توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توضیح در مورد توابع آپاچی
quest
July 29th, 2016, 19:39
درود
برای کانفیگ Easy Apache 3 بعداز انتخاب ورژن آپاچی و php ، یک سری توابع هست.
کسی می تونه کارایی هرکدام از این موارد رو بزاره هم من و هم دوستان استفاده کنن و اینکه برای سرور هاستینگ کدام موار پیشنهاد می شود؟/ نمی شود؟
OmidX
July 29th, 2016, 19:43
درود
برای کانفیگ Easy Apache 3 بعداز انتخاب ورژن آپاچی و php ، یک سری توابع هست.
کسی می تونه کارایی هرکدام از این موارد رو بزاره هم من و هم دوستان استفاده کنن و اینکه برای سرور هاستینگ کدام موار پیشنهاد می شود؟/ نمی شود؟
توابع php هست و مد های آپاچی ... ک با توجه ب نیاز خودتون باید انتخاب کنید و ب تداخل ها هم دقت داشته باشید ...
اگر بخوایم درباره هر کدوم یک توضیح مختصر ب شما بدم ، باید حداقل ۵۰ صفحه تایپ کنم :دی ، ولی اگر در سایت php.net هر کدوم رو سرچ کنید توضیخش هست ،
درباره mpm های آپاچی هم ب اندازه کافی بحث شده پیشنهاد من رو بخواید apache 2.4 + mpm_event ب همراه php 5.6 و یکسری توابع مورد نیاز مثل gd , mbstring , pdo و ...
hegza
July 29th, 2016, 19:46
بصورت پیشفرض موارد زیر برای هسات اشترکی لازم هستند و خب طبیعتا اگر بخواید شخصی سازی و... انجام بدین باید روی هر مقوله تخصصی تر بررسی نمایئد
لیست توابع مورد نیاز
Disk Cache
Expires
Mod FCGID
Fileprotect
Bcmath
CGI
Calendar
CurlSSL
FTP
GD
Headers
MPM Worker
پرو.کسی
Cache
Deflate
UniqueId
Watchdog
EAccelerator for PHP
IonCube Loader for PHP
Mod Security
Suhosin for PHP
Zend Guard Loader for PHP
Gettext
Iconv
Imap
Magic Quotes
Mbregex
Mbstring
Mcrypt
Mysql
MySQL “Improved” extension
Openssl
PDO
PDO MySQL
POSIX
Patch Info Check
Pear
PGsql
Phar
SOAP
SQLite3
Safe PHP CGI
Sockets
System Timezone
TTF (FreeType)
Zlib
Save my profile with appropriate PHP 5 options set so that it is compatible with cpphp
Reset Apache Config to default – any customizations will be lost (this session only)
quest
July 29th, 2016, 19:47
توابع php هست و مد های آپاچی ... ک با توجه ب نیاز خودتون باید انتخاب کنید و ب تداخل ها هم دقت داشته باشید ...
اگر بخوایم درباره هر کدوم یک توضیح مختصر ب شما بدم ، باید حداقل ۵۰ صفحه تایپ کنم :دی ، ولی اگر در سایت php.net هر کدوم رو سرچ کنید توضیخش هست ،
درباره mpm های آپاچی هم ب اندازه کافی بحث شده پیشنهاد من رو بخواید apache 2.4 + mpm_event ب همراه php 5.6 و یکسری توابع مورد نیاز مثل gd , mbstring , pdo و ...
راستش چون سرور رو دارم برای هاستینگ آماده می کنم.
چه مواردی رو در این مورد پیشنهاد می کنید توایع؟ اگر میشه این مورد رو لطف کنید حداقل اسم هارو به طور کامل در اختیار ما بزارید تا کارایی مورد نیاز رو بررسی کنیم. ممنون میشم