم
مثل رنگ بندی خودش اما شیکتر باشه چه بهتر

یک وب سایتم میخوام شبیه xssed.ir
همین وب سایت که قالب شیک میخوام.یک تغییرات کوچیک بجز قالبدهم داره.در تماس باشد بگمم.
افر بدین.کار حوب باشه،چند مشتری دیگه هم اماده هست.اما سایتوخودم واجب تره و رزومه خوبی میشه
و عضو تیمم میشه اگه بخواد
داخل iedb.ir/acc درخواست داده بودم.

دوستانی که میتونن و واقعا کارشیک و قیمت مناسب و ارزون میزنن،پیام بدن
خیلی دمبال این نفرات گشتم.اما یا قیمت بالاست یا مثل یکی از دوستان که قسمت پایین iedb.ir رو طراحی کردن،کارشون خوب نبوده
دوشتانی که میتونن،در تماس باشن.فوری.اما قیمت هم خوب

@AmirAm67
تلگرام

iedb.team@gmail.com ایمیل
منتظرم.آفر بدین.قیمت خوب.شایدم قسطی.شاید.

bluehost
July 30th, 2016, 01:39
سلام و درود.
من یک قالب html قشنگ و شیک میحوام برای سایت xsses.ir
html باشه رشپانسیو و شیک که همکبه تیماکسپلویت و امنیتیم بیاد.همم برای سایت خوب باشه.
شایت رو ببینید.طبق همون دو یاوسهوتا فایل html یکسان براش درست کنید که تعداد خطای کم،ترجیها رسپانسیو،برای قسمت های مختلفش خوب باشه و کلا قالب شیک باشه که ففط جایگذاری کنم
مثل رنگ بندی خودش اما شیکتر باشه چه بهتر

یک وب سایتم میخوام شبیه xssed.ir
همین وب سایت که قالب شیک میخوام.یک تغییرات کوچیک بجز قالبدهم داره.در تماس باشد بگمم.
افر بدین.کار حوب باشه،چند مشتری دیگه هم اماده هست.اما سایتوخودم واجب تره و رزومه خوبی میشه
و عضو تیمم میشه اگه بخواد
داخل iedb.ir/acc درخواست داده بودم.

دوستانی که میتونن و واقعا کارشیک و قیمت مناسب و ارزون میزنن،پیام بدن
خیلی دمبال این نفرات گشتم.اما یا قیمت بالاست یا مثل یکی از دوستان که قسمت پایین iedb.ir رو طراحی کردن،کارشون خوب نبوده
دوشتانی که میتونن،در تماس باشن.فوری.اما قیمت هم خوب

@AmirAm67
تلگرام

iedb.team@gmail.com ایمیل
منتظرم.آفر بدین.قیمت خوب.شایدم قسطی.شاید.
سلام
بهتر بود تو سایت هایی که پروژه انجام میدم مثل پونیشا یه پروژه ایجاد کنید تا اینجا
موفق باشید

IrIsT
July 30th, 2016, 02:52
سلام
بهتر بود تو سایت هایی که پروژه انجام میدم مثل پونیشا یه پروژه ایجاد کنید تا اینجا
موفق باشید

سلام و درود
ممنون از لطفتون و نظرتون و مرسی
من فقط اینجا هستم و کارای تیمم زیاوه.فرصت ندارم.فقط میام اینجا.اینجام هم با خیلیا دوستم و صمیمی.هم اینکه افراو خوبی داره که ضمن تشکر ازشون لطف زیادی بهم دارن.
مگه دیگه زمان خدابیامرز لب تابم و هاردام،اطلاعات ورد سایتامو داشتم و میرفتم.
فعلا فقط اینجام و بچه های اینجا کم لطفی نسبت به من بکنن،مشکل برطرفه
اگه برادرانه میتونید کمک کنید و نفرشو کهوقیمت مناسب بگیره گیر ببارین و معرفی کنید و یا ایدی تلگراممو بدین
ممنون.شما انجام نمبدبن و کمکم کنید؟
مرسی بازن

bluehost
July 30th, 2016, 03:16
سلام و درود
ممنون از لطفتون و نظرتون و مرسی
من فقط اینجا هستم و کارای تیمم زیاوه.فرصت ندارم.فقط میام اینجا.اینجام هم با خیلیا دوستم و صمیمی.هم اینکه افراو خوبی داره که ضمن تشکر ازشون لطف زیادی بهم دارن.
مگه دیگه زمان خدابیامرز لب تابم و هاردام،اطلاعات ورد سایتامو داشتم و میرفتم.
فعلا فقط اینجام و بچه های اینجا کم لطفی نسبت به من بکنن،مشکل برطرفه
اگه برادرانه میتونید کمک کنید و نفرشو کهوقیمت مناسب بگیره گیر ببارین و معرفی کنید و یا ایدی تلگراممو بدین
ممنون.شما انجام نمبدبن و کمکم کنید؟
مرسی بازن

سلام
والا دوستان اینجا زیاد هستن که کار بلدن
اما اونجا رو پیشنهاد دادم چون اکثرا افراد و کسایی که سالهاست کارشون اینه مشغولن و در وب هاستینگ تالک فعالیت زیادی ندارن
نکته بعدی هم که گفته بودید میخواید اقساطی کار کنید اونجا انجام میشه
و هزینه رو یکجا از شما نمیگرن
شما ثبت نام میکنی 5 تومان به حساب پونیشا واریز میکنی و یک پروژه ایجاد میکنی
کسایی که انجام میدن میان آفر میدن
شاید همون شرکت توی حالت عادی مثلا به شما بگه
x=1 میلیون تومان
اما اونجا به دلیل تعدد میاد میگه
x=600 هزار تومان
تفاوتش در اینه
و نکته بعدی اینکه شما یه مبلغ رو که واریز میکنی به حساب شخص نمیره و تا شما از کار راضی نباشید هزینه شما به جایی نمیره
این نظر شخصی منه به هر حال هر طور صلاح میدونید
بازم کمکی از دستم بر بیاد در خدمتتون هستم
خیر بنده انجام نمیدم تخصصم چیزی دیگری هست

IrIsT
July 30th, 2016, 09:18
سلام و درود.چون دلیلو گفتم و اینکه آشنا زیاد دارم و با بچه های زیادی صمیمی هستم،خیلی کمکمم کردن،بهترین جاست واسم.مرسی ازت.
اگه کسی بود که انجام میده بگین.
دوستان کسی هست که html و قالب درست کنه و بتونه برای سایت xssed.ir کمکم کنه؟
لطفا آفر بدین.ممنون.آفر همکاری و خوب.مرسی
@AmirAm67

IrIsT
July 30th, 2016, 20:45
سلام.
هیچکس نیست که بتونه کمک کنه برای تغییرات در سایت و کمک؟
خوبه رایگانم نیست.اما گفتم هزینه مناسب.
هرور دوست دارید.طراح پیدا میشه.

Mr.Pouria
July 30th, 2016, 20:57
سلام امیر جان ...

قیمت مد نظرت رو برای هر عنوان بگو من یکی دوتا طراح میشناسم ببینم با هزینه مورد نظر برات انجام میدن یا نه

almandata
July 30th, 2016, 21:34
چند بار متن تونو خوندم نفهمیدم

سایت هم که لود نمیشه فهمید چی میخواین

قالب اختصاصی میخواین

ینی پی اس دی + کد نویسی؟

IrIsT
July 30th, 2016, 22:06
سلام امیر جان ...

قیمت مد نظرت رو برای هر عنوان بگو من یکی دوتا طراح میشناسم ببینم با هزینه مورد نظر برات انجام میدن یا نه

سلام داداش.خوبی؟
مرسی ازت.والا یکی اومد ک اکسپریت خداها تومن رو کامل اوکی کرد,با هزار طرفند و کلک و ...... تونستم 50 هزارتومن بدمش.که حقش بیشتر بود.اما الا نمیگیرفت.
من قیمت رو خبر ندارم.
میخوام کار کنه باهام و امنیت اطلاعات هم مهمه.میدونی دادا چی میگم.
بهشون بگو که ک html متونه واسه xssed.ir فقط تمپلت رو بده.قسمت هاشو ببینه حدودا 3 صفحه میشه برای تمپلت که من جایگذاری میکنم.
یکی دیگم میخوام که این یکم زیادتر هستش کارش.اما واسه این کاره ها کاری نداره.شبیه xssed.ir
که بجز قالب چیزای خاص کوچیک دیگم اضافه شه.
حالا صحبت کن با تخفیف بهشون بگو.قسطی بودنشم بپرس
مرسی دادا

- - - Updated - - -

چند بار متن تونو خوندم نفهمیدم

سایت هم که لود نمیشه فهمید چی میخواین

قالب اختصاصی میخواین

ینی پی اس دی + کد نویسی؟

سلام دادا

سایت ثبت آسیب پذری سایت ها,آسیب پذیری سایت (http://xssed.ir)

(http://xssed.ir/onhold)خوب,دادا,سایت بالا میاد.آیپی رو عوض کن.چون حجم بازدید کننده ها بالا شده و سرور کم میاره و فاروال اختصاصی گذاشتم,فعلا توی صف هستین.رم2 12 تا سایت روشه.سه تا بازدید یکم بالا :D
الان باز شد و مشکلی نداشت.
طرح ندارم.
اما شبیه zone-hc که ایرانی بود,یا اینکه تو این نوع سایت ها,
یک سایت خوب که به سایت اصلی iedb.ir بخوره.

اینو میسپارم که هنر طرف.در تماس باش دادا.انو فوری نیاز دارم.یکی از دوستان هم داره انجام میده.شمام انجام بده.
قیمت هم بگو دادا.
میخوام سایت خوب باشه.قالب html جایگزین قالب الان میشه.وگرنه اسکریپتش آپدیت شدست.
فقط قسمت های مختلفشو ببینی؛متوجه میشی.یکی صفحه اول که لینک ها سمت چپ باشه یا اینکه شبیه iedb.ir باشه.ریسپانسیو کامل هستش.
قیمت هم خوب دادا واسه ما بزن.

IrIsT
August 3rd, 2016, 19:27
سلام و درود.
کسی نیست که طراحی کنه؟منتظر طراح هستمم.

vahid13713
August 3rd, 2016, 20:49
از اسکریپت خاصی استفاده میکنید؟.................................... ...............................................

IrIsT
August 4th, 2016, 08:02
از اسکریپت خاصی استفاده میکنید؟.................................... ...............................................

سلام و درود.
ببخشید اول که آدرس سایت رو اشتباه گذاشته بودم :

http://xssed.ir

این آدرس که واسش ک html خواب میخوام.

دوم اینکه وحید جان,نه داداش.این اسکریپت نوشته شده به درخواست خودم و توسط دوستم هستش.