PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم ثبت سایت در گوگل بیزینس

قزوین هاست
July 30th, 2016, 01:06
سلام دوستان
من می خوام سایت شرکت رو در گوگل بیزینس ثبت کنم که وقتی در گوگل سرچ می کنند سمت راست صفحه مشخصات شرکت از جمله شماره تلفن آدرس و... بیاد.اما گوگل به دلیل وجود تحریم ثبت نمی کنه.اما شخصا دیدم که برخی سایت ها،مکان شرکتشون رو ثبت کردند.
من حتی در گوگل place هم ثبت کردم مکان رو ولی دو هفته هست در حالت pending هست.
راه حلی خاصی وجود داره؟

قزوین هاست
August 6th, 2016, 23:18
از متخصصین کسی نیست اینجا راهنمایی کنه؟

a.e
August 6th, 2016, 23:22
سلام دوستان
من می خوام سایت شرکت رو در گوگل بیزینس ثبت کنم که وقتی در گوگل سرچ می کنند سمت راست صفحه مشخصات شرکت از جمله شماره تلفن آدرس و... بیاد.اما گوگل به دلیل وجود تحریم ثبت نمی کنه.اما شخصا دیدم که برخی سایت ها،مکان شرکتشون رو ثبت کردند.
راه حلی خاصی وجود داره؟

با سلام و عرض ادب

لطفاً توجه داشته باشید که در ابتدا باید مکانی که شما ثبت نمودید توسط 5 الی 10 نفر تأیید شود تا از حالت pending خارج شود، پیشنهاد میشود رای انجام این کار با شرکت هایی که در زمینه سئو مشاوره می دهند مشورت فرمایید.

toltek
August 6th, 2016, 23:53
با سلام
پاسخ همکارمون درسته
فقط یه پیشنهاد دیگه. بهتره اول گوگل پلاس رو فعال کنیدو بعد شرکت رو اضافه کنید و به دوستان بگید با فاصله زمانی برن و بهتون ریکامند بدن ، البته با اکانت جی میل. اینجوری راحت تر میتونید پیش برید... حدوداً 20 روز زمان بذارید تا جواب درست بگیرید

همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد

dollar
August 8th, 2016, 12:34
سلام دوستان
راه حلی خاصی وجود داره؟
لینک گوگل بیزنس را میدین؟
حتما باید شرکت باشه برای این کار؟ یا سایتها معمولی هم میشه...؟

demonvictor
August 8th, 2016, 12:42
علاوه بر توضیحات بچه ها حواص تون به تی ال دی دامنه تون هم باشه که آی آر نباشه

Sent from my LT22i using Tapatalk

a.e
August 8th, 2016, 18:59
لینک گوگل بیزنس را میدین؟
حتما باید شرکت باشه برای این کار؟ یا سایتها معمولی هم میشه...؟

با سلام و عرض ادب

برای تمامی سایت ها ثبت این امکان وجود دارد اما باید دسترسی لازمه جهت انجام تأییدیه های گوگل را داشته باشید.

dollar
August 8th, 2016, 19:23
با سلام و عرض ادب

برای تمامی سایت ها ثبت این امکان وجود دارد اما باید دسترسی لازمه جهت انجام تأییدیه های گوگل را داشته باشید.
با تشکر از شما
ممکنه لینک را ارسال کنید.

a.e
August 8th, 2016, 21:23
با تشکر از شما

لینک مقابل میتواند به شما کمک کند: https://support.google.com/webmasters/answer/6259634?hl=en

قزوین هاست
August 11th, 2016, 00:32
با تشکر از شما

https://business.google.com/add/info/location