PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از .html در آخر آدرس مطالب استفاده شود یا خیر؟

SajjadM2
July 29th, 2016, 22:18
سلام دوستان میخواستم بدونم از .html در پیوند یکتا وردپرسی استفاده کنم یا خیر؟!
برای سئو بهتر؟
درضمن ssl چقدر مهمه برا بالا اومدن سایت؟!

gharibion
July 29th, 2016, 22:24
استفاده و یا عدم استفاده از html بی تاثیر هست .

taksis
July 29th, 2016, 22:25
فکر نمیکنم کارایی ای تو seo داسته باشه
www.example.com/entry/7-this-is-test
www.example.com/entry/7-this-is-test.html
به نظر من اولی بهتر و زیباتره

hegza
July 29th, 2016, 22:38
بی تاثیر هم نیست بخصوص برای دریافت اتوریتی.
ببینید در مثالی که جناب تکسیس زد. در لینک اول لینک 2 فولدر از دامنه اصلی دور میشود. اما در لینک دوم یک صفحه از فولدر اول رو در نظر میگیره.
اصولا فولدر ها بیانگر تعداد زیادی لینک هستند(مثل تگ ها که شما رو از توضیحات مختصر حاوی این تک ارجاع میدن به مطلب کامل) یا حتی موضوعات به نوعی با سبک بدون html دارند میگن ما شامل محتویاتی از مطالب هستیم. ولی لینک مطلب اگر .html باشه نشون دهنده مقصد نهائیه. نمیدونم خوب تونستم بیانش کنم یا نه اما این یک مبحث بسیار تخصصی برای گروه خاصیه اما در سطح خرد زیاد فرقی نمیکنه

Farid Saadat
July 29th, 2016, 23:07
درود. اسفاده از پسوند اچ تي ام ال تاثيري نداره. اس اس ال تقريبا موثر هست. يك لينك در مورد تاثير اس اس ال در زير ميذارم براتون ، بهتون پيشنهاد ميكنم بخونين ، مفيد واقع ميشه.
http://iranseosite.ir/ip-اختصاصي-گواهي-ssl-رتبه-بندي-جست-و-جو/
ارادتمند ، موفق باشيد.

hegza
July 29th, 2016, 23:29
درود. اسفاده از پسوند اچ تي ام ال تاثيري نداره. اس اس ال تقريبا موثر هست. يك لينك در مورد تاثير اس اس ال در زير ميذارم براتون ، بهتون پيشنهاد ميكنم بخونين ، مفيد واقع ميشه.
http://iranseosite.ir/ip-اختصاصي-گواهي-ssl-رتبه-بندي-جست-و-جو/
ارادتمند ، موفق باشيد.

چرا اون سایت ایران سئو سایت از ssl استفاده نکرده؟!!
اینجا بحث html هست اما خوب در مورد ssl هم باید عرض کنم وقتی میتونه برای سایت مفید باشه که در شرایط کاملا مساوی فقط و تنها فقط ssl ابزار برتری باشه و ناگفته نمونه در نت نابود ایران ssl یک ابزار مخربه برای نگه داشتن کاربر و کیفیت سایت پیش کاربر بشدت پائین میاد(بخاطر محدودیت هائی که نت ایران اعمال میکنه.

vahab00
July 30th, 2016, 00:24
استاد تفاوت داره و مطمئنا بسیار مهم هست
زمانی که از html ستفاده میکنید مرورگر و سرور میفهمه که آدرس کاربر همینجا تموم میشه و دیگه ادامه دار نیست و سرور درگیر نمیشه
این برای سئو و سرعت لود سایت خیلی مهم هست
اما زمانی که بدون پسوند استفاده میشه مرورگر میخاد باز ادامه بده و اگه راه داشته باشه ادامه خواهد داد
اما با یک پسوند ساده حالا هرچیزی شما اصلا بذار asp اما مرورگر میدونه که اونجا تموم میشه
امیدوارم منظورم رسونده باشم

negarnovin
July 30th, 2016, 00:36
سلام به نظر بنده همان طور که یه چند سالی میشه کی وورد دیگه تاثیری نداره اما همچنان سئو کارها کی وورد تعیین می کنند html هم دیگه تو الگوریتم های گوگل نیست اما باشه بهتره همونطور که هنوزم که هنوزه خیلی سئوکارها دارن از کی وورد بازم استفاده می کنند میگن که باشه ضرر نداره کار از مجکم کاری عیب نمیکنه!

Farid Saadat
July 30th, 2016, 12:03
چرا اون سایت ایران سئو سایت از ssl استفاده نکرده؟!!
اینجا بحث html هست اما خوب در مورد ssl هم باید عرض کنم وقتی میتونه برای سایت مفید باشه که در شرایط کاملا مساوی فقط و تنها فقط ssl ابزار برتری باشه و ناگفته نمونه در نت نابود ایران ssl یک ابزار مخربه برای نگه داشتن کاربر و کیفیت سایت پیش کاربر بشدت پائین میاد(بخاطر محدودیت هائی که نت ایران اعمال میکنه.
درود. لطفا بخونيد لينكي كه دادم رو متوجه ميشيد چرا ايشون استفاده نكردند. موفق باشيد